Devil Posted February 1 Author Share Posted February 1 (edited) В колко часа да пускаме Netflix-a за Милето? Edited February 1 by Devil Quote Link to comment
Hachiko Posted February 1 Share Posted February 1 56 minutes ago, Devil said: В колко часа да пускаме Netflix-a за Милето? неделя, 2 февруари 2025 г. в 1:00 Некъде към 4! Devil 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 1 Share Posted February 1 2 hours ago, batistaheel said: Ако ще дават победата при жените на Шарлот, поне да е заслужена. Да излезе под малък номер и така до края, но като ги знам от WWE и като я знам Шарлот каква е арогантна, тя ще излезе под номер 30. Още от сега вече съм я намразил. Тя за цялата си кариера е издигнала само Рипли и то само с един мач, в останалите я биеше където я свари. И преди някой да ми скочи „ама Шарлот издигна Бейли, Саша, Беки и т.н.“, Шарлот преди Рипли не е издигала никого, винаги е била защитавана в мачовете си и победите срещу нея бяха с измама. Много бих се радвал на победа на Джейд Каргил и програма с Реа Рипли, но ме съмнява нещо. Мистериозното ѝ отсъствие без да е контузена не вещае нещо хубаво. За мен мацката е powerhouse, не ме ебе дали може да прави хиляда салта за да може да изпъкне. При мъжете Джон Сина бие. Като ще му е последната година естествено ще се завърне в суперменски режим. Това измъчена победа, ала бала, е само в нашите глави. Колкото до Пънк, от WWE постоянно натъртват, че не е правил мейивента на КечМания и той точно това ще получи, дали ще победи в този мач, не е сигурно. Колкото до победа на мелето, винаги може да му я дадат, не е като да е тръгнал да се пенсионира, със сегашния лек режим може да изкара още 10 години. Каргил нищо чудно да тренира, защото е доста некадърна на ринга. Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 1 Share Posted February 1 Мъжкият ръмбъл има потенциала да стане класика. Не знам имало ли е някога в историята списък на участниците с толкова много възможни победители и звезди. 1. John Cena - потенциален победител 2. CM Punk - потенциален победител 3. Roman Reigns - потенциален победител 4. Seth Rollins - потенциален победител 5. Drew McIntyre - потенциален победител 6. Rey Mysterio - HOF-ър 7. Jey Uso - супер оувър кечист 8. LA Knight - супер оувър кечист 9. Jacob Fatu - супер оувър кечист 10. Damian Priest - прясно загубил титлата бивш световен шампион 11. Sami Zayn - добре буукван кечист 12. Shinsuke Nakamura - US шампион 13. Logan Paul - добре буукван кечист 14. Penta - много добър кечист на рина 15. Chad Gable - много добър кечист на рина 16. Bron Breakker - добре буукван кечист, IC шампион 17. Carmelo Hayes - много добър кечист на рина 18. Santos Escobar - недооценен талант Отедлно има и супер много интересни имена които потенциално могат да участват: 19. The Rock 20. Nic Nemeth / Dolph Ziggler 21. Matt Cardona / Zack Ryder 22. Malakai Black / Aleistar Black 23. Trick Williams 24. Oba Femi 25. Big E 26. Randy Orton Моят фентъзи буукинг е накрая да останат Рейнс, Ролинс и Дрю и да имат стейърдаун със Сина, Ортън и Пънк, подобно на момента от 2018, но този път с правилните хора. Очаквам Пънк да спечели и да е с някаква намеса на Хеймън, която да прецака Роуман. В женското меле искам да видя само AJ Lee и може би да победи някой изненадващ човек, когото да пушнат за КМ. DIY срещу Картечниците ще е големият тест дали Зетя ги бръсне за слива. Ако им даде време и ги остави да направят хубав мач, това ще е добър знак за бъдещето не четиримата в компанията. Оуенс е загубил сигурно 10 мача за световната титла, но като история сякаш никога не е бил толкова близо до това да я спечели както е тази вечер. Все пак очаквам Коуди да запази, но мисля че ще има някаква намеса - Зейн или Ортън. Може да има и някаква нечовещина със стълбите или някой мазен пайлдрайвър.... The Olimpic Hero, Price, RcadestickR and 1 other 2 2 Quote Link to comment
Price Posted February 1 Share Posted February 1 Пуснах си мелето от 2010 година, за допълнителна надъхвация. Едно нещо не може да се отрече - по него време музиките на кечистите бяха много нива над сегашните. И на Пънк песента беше около 16 пъти по-надъхваща от сегашната. Divaka, batistaheel and HBK_forever 1 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 1 Share Posted February 1 18 minutes ago, Price said: Пуснах си мелето от 2010 година, за допълнителна надъхвация. Едно нещо не може да се отрече - по него време музиките на кечистите бяха много нива над сегашните. И на Пънк песента беше около 16 пъти по-надъхваща от сегашната. Паданието почна след махането на Джим Джнонсън и CFO. Гледам много да не се дъхам за главното меле, винаги има начин да преебат нещата. Не веднъж са го правили. Приятно гледане на всички!. Quote Link to comment
