Jump to content

WWE Royal Rumble - 1 февруари 2025

Recommended Posts

Ain't no grave...
1 hour ago, yaripim said:

Жейд Каргил  (  .  ) (  .  ) или Шарлът Флеър взима женския Ръмбъл. Тука сте го прочели първо  😀

По-скоро Джейд Карфиол (така я кръсти аутокорект-а, харесва ми) или Шарлът Флеър вземат мъжкият Ръмбъл. Така и MJ23 ще е доволен, след като иска назобани анаболни животни да печелят.

Amor fati 

WWE днес качиха пълната версия на RR 2002 в Youtube канала си. Препоръчвам.

35izpu1.jpg

RcadestickR

Който не се готви за "Cena wins, lol", не е гелдал кеч достатъчно дълго и е живял истински блажен и заблеян животец.

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

RcadestickR
On 1/11/2025 at 11:10 PM, HeaDMaKeR™ said:

А и самите публики бяха откачени

Абсолютен факт. Тогава имаше все още някаква монокултура. Примерно всеки беше гледал Приятели и като имаше нов епизод, после се знаеше какво е станало от всички. Като цитираш някоя глупост, която си гледал по телевизията, или някоя песен, всички знаеха точно за какво говориш. Сега културата е разводнена и сегментирана до смърт и всеки го кефят някакви негови си неща и не го вълнуват особено интересите на другите. Мисълта ми е, че Атитюд ерата и кеча като цяло беше влязъл в монокултурата и привличаше всякакви хора. Момичетата от класа ми гледаха кеч. :D Затова и публиките бяха ненормални.

Сега го спрягат за един от най-значимите моменти в историята на WWE. Тогава е само RAW на запис в някакъв произволен кенеф в Устър, Масачусетс. Никога повече няма да видим такава рекация за каквото и да е.

On 1/12/2025 at 3:23 PM, Bobotsi said:

Аз пък тази сутрин си пуснах "великият" Ръмбъл от 2007. Спряган за един от най-добрите някога от много хора, дори @Radox го беше поставил в топ 3 когато ги класираше и пишеше каква класика е.

Кой Ръмбъл колко е велик е много въпрос на вкус. Няма как да коментираме за качество на ринга, защото обикновено е дроп. За мен лично Ръмбълтие стават запомнящи се когато имаме емоционални и значещи моменти, или въобще интересни неща, които се случват в мача. 2007-ма по спомен нямаше особено интересни  моменти. Там може би започна хайпът около Michaels vs. Taker и затова е толкова обичан? Не съм сигурен. 2008-ма откриха двамата под №1 и №2, така че според мен има нещо. Отделно, 2007-ма е оградена от 2006-та с iron man победата на Мистерио, който бие рекорда на Флеър и 2008-ма с изненадващото завръщане на Сина от контузия под номер 30. 2011-та също е там някъде по-нагоре в класацията, заради Пънк, който само изхвърляше хора и каканареше по микрофона междувременно. Накрая излезе Зетя и го изрита като путка. Това ми е останало в главата, въпреки пълният жалкар, който спечели (Дел Рио). 2020-та също беше много силна концепция с Брок, който влезе като шампион.

За мен любим си остава този от 2014-та, просто защото беше доста емоционален, а и в личен план ми беше малко тегава година и трябваше да псувам някого, така че букингът на Винс свърши работа. За който не си спомня, говоря за липсата на Даниелсон, бруталното освиркване на Батиста, моментът на надежда, в който Роман щеше да го елиминира и евентуалната победа на Дейв, която ни даде легендата Bluetista и една доста запомняща се Кечмания. Интересно е да отбележа, че след този момент лекичко започна да се понадига хайпът около Роман за евентуалния му преждевременнен пуш, който доведе до легендарното Sufferin Succotash промо. Интересно е също, че 2015-та се случи нещо подобно с Роман и той беше освиркан дори по-брутално и от Батиста. И накрая Скалата излезе да му вдигне ръката и го гледаше с поглед "какво майка си се случва?". :D Не знам дали е имало шоу във Филаделфия скоро, но мисля, че му е време.

От по-старите няма как да не спомена 1992-ра, на Ръмбъл мача е заложена титлата и Фелър печели от номер 3. Промото му след това е едно от най-добрите промота правени някога.

