Just a fan Posted Tuesday at 04:53 PM Share Posted Tuesday at 04:53 PM 5 minutes ago, Sashundera said: Шейки бейби, да живееш още 100 години дано! Не знам, брат, филмец ми се вижда да стане. MJ23, krriiissss, Sashundera and 2 others 2 3 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted Tuesday at 05:08 PM Share Posted Tuesday at 05:08 PM Изобщо, ама изобщо не съм съгласен със Трите хикса отгоре във видеото. Напротив, бе зелко. Всички го знаем и проблема не е че е споменато, а всичките действия около него. И като отидеш на театър знаеш че актьора играе роля, но актьора не спира по средата на пиесата да каже "извинявайте сега ще завъртим сцената за второто действие, също съм малко преграхнал, сори" No shit! Знам че е шоу, гледам си, защо трябва да ми казваш неща дето отнемат от момента и не ми влизат в работата да ги знам, WTF. До няколко месеца ще почват с "Hello, let me get into character. One moment, please" Все пак като сме почнали защо да не караме докрай. Или - Come in Madison square garden in 3 months, to see how our beloved Cody Rhodes turns heel for the first time as per our screenwriters. И сега кво? Ще се върне като The Final Boss? След всичкото това освен X-Pac heat друго не виждам. Скалата с един сегмент се изсра на кеча, на самия себе си, на WWE, на Keyfabe, на Cody Rhodes, на Roman Reigns, на хората дето са буквали всичко цяла година, смарковете, на старото поколение и т.н. Никой не му го е писал, 100 процента. Шеф си е там никой нищо не може да му каже. И доколкото го знам каква путка е и се извинява за АБСОЛЮТНО всичко което има откат и не е прието добре, до 3 дена е направил видео със извинение!!! HBK_forever, Metzgermeister, pedia4ovek and 3 others 4 1 1 Quote Link to comment
Price Posted Tuesday at 05:27 PM Share Posted Tuesday at 05:27 PM Първото шоу пред нова и много по-мащабна публика. Не съм очаквал да е епизод, предназначен за вкуса на най-закоравелите фенове като нас. Презентацията им беше на ниво, видяха се някои супер разпознаваеми образи от миналото, атмосферата беше топ, графики и изпълнение също на супер ниво. Плавно трябва да се случват нещата с новите фенове. А не директно да се тръгва с епизод, от който новите зрители няма да разберат абсолютно нищо, само и само за да сме щастливи старите образи. Стига сте насирали, а се радвайте за това, което предстои Quote Link to comment
Sashundera Posted Tuesday at 05:29 PM Share Posted Tuesday at 05:29 PM 35 minutes ago, Just a fan said: Не знам, брат, филмец ми се вижда да стане. Виж че акаунта има синиото тикче ве, тва си е той, просто тва да хейтиш от небето си е некст левъл хейт където само торба с лайна като Хоган може да привлече, БРАДЪР! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Devil Posted Tuesday at 06:46 PM Author Share Posted Tuesday at 06:46 PM Имаше някаква новина, че GM-ите могат да си драфтват звезди. Бейли май я очакваме в RAW вече. Quote Link to comment
ShwN Posted Tuesday at 07:02 PM Share Posted Tuesday at 07:02 PM Очевидно гласят Роудс за heel (знаците за това ги има в последните месеци) и ще пречука Скалата след WM, което ще доведе до развръзка на по-следващата Мания, където да го пенсионира. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted Tuesday at 07:26 PM Share Posted Tuesday at 07:26 PM Радвам се, че не се надъхвах прекалено за шоуто, защото очакванията ми се оказаха по-близки до реалността. Естествено, не мога да кажа че беше пълен провал, но определено си беше ок шоу, което имаше някои много силни момента, някои много слаби, някои мех и реално нула готини/големи конфронтации или промота, но и не беше нещо супер, както се опитваха да ни филмират самите WWE. Откриването на шоуто/Скалата Още в самото начало ни беше намекнато, че ще гледаме една разширена версия за богати на оригиналното NXT на Пол Левек, което беше бито и ебано по рейтинг от AEW. Петнайсет минути слушам шибано промо в което ми говорят за фейсове и хийлове, четвърти стени и всякакви подобни путки майни... Аве майка ви, аз съм шибан смарк и пак ме карате да кринджвам. Дори смарковете не искат да слушат подобни неща по седмични шоута и на тях не им е там мястото. Според мен Хиксовете си направи мастурбация тук, да не кажа и през цялото шоу. Иначе отгатнахме, че Скалата ще бъде на шоуто. Обаче не отгатнахме грам каква ще бъде ролята му. Няма как да си затваряме очите и истината е, че когато хората една година са се надъхвали за Финалния бос и за вражда с Коди, за вражда с Роман, изведнъж излезеш и им пееш кур, защото реално Скалата тук ни пя кур, не е особено готино. Има го варианта всичко да е филм и на Роял Ръмбъл Дуейн да се появи и да обърне палачинката, а това тук да се е оказала мазна тролня. Това дори би стояло силно. Обаче ако нещата приключат така както тук и се окаже, че реално сме гледали как най-големия хийл в ростера ти, се мазни и прегръща с хората срещу които всички са надъхани да гледат продължението на историите им, а в случая на Роудс е още по-фрапантно, защото Коди беше ебан чисто от Роки на Мания... Все пак даваме време и очакваме дали ще видим някакво развитие преди да хейтим твърдо, но ако не видим отново ФИНАЛНИЯ БОС, то тогава разбира се че ще хейтим. минаваме към... ПЛЕМЕННАТА БИТКА! Доволен съм, че бях филмиран за контроверсиален край на мача и не съм разочарован, че не го получих. Освен това, реално трябва да призная че филмът с предателство на Хейман щеше да проработи само ако то е в полза на Скалата, такова със Соло не се връзва логически. Моята идея за предателство на Сами беше доста по-логически издържана и щеше да стои по-добре, но не е фатално че не го направиха. Мачът като като такъв си беше супер. Имаше си го напрежението, суспенсът, видяхме доста добри неща на ринга и като изпълнения, а самите намеси по време на мача бяха очаквани и не прекалиха както друг път (Мания anyone?). Доволен съм и от финала. Оттук нататък филмът кой е вожда на племето би трябвало да е приключил окончателно, освен ако Скалата не направи поредна обръщалка, или не вкарат рязко план Джейкъб в действие. Въпросът е, че би трябвало вече поне със Соло да е приключено. Джон Сина Мисля за никого не е тайна, че не съм най-големия фен на Джони. Реално промото му беше добре. Не ме ебе особено за него, нито съм надъхан за негова победа на Ръмбъла и дори може би по-силен кейфейб момент би бил някой хийл да го преебе злобно там, след което двамата да имат вражда за Мания извън световните титли. При всички положения бих маркнал при елиминация на Джонибой от мелето, но очаквам в някакъв етап така или иначе да "Финишира историята" и да направи още едно царуване преди пенсията, така че се подготвям психически и за тази тегавня. Рия Рипли вс. