Jump to content

Мафия 28 - Правила, Роли и Записване

neshev

Recommended Posts

2 hours ago, Radox said:

Тоя сезон май ще бъде тотална повърня - то само дебили се записаха - Divaka, Hachiko, wohov и rakushi...

Един от тия дибили ти направи халката на камчия още пръвата нощ. Ама айде, тоя път ше те оставим да поиграеш и после чакаме подкаст как обиждаш и че вардиш хора с бухалки да ги биеш :) .

Едит: Нищо против салама, като си гладен е доста добър!

Edited by Hachiko

@Divaka

Ае тоя сезон да играем заедно и докато пишем да си пускаме този хит:

11 minutes ago, Hachiko said:

@Divaka

Ае тоя сезон да играем заедно и докато пишем да си пускаме този хит:

Надъха ме

ЧОТУДЕ
13 hours ago, The Olimpic Hero said:

Да, а не като  @ЧОТУДЕ и @Radox, които решават, че просто трябва да наебат мафиотите абсолютно безпричинно. Има ли дискусия някаква, някой посочи ли име, това се приема, просто и ясно. Мафиотите все едно са дебили и искат да си прецакат сами играта. Няма нужда от чак толкова строги правила, то се подразбира. ЧОТУДКА, пиленце, видя се, че за Водещ не ставаш, ела да те разкрием и като играч. :) (Смесвам реални и промо елементи тук. Следвам тенденциите, като WWE съм вече, обяснявам на кежуъл публиката какво точно правя)!

Ние с Price проведохме последния честен сезон на Мафия, в който се подчинихме на всички правила. Докато при неизлъчена елиминация Олимпик като водещ би избрал едно от коментираните имена в мафиотския чат, според зависи кое би направило играта по-интересна. Заради него и понятието "рандум генератор" се превърна в нарицателно за нагласен жребий. Той е най-големият пропагандист във форума. Съветът ми към останалите играчи в предстоящия сезон е да не му се връзват на сладките приказки, защото ще ги отведе в бездната. Hunta is real, people are fake!

• Upvote 2

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

5 hours ago, ЧОТУДЕ said:

Докато при неизлъчена елиминация Олимпик като водещ би избрал едно от коментираните имена в мафиотския чат, според зависи кое би направило играта по-интересна. Заради него и понятието "рандум генератор" се превърна в нарицателно за нагласен жребий. Той е най-големият пропагандист във форума.

Тука ще трябва да се съглася. Мислех си да не коментирам темата, не ми се занимаваше с глупости, но вече ми дойдоха в повече плямпанията на Olimpic и neshev, даже чух че са ми обсъждали сезона и в подкаста си. Neshev повтаря от седмици, че Сезон 27 "не било Мафия". Ами какво беше бе, футбол ли, театър ли, стани богат ли? Това беше един от най-интересните и добри сезони на МАФИЯ откакто я има тази игра тук, и почти всички играчи го потвърдиха. Всеки освен вас се изкефи на сезона, а това е най-важното. Хората бяха супер доволни. А Чотуде следеше всичко и потвърди, че нито съм се месил, нито съм нагласявал реда на теглене в драфта. Другата простотия, която я повтаряте като дебили от години е, че "Радокс си буквал сезоните". Това даже не знам какво значи? Хората си теглят ролите, правя им чат и си играят. Преди няколко сезона, Чотуде пак ми беше свидетел. Тогава се паднаха neshev, Olimpic и hacky мафиотите. Много странно, но факт. Даже коментирахме "на живо" докато теглеха номерата как е нереално, че точно те изтеглиха мафиотските роли. Тогава пак слушах помия как съм "буквал сезоните", как това "не било мафия" и т.н. Аз абсолютно никога не съм нагласял ролите в сезоните си, това е някакво meme, което тръгна от Olimpic след първия сезон, който бях водил и години по-късно продължава да го повтаря, за да си прави ташак. Другата простотия, която повтори поне 20 пъти, е как Сезон 27 бил "овърбукинг". Това тука съм сигурен, че дори той не знае какво иска да каже, че значи. Че има много роли ли, какво? Напълно нормален сезон с 5 граждански роли и 2 мафиотски беше. "Овърбукинг" беше например един сезон на нешката с клошари, комарджии, 2 врачки и без шериф или тоя на Olimpic с идоли, сървайвъри и биг брадъри. Тези 2 сезона беше такъв буламач, че гражданите не можеха да следят какво става и естествено паднаха на нула. Сезон, в който още от началото единия отбор има хендикап и под 25% шанс за победа, за мен е небалансиран, не моите. Да не говорим за сезона на ENEMY, в който не беше проверил дали мафиотите изобщо се знаят преди началото и един бавноразвиващ се малоумник осра сезона. Моите сезони естествено също не са перфектни, правил съм доста грешки, но съм се оптивал да надграждам с всеки следващ сезон и съм променял роли, които са прекалено силни или прекалено слаби. Ето дори последния сезон се съгласявам, че ролята Свидетел не беше добра и прееба жестоко мафията. Но това, че не съм елиминирал никой, като единия мафиот си би камшика и го нямаше 12 часа, при положение че всеки може да влезе за 1 МИНУТА от всякъде от телефона си да напише 1 ред, не е мой проблем. То по тая логика дай изобщо да не пишат мафиотите и накрая в 20:59 един от четирима да напише едно име и да го елиминирам. Neshka, така би направил ти, нали? Ако само един мафиот накрая болдне, а другите са на други мнения, ще елиминираш човека, който той е писал, нали? Така е по-честно викаш, а? Това не е "букване" на сезона. Ама когато мафиотите не са съгласни и се вземе единственото справедливо решение, да не бъде елиминиран никой, за да не се влияе на сезона, вече е "букване"? :D Вижте, не сме вече чавета, че тук да си мерим хуйовете и да ревем "моя сезон е по-добър, не моя е по-добър", това е смешно. Единствено важно е да си правим кефа. За това я правим въобще тази игра тук. Но все пак казвам, че аз винаги съм се опитвал да правя балансирани сезони, макар че невинаги се е получавало. И никога не съм нагласял ролите, даже в 2 от сезоните Чотуде гледаше заедно с мен.

По-интересно е АЗ когато играя дали не са нагласени, даже снощи писах на neshev, че вече почвам да се съмнявам. В последните 10 сезона, в които съм участвал, 10 пъти съм бил гражданин. От които 7 пъти такъв без роля. Шансът това да стане, е сигурно 0,1%. Пълни помии са тези неща и вече играта не ми е интересна. Изчерпана ми е. И с тия гаври от водещите, не си правят услуга. Ако пак съм гражданин без роля и тук, не съм сигурен изобщо дали ще пиша в сезона.

Edited by Radox

35izpu1.jpg

В сезоните, в които аз съм водил, не е имало подобни драми досега. Има някаква дискусия, накрая един обобщава нощните действия на Мафията и всичко протича нормално. Може би веднъж ми се е случвало да питам Мафията какво в крайна сметка са решили и отново ми е било отговаряно, без никакви драми. Хипотетично, ако след моето питане, няма кой да ми отговори, тогава ще елиминирам някой на случаен принцип от гражданите.

За други водещи не знам, но моите сезони се теглят на случаен принцип. Причината съм я обяснявал многократно. Първо, за самата игра е по-интересно, когато всеки има равен шанс да е Мафиот. Второ, всеки заслужава еднакъв шанс да бъде Мафиот или Шериф, или Мирен с роля. Ако тръгна да раздавам роли на самотек, така ще прееба други играчи. И трето, което произлиза от първите две, за да върви играта нагоре, трябва всеки да е имал шанс да играе различните роли.

Сега, водил съм пет сезона (или колкото са там). Това е нищожно количество, за да си прави извод човек. Все едно да хвърлиш монета пет пъти, да се падне ези всеки път, и да се вайкаш как монетата е фалшива. :D

Играта е устроена така, че шансът да си Мафиот, на случаен принцип, е между 20 до 25%. Когато си гражданин, шансът да си без роля е около 60%.

Обективно, Радокс е играл 11 пъти. В два от тях е имал Мафиотска роля (1 Мафиот, 1 Врачка, което път е супер рядко). Девет пъти е бил Мирен, три от тях е бил с роля. Дистрибуцията му е много близко до очакваното, дори при тази малка извадка.

Сезонът ще се тегли на случаен принцип и никой няма да има предварителна информация, както предварително обявих. Всеки, който се е записал, е наясно с това.

Edited by neshev

Май нема да играя, Радко от ся е замрънкотил, а като мрънка играта става токсична.

18 hours ago, raquishi said:

По-голяма повърня от постовете ти в клуба на инвеститора? Едва ли. 