• Upvote 4

С оглед обявяването на партньорството с TNA от тази седмица, надеждите ми рязко се покачиха към това да видим освен Joe Hendry, също така и Jeff Hardy, може би и Ник Немет. Вместо например да вкарват някакви таг тийм дупки ала Грейсън Уолър, Остин Теорията или пък Отис. 

Edited by Price
  • Upvote 2

Сделката е между NXT и TNA. Съмнявам се да има някакви TNA маняци в самия Rumble мач. Но бих се изкефил, ако пуснат Abyss да ги размята. 

Edited by neshev
  • Upvote 2
Jack Bauer
37 minutes ago, neshev said:

Сделката е между NXT и TNA. Съмнявам се да има някакви TNA маняци в самия Rumble мач. Но бих се изкефил, ако пуснат Abyss да ги размята. 

Тоя маняк не е ли пенсиониран от 6 години?

• Upvote 3

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Да, бачка си зад кулисите в WWE, но Rumble е най-щадящият мач възможно и защо да не направи изява?

Известен факт е, че Abyss е бил близо до това да подпише с WWE и плановете са били да дебютира на RR, и да има вражда с Taker на WM. Но в последния момент е решил да остане лоялен на TNA.

То не знам WWE феновете въобще го знаят кой е Абис, пък кво остава да дебютира на РР. Ала-бала е това.

Джеф Харди и Долу Зиглър ще извадят поп, ама пак няма смисъл от тях при толкова наблъскан със звезди ръмбъл.

7 minutes ago, Ponetron said:

Тва е нереално. Дава му всичко да прав и заснема....

Най-вероятно е скрипнат разговора, но беше силен ход от Трипси. Спийд по тия турнета го гледат средно 100-200к човека и HHH знае какво да направи за да рекламира. А и гледайте позитивно - ако стриймва, няма да участва :D

Кво му пречи да стриймне от ринга докато му отнасят главата?

• Upvote 2
  • Wank 1

Бе добра стратегия, така всеки ще си пусне Ръмбала, а тоя е много гледан от чаваците.

• Upvote 3
39 minutes ago, Devil said:

Има си тема на тематика кеч видеа, но това тук не му е мястото.

RcadestickR
11 hours ago, Jack Bauer said:

Тоя маняк не е ли пенсиониран от 6 години?

Подвизаваше са като статистик на AJ Styles преди няколко години.

• Upvote 1
  • Haha 1

АзПоказвамСкорост е идеален за WWE и кечистите ще направят шоуто. Предполагам ще го привикат за самия Rumble мач и ще стриймва докато го хвърлят над въжетата. :wank:

• Upvote 1
  • Wank 2

Може да направят голяма цигания за мача за титлите. Нали Кевин дето носи ореловата титла всеки му се смее и му вика,че не е шампион и я е откраднал и тнт. Ама сега и двете ги окачиха да висят. И който от двамата в най-драматичния момент се изкачи по стълбата и дръпне и свали точно крадената титла,не би тряало да спечели. Вариантите са няколко- съдията извън ринга почва да маха с ръце и да отказва да се обяви победителя,докато не бъде свалена реалната титла.Или заебават нещата с клифхенгър или другия по същото време сваля и той другия колан.. Абе филмарщина и clifhanger. Book it, Зете!!!

3kuoda.gif

20 hours ago, yaripim said:

Може да направят голяма цигания за мача за титлите. Нали Кевин дето носи ореловата титла всеки му се смее и му вика,че не е шампион и я е откраднал и тнт. Ама сега и двете ги окачиха да висят. И който от двамата в най-драматичния момент се изкачи по стълбата и дръпне и свали точно крадената титла,не би тряало да спечели. Вариантите са няколко- съдията извън ринга почва да маха с ръце и да отказва да се обяви победителя,докато не бъде свалена реалната титла.Или заебават нещата с клифхенгър или другия по същото време сваля и той другия колан.. Абе филмарщина и clifhanger. Book it, Зете!!!

Или Коудстера вдига и двете титли, пенсионира крилатия орел, и дебютира нова титла, с мотиви от него, за да изцедят горките родители покрай Кеч Мания. :happy:

• Upvote 2
  • Haha 1

Неизменно във финалната четворка е този човек, и тази година няма да е различно. GOAT с причина :wank:

Edited by Price