Jump to content

WWE RAW - 6 януари 2025 - DEBUT ON NETFLIX

Recommended Posts

44 minutes ago, natopor4en said:

От това което знае Топора, Рокича трябвало да снима или да презаснема някакви сцени на Моана. Туй е един филм дето ще го правят реялен, освен анимация. И покрай снимките графика ще му е пълен, няма да е в тайминг да се подготви за цял мач. Може да запише някаква поява, но за цял мач и тепърва да билдва вражда - абсурд. 

Дано Топора да не е прав и да греши, но едва ли. :( 

Плешив Мауи

Аз съм изненадан от реакциите тук. Реално шоуто не беше много по-различно от миналата Мания. И там имахме някакъв смарк фест на Хиксовете, който сториуайз беше изсмукан от пръстите и не доведе до нищо конкретно. И там гледахме нелогични появи на хора като Тейкър, ей така, колкото да има. И там Скалата си направи густо като сра по всички за да се пътва оувър без да го ебе какво остава след него. Още тогава беше ясно, че WWE си прави ташак със смарковете и единствено ми беше интересно, къде тази подигравка ще удари дъното. Явно интелектуалното дъно на IWC беше достигнато тук от златната лопата на Левек.:D 

Добрите новини са, че Хиксовете дава признаци на човек който го ебе за такива реакции и обикновено си взема поуки. Да се надяваме и този път да е така. Що се отнася до Скалата, наистина текат слухове че продуцентите не са доволни от определени сцени от филма за Моана и доста неща ще се презаснемат извънредно точно в периода на Мания, което е довело до пропадане на плановете на Дуейн да участва. Но дори да е така, трябваше да му е ясно, че смяната на гимик който е хайпван една година, няма как да стане за ден и да бъде приет нормално.:D Все още смятам, че трябва да се изчака да се види следващия креативен ход в тази сага, докато окончателно не е ясно какво се случва, бих се въздържал от критики.

Относно Травис Скот. Може да се върнете до Бийтълс, или дори още по-рано до ранните квартални джаз или първия рок в негърските гета, всички са били обявяни като тежки дегенерати и наркомани, но в крайна сметка историята помни тях, а не някакви хибили пуритани които се ебат с братовчедките си, когато не се ебат с чичовците си. 

Пуританското лицемерие никога няма да бъде релевантно в подобни ситуации, ебете се. :wank:

• Upvote 2
  • Wank 1

Неща, които ми харесаха:

Мощно освиркаха Хълк Хоган, бродор.

Джон Сина с промо-шамандура в сравнение с глупостите, които слушахме от другия народ.

Поста от профила на Sheiky Baby

Гробаря обиколи ринга с мотор на патешко ходене.

Неща, които не ми харесаха:

Гробаря просто обиколи ринга с мотор на патешко ходене.

Скалата се подигра с kayfabe. Не знам защо се хабят да правят напъни за смислени неща, ако после ще скочат с двата крака обратно в помията. Tell Mama Rhoades, че тоя "директора" така е вирнал брадата, че не знам как още не е разпоредил да маскират някой от lineupa на Вин Дизел и да му джоби. 

Травис Скот е пълен наркощрайзер и бих гледал как кара 30 минутен мач с някой от най-unsafe кечистите пускани по телевизия. Като реклама на фентанил от downtown LA е.

spacer.png

В Youtube качваха епизодите по час и половина. Тоя от нетфликс го няма. Ще продължават ли да ги качват така или спират в тубата. 

Netflix и WWE обявиха, че шоуто е било гледано от 4 900 000 ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ на спортната забава, в целия свят, като в Америка те са били 2 600 0000. 

Не е зле. Никак не е зле като за първи епизод.

Дано да продължават с все така високият рейтинг. Особено сега в началото на Кечмановият сезон. 

А Мелтцер какво каза? Колко ги преброи  ? Щот... нали..... Мелтцер.....  :( 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Гениално, просто гениално! WWE Raw в Netflix е точно това, от което човечеството имаше нужда! Сякаш бях загубил вяра в телевизионното изкуство, но ето че CM Punk и Seth Rollins успяха да я върнат с епична драма, достойна за Оскар. Няма да споменавам как Roman Reigns буквално ме накара да крещя от вълнение, сякаш гледам Шекспирова трагедия на ринг, а Rhea Ripley заслужава Нобелова награда за мир – за невероятния си принос към женските права в спорта!

И нека не забравяме специалните гости! The Rock и The Undertaker на едно място? Направо историята на Холивуд избледнява. А Travis Scott? Беше почти като да гледам Rolling Stones в златните им години, но с повече autotune.

Всички филмови и музикални платформи трябва да си водят записки – защото ето го новото златно поколение изкуство.

tumblr_lnay2sCv4U1qlx7vgo1_500.gif

Metzgermeister

Не беше трагично шоуто, според мен. Ако не друго, мачовете бяха драматични и с ППВ качество. Тези неща, които направиха обаче лошо впечатление, бяха:

- Промото на Хълк Хоган. Личеше си, че Хълкстъра е висша форма непукист и грам не му дремеше, че го освиркват. Особено абсурдно беше, когато спомена как публиката винаги е била зад гърба му, при това точно докато го освиркваха най-силно :D 

- Загубата на Ролинс. Преди години Пънк с право се оплакваше, че парт таймърите бият фул таймърите, а сега самият той прави същото. По-удачно ми се струва да беше пуснал гювеч на Архитекта, защото той ще е този, който ще се трепе всяка седмица, а не като него да изнася три мача годишно.

- Как кечистите, които не са букнати за този епизод, са в публиката, сякаш не работят там. Малко бяха като животни в зоопарк.

- Присъединявам се и към тези, които се дразнят, че Скалата и Коуди не трябваше да го играят аверчета. Това би било приемливо само след поне десет години, когато двамата един вид са надраснали враждата си и си спомнят с насмешка събитията от нея.

Надявах се също така Лив Морган да запази, но беше ясно, че ще дропи на Рия Рипли, защото след успешното кеширане на Тифани Стратън щеше да бъде леко странно двете главни женски титли да ги държат две руси хийлки с донякъде сходни образи. А и е видно, че в този епизод доброто побеждава.

• Upvote 2