А ти кой си в клуба? Аз поне излизам с лицето и името си и всички ме знаят, а ти там, както и тук, си анонимна ПУТКА, която е с 10 акаунта и се насира да се покаже. Явно си плешив, или дебел, или грозен, та затова се криеш навсякъде. Но нищо, правете алиансчета с Хахоко и идвайте да ме елиминирате. Аз в момента събирам АРМИЯ от хора и идвам за вас! Сезонът се очертава да бъде хейтърите на Radox срещу съмишлениците на Radox. И ще видим кой кого. Аз отсега заявявам, че със сигурност ще съм гражданин без роля, така че ще съм чист пред себе си, пред съвестта си, и пред Бога. Но същото не може да се каже за вас. Аз идвам за вас! Не на умствено изостаналите в сезона! Аз и хората ми ще ви победим!!!

35izpu1.jpg

1 minute ago, Radox said:

така че ще съм чист пред себе си, пред съвестта си, и пред Бога. 

Абе по голема кринджария (алотизъм) не си писал скоро. Евала, надминаваш се :D .

И аз така ЗАЯВАВАМ, от сега ви казвам мирен без роля, че нешев и олимпик са ми виновни!

2 hours ago, neshev said:

Хипотетично, ако след моето питане, няма кой да ми отговори, тогава ще елиминирам някой на случаен принцип от гражданите.

Значи мафиотите се осират и не излъчват елиминация, а примерно Шерифа, който играе перфектно до съответния момент и не е направил нищо нередно, го уцелваш него с рандум генератора и бива елиминиран на случаен принцип от нищото. И мафията бива възнаградена за това, че се е осрала и не е решила какво да прави. Еми ето това е върхът на честността, липсата на "букване на сезона" и "истинската мафия". :lol: Не кажат ли единно кой искат да стрелят, просто няма елиминация и това е. Просто и ясно, както казва Митака :lol:

2 hours ago, neshev said:

когато всеки има равен шанс да е Мафиот

Къде го видя тоя равен шанс, като никога не съм бил Мафиот в истински сезон? :lol: Нито пък с някаква добра гражданска роля. Само помия от 5 години, и въпреки това почти винаги ги чукам. Ще видиме сега какво ще ми дадеш, харесал съм номер 5, да видим какво ще ми пратиш.

Спойлер:

Spoiler

В Сезон 28 ти ще бъдеш ... Мирен гражданин без специална роля. Успех в сезона! :)

35izpu1.jpg

@Radoxискаш ли да играем заедно? Ти ще си чист пред Бога и себе си, а ще го играя мръсно куче?

17 minutes ago, Radox said:

А ти кой си в клуба? Аз поне излизам с лицето и името си и всички ме знаят, а ти там, както и тук, си анонимна ПУТКА, която е с 10 акаунта и се насира да се покаже. Явно си плешив, или дебел, или грозен, та затова се криеш навсякъде. Но нищо, правете алиансчета с Хахоко и идвайте да ме елиминирате. Аз в момента събирам АРМИЯ от хора и идвам за вас! Сезонът се очертава да бъде хейтърите на Radox срещу съмишлениците на Radox. И ще видим кой кого. Аз отсега заявявам, че със сигурност ще съм гражданин без роля, така че ще съм чист пред себе си, пред съвестта си, и пред Бога. Но същото не може да се каже за вас. Аз идвам за вас! Не на умствено изостаналите в сезона! Аз и хората ми ще ви победим!!!

Да разбием кучешката мафия заедно, аз също съм гражданин без роля!

ЧОТУДЕ
23 minutes ago, Radox said:

Значи мафиотите се осират и не излъчват елиминация, а примерно Шерифа, който играе перфектно до съответния момент и не е направил нищо нередно, го уцелваш него с рандум генератора и бива елиминиран на случаен принцип от нищото. И мафията бива възнаградена за това, че се е осрала и не е решила какво да прави. Еми ето това е върхът на честността, липсата на "букване на сезона" и "истинската мафия". :lol: 

Това е доста дроп, да. :D А защо след нулев ден водещият не елиминира някой от играчите на "случаен принцип"?

Edited by ЧОТУДЕ

6 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Това е доста фроп, да. :D А защо след нулев ден водещият не елиминира някой от играчите на "случаен принцип"?