batistaheel Posted February 1 Share Posted February 1 43 minutes ago, hacky said: Каргил нищо чудно да тренира, защото е доста некадърна на ринга. Всички така казват, но не аз не съм видял нищо подобно, дори не е правила самостоятелни и дълги мачове. Ронда Раузи е много по-зле, ударите и са предпазливи и фалшиви. А какво да кажем за Кели Кели - всеки път ще се убие само докато минава сред въжетата. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 1 Share Posted February 1 Всичко извън Сина или Пънк би било огромна изненада, но честно казано единствения вариант мачът да бъде култов и запомнящ се е точно този вариант, в който някой друг печели. Нямам идея как ще го изиграят като цяло. В моите очи най-интересната възможна вражда е Коди срещу Пънк. Просто сегментът им от Рал беше ебати епиката и е точно такъв тип арка, каквито обожавам. Т.е. вече ми продадоха враждата си, просто се надявам за някакъв вариант в който тя да е възможна без Ръмбъл мача. Ако все пак трябва да се избира между Сина и Пънк, дано е Пънк. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Номер 31-ви, Финалният шеф печели милето. Некадърният зет е подготвил добре надървена хурка за всички хейтъри. Edited February 1 by Just a fan The-Resident-Ev!L and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 1 Share Posted February 1 Духовете ме просветлиха, че Джон Сина ще победи и ще предизвика Гюнтър и ще я вдигне на Кечмания! Quote Link to comment
batistaheel Posted February 1 Share Posted February 1 2 minutes ago, THE ENEMY said: Ако все пак трябва да се избира между Сина и Пънк, дано е Пънк. А какво ако Скалата излезе и изхвърли победителя, за да може сам да се декларира за победител? Дайте да го ударим на фентъзи букинг, не ме ебе дали е възможно или логично. При такъв развой на събитиятата ще има ли sad panda утре във форума? Най-коментираните теми винаги са били когато е имало масов хейт. Когато Скалата би Пънк на RR 2013 форумът се беше разцепил буквално на две. Едни се радваха за Роки, други го плюеха. pedia4ovek and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Price Posted February 1 Share Posted February 1 Нямат топки от креативния екип, да направят голяма изненада и да дръпнат спусъка с Джейкъб. Просто този режим разчита на дългите истории и няма начин да се променят плановете, освен ако не се случи нещо брутално, както миналата година със Скалата и Коди. Говорейки за американския кошмар, гледам сега какви пилешки крачета има в мелето от 2010 година. Нищо чудно, че вече не се бие по къси гащета The-Resident-Ev!L, batistaheel, HBK_forever and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, Bobotsi said: 1. John Cena - плешива путка 2. CM Punk - торба с говна 3. Roman Reigns - икона 4. Seth Rollins - путка 5. Drew McIntyre - абсолютен лузър 6. Rey Mysterio - скучен пенсионер 7. Jey Uso - пълно менте 8. LA Knight -менте педераст 9. Jacob Fatu - анонимник с чушки 10. Damian Priest - Бисексуален гробар 11. Sami Zayn - сирийски таксиджия 12. Shinsuke Nakamura - аутист 13. Logan Paul - оувър кечист 14. Penta - маскиран нещастник 15. Chad Gable - Харизматична дупка, хипофизен трол 16. Bron Breakker - анаболна торба с говна 17. Carmelo Hayes - какъв е тоя анонимник 18. Santos Escobar - анонимник на квадрат С други думи, да.. Рейнс и Логан Паул са интересни. Metzgermeister and batistaheel 1 1 Quote Link to comment
HBK_forever Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Батко легенда HBK Forever стиска палци на СМ ПЪНК и Миз, защото съм им фен, няма да се дразня на Джон Сина, защото и той като тях е шибана легенда, но който и да било различен ако спечели да ми лапа кура. Иначе ми е ясно, че Миз няма шанс през 25 г., просто казвам, че е огромен талант, недостатъчно оценен според мен. Преди около 8 години можеше да мухдадат напълно спокойно да спечели мелето, още беше на върха и не го бяха забили в мидкард помии. Иска ми се Сина да не го взима мелето сега, тъй като реално не му трябва тази победа . Тъй вече е печелил кралския грохот 2 пъти, ако не ме лъже паметта , не му трябва повече. Мач за рекордната титла , каквото задължително заслужава да спечели според мен, може да си получи по други начини бол. От друга страна, око Пънк бие тук, дрийм МЕ на КМ срещу Коуди ще бъде супер. /само вметвам, ако вярно има шанс и се върне машината бога на кеча Долф зиглър, на когото винаги съм бил фен, ще се накефя много/. Edited February 1 by HBK_forever The-Resident-Ev!L and batistaheel 1 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
THE ENEMY Posted February 1 Share Posted February 1 20 minutes ago, batistaheel said: А какво ако Скалата излезе и изхвърли победителя, за да може сам да се декларира за победител? Дайте да го ударим на фентъзи букинг, не ме ебе дали е възможно или логично. При такъв развой на събитиятата ще има ли sad panda утре във форума? Най-коментираните теми винаги са били когато е имало масов хейт. Когато Скалата би Пънк на RR 2013 форумът се беше разцепил буквално на две. Едни се радваха за Роки, други го плюеха. Слуховете са, че Скалата ще снима филм по време на Мания. Но ако все пак намери време, аз бих маркнал и на такъв развой. Мега, топ хийлско би бил точно този сценарий, в който излиза като номер 31 и изхвърля Сина или Пънк, а историята между него и Коди също е достатъчно хайпвана и бих се радвал да я завършат. Форума не се кефи на такива неща, но аз да. Аз все пак бях фен и на reign of terror на бачи Леснър. Като цяло добре изградените хийлове винаги са ми били слабост. batistaheel 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, Price said: Нямат топки от креативния екип, да направят голяма изненада и да дръпнат спусъка с Джейкъб. Просто този режим разчита на дългите истории и няма начин да се променят плановете, освен ако не се случи нещо брутално, както миналата година със Скалата и Коди. Говорейки за американския кошмар, гледам сега какви пилешки крачета има в мелето от 2010 година. Нищо чудно, че вече не се бие по къси гащета кой е джейкъб? MJ23 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Ще има почти 70 хиляди ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ на спортната забава на това шоло. Оставям форумните експерти да анализират дали тези фенове са маркове или смаркове. Или пък може да са митичните КЕЖУЪЛ фенове? Edited February 1 by neshev HBK_forever 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 1 Share Posted February 1 27 minutes ago, hacky said: кой е джейкъб? Явно съм пиян докато се сетя, че говориш за Джейкъб Фату:Д Quote Link to comment
Devil Posted February 1 Author Share Posted February 1 https://www.instagram.com/p/DFisjzAp9Cp/ Оwens пак пръска.. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 1 Share Posted February 1 Последните няколко години гледам само RR и Мания, през останалото време се информирам какво се случва или четейки тук или от някакви кратки брейкдауни в нета. Та не ме ебе супер много. Минавам само да питам, не е ли скандално, че през 2025, потенциалните спрягани победители за Ръмбъла и най-вероятни такива са Джон Сина и СМ Пънк? Баси сякаш сме 2010-11г. Да добавим и Ортън в микса и мазалото е пълно. Градиш ги младите таланти, Трипси! The-Resident-Ev!L and HBK_forever 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Devil Posted February 1 Author Share Posted February 1 (edited) 5 hours ago, Hachiko said: неделя, 2 февруари 2025 г. в 1:00 Некъде към 4! A oт къде по точно трябва да цъкна на този Netflix? Малко ми е тъмна Индия. Нещо, линкче.. Edited February 1 by Devil Quote Link to comment
batistaheel Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 33 minutes ago, Devil said: A oт къде по точно трябва да цъкна на този Netflix? Малко ми е тъмна Индия. Нещо, линкче.. От къде, от сайта им, но трябва да имаш абонамент. Май е възможно и ако имаш съсед, който да сподели паролата. Иначе, най-лесният вариант е от тука: https://watchprowrestlings.org/wwe-royal-rumble-2025-ppv-feb-1-2025-live-stream-replay-online/ @Hachiko, да каже дали има проблем със стрийма, че не съм гледал нищо на живо. Но веднага след края на турнира ги качват с добро качество. Edited February 1 by batistaheel Работи си! Enjoy :D Devil 1 Quote Link to comment
Devil Posted February 1 Author Share Posted February 1 (edited) 17 minutes ago, batistaheel said: От къде, от сайта им, но трябва да имаш абонамент. Май е възможно и ако имаш съсед, който да сподели паролата. Иначе, най-лесният вариант е от тука: https://watchprowrestlings.org/wwe-royal-rumble-2025-ppv-feb-1-2025-live-stream-replay-online/ @Hachiko, да каже дали има проблем със стрийма, че не съм гледал нищо на живо. Но веднага след края на турнира ги качват с добро качество. От сайта им, да. Имам абонамент. Всичко точно, момчета! Let's get ready to rumble! Edited February 1 by Devil batistaheel 1 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Как ми се иска и Брок да е в Ръмбъла.... Edited February 1 by The-Resident-Ev!L batistaheel 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Ио Скай ше изкара целия ръмбъл и ше спечели. Казал съм го. Дайба туй гуси... Edited February 2 by Ponetron The-Resident-Ev!L 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Recommended Posts