Jump to content

BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2024 ГОДИНА

Bobotsi

Recommended Posts

BWCMATCHOFTHEYEASRPOSTER2024.thumb.png.c74ef472c4c73b2c39da60e64bf4b672.png

Не се притеснявайте, няма да ви се размине и тази година :) Класацията за мач на годината се завръща с пълна сила! След като миналата година отбелязахме рекордните 44 човека, тази се целим в поне 40 изпратени класации. Победителят за 2023 година беше Коуди срещу Рейнс от КечМания 39, ще може ли за пръв път в историята да видим повтаряне на миналогодишния победител!?

Правилата си остават същите:

Всеки ми праща своите 10 любими мача за изминалата 2024 година на лично съобщение. Мачовете се оценяват по това кой ви е харесал най-много, а не по това какво се пише в интернет за тях. На всяка позиция трябва да има само един мач и той да се е състоял тази година. Ако мачът е от седмично шоу - пишете кое е то и датата на която се е състояло. Мачът поставен на 10 позиция получава 1 точка, а този класиран под номер 1 - 10 точки. Ако имате грешки, ще ви върна ЛС за да редактирате. Ако не ви върна отговор след като сте гласували или не си видите името в темата, най-вероятно не съм получил класацията ви и ще трябва да ми я изпратите отново.

Срок на гласуване: 30.12.2024. - 20.01.2025 (може да бъде удължен в случай, че има прекалено малко гласували)

Резултатите ще бъдат обявени постепенно, в рамките на няколко дни след крайният срок за гласуване.

Предишните издания:

Гласували до момента (11)

Divaka

THE ENEMY

Price

njpw_puroresu

Socki

gboy

Forumen_MAG

HEIDENREICH

Brock_Lesnar

Bobotsi

anime_master

Екипът на "Мач на годината" ви желае

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

Edited by Bobotsi
  • 2 weeks later...
1 hour ago, itzo1994 said:

Колко са гласувалите до момента?

Само 7 човека, много е зле положението...