Не някой от играчите, а някой от ГРАЖДАНИТЕ направо ще е по-добри. Все пак Нешев е известен с това, че има някакъв фетиш гражданите му да са максимално преебани с комарджии, принцове и клошари, и мафията винаги да ги ебе на нула. Всичките му сезони са така. И после да се гаври в резюмето след сезона как не сме успели да се сработим и сами сме си виновни, докато мафиотите имат цялата информация и са наблъскани с кръстници, блокировачи, тъмничари и т.н. 

Айде чакаме да ти видим сега "равния шанс за мафиоти" нешка. Пак ще сложиш хора които са играли по 10 пъти мафиоти такива, плюс един от дебютантите за цвят, който с нищо не е заслужил това. Ще си говорим пак след сезона, да видите че съм бил прав.

35izpu1.jpg

Какво значение има ролята, ако не си отборен играч, а просто куха лейка?

The Olimpic Hero

Стига се правете на лудите. Коя мафия няма да иска искрено да излъчи номинация? Значи по вашата логика мафиотите са абсолютни дебили, които не искат да излъчат номинация и искат да загубят играта, това ли ви е логиката? Винаги ще елиминират човек, това че не са болднали е някакво заяждане на водещите.

10 hours ago, ЧОТУДЕ said:

. Докато при неизлъчена елиминация Олимпик като водещ би избрал едно от коментираните имена в мафиотския чат, според зависи кое би направило играта по-интересна. Заради него и понятието "рандум генератор" се превърна в нарицателно за нагласен жребий. Той е най-големият пропагандист във форума. Съветът ми към останалите играчи в предстоящия сезон е да не му се връзват на сладките приказки, защото ще ги отведе в бездната. Hunta is real, people are fake!

ЧОТУДЕ, пиленце, защо пак си такова насрано пиленце. Пак насра и не се записа в сезона. Единствено влизаш да грачиш преди и след сезоните. Явно гимикът ти е реалност. Ти си едно насрано пиле.... Пиле ве, пиле, пилетата са известни с това, че са страхливи. Хачико поне е куче, което се спуска да хапе, а не като теб. Кучетата>Пилетата.

4 hours ago, Radox said:

Вижте, не сме вече чавета, че тук да си мерим хуйовете и да ревем "моя сезон е по-добър, не моя е по-добър", това е смешно. Единствено важно е да си правим кефа.

Ми аз това го разправям от поне 10 години, че форумът е за забавление, но ти тръгна да влизаш в някакви вражди по форума и т.н. Даже някакви подкасти пуска, но да виждаш да ме ебе, не. Мафия пък особено е за 100%, 100% забавление, затова и играя и в твоите сезони и не насирам, като дружката ти Насраното пиле, независимо, че не си ми любимият водещ. Иначе си полезен за хайпа и активността в Мафия и това ти го признавам. Ето тук сега смесваме реални елементи с промо такива. (отново ограмотявам публиката на BWC и Мафия, както прави и WWE!).

49 minutes ago, hacky said:

Да разбием кучешката мафия заедно, аз също съм гражданин без роля!

Тук има нещо тъмно. Хаки, не помниш ли, когато Радокс те обиждаше в предния сезон, когато го гласува първи и го изгони, а бяхте колеги мафиоти. Какво стана сега!?

Иначе аз влизам в сезона като най-добрия играч в историята на тази игра в BWC, и това е абсолютен факт. Най-добрият мафиот и най-добрият мирен гражданин с най-перфектния рийд! Отделно имам верно кучи в лицето на @Hachiko, което да ме пази, а и Бог с помощта на @Jack Bauer също ще ме пази. Мисля, че няма какво да се обърка. Отново ще докарам моя алианс до победата!

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Стига се правете на лудите. Коя мафия няма да иска искрено да излъчи номинация? Значи по вашата логика мафиотите са абсолютни дебили, които не искат да излъчат номинация и искат да загубят играта, това ли ви е логиката? Винаги ще елиминират човек, това че не са болднали е някакво заяждане на водещите.

ЧОТУДЕ, пиленце, защо пак си такова насрано пиленце. Пак насра и не се записа в сезона. Единствено влизаш да грачиш преди и след сезоните. Явно гимикът ти е реалност. Ти си едно насрано пиле.... Пиле ве, пиле, пилетата са известни с това, че са страхливи. Хачико поне е куче, което се спуска да хапе, а не като теб. Кучетата>Пилетата.

