The Olimpic Hero Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Radox и Olimpic представят пълен анализ на 27-и сезон на Мафия! - Оценки на всички играчи - Очаквания за следващите сезони и развитието на играта в BWC Приятно слушане директно от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката/Save Audio As! Mafia Podcast (Season 27, Radox & Olimpic).MP3 Bobotsi and Brutalnia 2 Quote Link to comment
Brutalnia Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Много сте бързи, евала. Сезонът си беше доста добър. Подкастът също. Относно ролята на Свидетелят, може да се модифицира примерно в нещо като Информатор - ако оцелее в 3 нощни фази, получава името на един от мафиотите. Може и да я премахнете напълно, разбира се. The Olimpic Hero 1 Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
baikiro Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Браво, добър разбор. Забравихте да споменете и легендите на играта @Loop и @THE ENEMY, които също трябва да направят завръщане. Аз си казах защо решението на Радокс да не отстрани Бай Тошо и Дамтихам не беше добро. Няма да се повтарям пак. Самият факт, че последния ден основния довод срещу @Brutalnia беше това, че е добавен в сезона е достатъчен. hacky, Bobotsi and The Olimpic Hero 3 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
StoneColdFaN Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 (edited) Реално погледнато, след като MJ23 направи тая простотия с Шерифската роля, аз го сметнах за 1500%-ов мафиот. Нали, първо каза "Шериф съм", после каза "ма аз съм Прокурор" и след това някой го беше контрирал, че не може да е Прокурор, щото Олимпик вече е Свидетел. Шериф, Прокурор, хомосексуалист - накрая си викам "бате, тоя като патка в калчища се оплете в путкенско-мафиотските си лъжи". И точно за т'ва той ми беше една от УЖ проверките, накрая като ми излезе шибан Гражданин, аз щех да се хвърля от терасата. Иначе благодаря на Радох за предоставената ми възможност да продължа с проверките, макар да отпаднах, беше ми доста забавно. И му се извинявам за фиаското, щото ми каза, че Врачката е любимата му роля - аз тоталката осрах пейзажа. Дано другия път да е по-добре. Edited December 28, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
hacky Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Какви са оценките, че ще мога да го чуя чак след нова година? Quote Link to comment
LightOne Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 С удоволствие изслушах подкаста. Съгласен съм с изразеното мнение по мой адрес. Като даже оспорвам оценката на Олимпик като висока - бях твърде безличен в играта си, че да имам по-висока оценка от един деен MJ23 примерно. Да, не се издъних, но не е повече от посредствено в случая. Разсмях се добре да слушам култовия момент как Радокс не се дава и се обяснява, че не бил играл мафиот. baikiro and The Olimpic Hero 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
MJ23 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 On 12/28/2024 at 3:18 AM, StoneColdFaN said: след като MJ23 направи тая простотия с Шерифската роля, Тая простотия ни спечели сезона. Quote Link to comment
Price Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 (edited) Тези подкасти според мен спомагат доста за интереса към играта, определено винаги ми е било любопитно какво ще кажат участниците - без значение Радокс, Олимпик, Нешев или Соки. Зависи колко често правим сезони занапред, но е медено поне веднъж годишно да си има едно такова подкастче. Благодаря ви. Edited December 29, 2024 by Price The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 34 minutes ago, MJ23 said: Тая простотия ни спечели сезона. Можеха и съвсем ИСКРЕНО И ЛИЧНО да те ибандурят като, сега ми изчезнаха определенията, ама съвсем ИСКРЕНО И ЛИЧНО да те ибандурят. Ама все пак не те ибандуриха, добър си, браво, браво. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 29, 2024 Author Share Posted December 29, 2024 22 minutes ago, Price said: Тези подкасти според мен спомагат доста за интереса към играта, определено винаги ми е било любопитно какво ще кажат участниците - без значение Радокс, Олимпик, Нешев или Соки. Зависи колко често правим сезони занапред, но е медено поне веднъж годишно да си има едно такова подкастче. Благодаря ви. След всеки сезон няма никакъв проблем да има. Ще записваме, дали аз, дали Радокс, дали други хора. Хубаво е според мен винаги Водещият на сезона да е единият от участниците. Quote Link to comment
LightOne Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 2 hours ago, MJ23 said: Тая простотия ни спечели сезона. Лоялността към играта е нечовешка. Само си го представям, бебето реве, MJ23 се пръска от тревога и нерви, жена му съответно двойно повече. И тя го гледа нещо си цъка на телефона и го пита "какво правиш?". Той й отвръща, че играе мафия, моля ти се. Ако бях аз, директно изхвърчаваше с 200. 😁 MJ23 and The Olimpic Hero 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
baikiro Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 1 minute ago, LightOne said: Лоялността към играта е нечовешка. Само си го представям, бебето реве, MJ23 се пръска от тревога и нерви, жена му съответно двойно повече. И тя го гледа нещо си цъка на телефона и го пита "какво правиш?". Той й отвръща, че играе мафия, моля ти се. Ако бях аз, директно изхвърчаваше с 200. 😁 Нали уж беше пиян на мотика на банкет? Версиите по време на играта и след нея се разминават. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 29, 2024 Author Share Posted December 29, 2024 21 minutes ago, LightOne said: Лоялността към играта е нечовешка. Само си го представям, бебето реве, MJ23 се пръска от тревога и нерви, жена му съответно двойно повече. И тя го гледа нещо си цъка на телефона и го пита "какво правиш?". Той й отвръща, че играе мафия, моля ти се. Ако бях аз, директно изхвърчаваше с 200. 😁 Какво разправяш, аз съм играл в един сезон (13-и мисля, че беше) пиян от един бар, където пращах и гласови съобщения в темата. Барманката ме питаше какво правиш, аз ѝ казах, че играя Мафия и ѝ обяснявах за играта, че е важно да пиша и да пращам съобщения, за да не ме убият! И блъфирах, че съм Шериф, за да си последвам рийда над Енеми. Не, че бях Шериф... Резултатът бе, че ме изгонихa същия ден с вот, а Енеми в следващия, който също беше мирен гражданин. Bobotsi and MJ23 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 2 hours ago, baikiro said: Нали уж беше пиян на мотика на банкет? Версиите по време на играта и след нея се разминават. Банкета беше на 20-ти, когато бе нощна фаза. На 21-ви сутринта писах пост за Прайс. Quote Link to comment
Recommended Posts