Ми аз това го разправям от поне 10 години, че форумът е за забавление, но ти тръгна да влизаш в някакви вражди по форума и т.н. Даже някакви подкасти пуска, но да виждаш да ме ебе, не. Мафия пък особено е за 100%, 100% забавление, затова и играя и в твоите сезони и не насирам, като дружката ти Насраното пиле, независимо, че не си ми любимият водещ. Иначе си полезен за хайпа и активността в Мафия и това ти го признавам. Ето тук сега, че смесваме реални елементи с промо такива. (отново ограмотявам публиката на BWC и Мафия, както прави и WWE!).

Тук има нещо тъмно. Хаки, не помниш ли, когато Радокс те обиждаше в предния сезон, когато го гласува първи и го изгони, а бяхте колеги мафиоти. Какво стана сега!?

Иначе аз влизам в сезона като най-добрия играч в историята на тази игра в BWC, и това е абсолютен факт. Най-добрият мафиот и най-добрият мирен гражданин с най-перфектния рийд! Отделно имам верно кучи в лицето на @Hachiko, което да ме пази, а и Бог с помощта на @Jack Bauer също ще ме пази. Мисля, че няма какво да се обърка. Отново ще докарам моя алианс до победата!

Не знаех, че сме мафиоти, бях се объркал, защото още нямаше нощ 1 и нямаше чат.

• Haha 2
  • LMFAO 1
ЧОТУДЕ
51 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какъв болд бе, пропагандист? В нашия сезон с Price правилото беше ясно и мафиотите го знаеха, не ставаше въпрос за болд. Несериозно е да не се влезе и напише 1 ред за 24 часа. И някои тогава ми пишехте някакви глупости, че може да нямал ток. :D Сериозно си мисля, че някои от вас живеят в пещери. Може би трябваше да обиколя Леденика да видя дали не го е написал някъде по стените.

illustration-caveman-etching-figures-on-

То всъщност цялата ти логика е безумна. Защо бих искал Шерифът да оцелее и да разкрие главния на Мафията, като аз лично не харесвам когато тази роля е твърде влиятелна и винаги я отслабвам? И защо за мен като водещ е по-добре да има скучен и протоколен Ден 4 с разкрит мафиот, вместо да се кефя на непредвидима фаза, която е и кулминацията в играта? Драги потребители, отворете си очите за пропагандата на Хунтата!

51 minutes ago, The Olimpic Hero said:

ЧОТУДЕ, пиленце, защо пак си такова насрано пиленце. Пак насра и не се записа в сезона. 

Няма смисъл да си губя времето като накрая пак ще чета същото като след всеки сезон. А и да го нямаше това, играе ви се класически сезон - супер, нека мотивираните да си цъкат, но аз не се надъхах като прочетох първия пост. Също така, от гледна точка на играта очаквам да е доста зле, защото 1/3 от участниците са някакви шматки дето дори няма да четат сезона. :D Трябва да ми благодариш, че доставих последния сезон само с покани и такъв готин каст, където се роди и изказване на годината тогава, което се превърна и в голям форумен лаф. Вместо това ти пропагандираш, че съм бил лош водещ. Хунтата трябва да се махне от тази игра и да си играеме истинските играчи. Къде е @THE ENEMY, къде е @Loop, къде е @The Best? Нема ги. Прогонихте ги, както и мен. Ние не ви мразим защото сте Хунта, а защото сте такива, такива и такива.

Edited by ЧОТУДЕ

3 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

от гледна точка на играта очаквам да е доста зле, защото 1/3 от участниците са някакви шматки дето дори няма да четат сезона.

Напълно съм съгласен, че ще е така! Но АЗ И ХОРАТА МИ идваме, за да прочистим рано-рано сезона от неактивните шматки, за да не могат да го опозорят!

• Thanks 1

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
6 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Къде е @THE ENEMY, къде е @Loop, къде е @The Best?

Насраха като жинички, също като теб! Мафията е игра за истински мъже, където само алфа мъжкарите оцеляват! Пилетата и жиничките не!

• Haha 3

ЧОТУДЕ
3 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Насраха като жинички, също като теб! Мафията е игра за истински мъже, където само алфа мъжкарите оцеляват! Пилетата и жиничките не!

Прогнозирам, че до няколко сезона ще си играеш с Вики Миланов и Кръстовището. :beer:

Нека не забравяме и качественото ново попълнение @The Invisible, който също беше изгонен от ХУНТАТА. 

• Thanks 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...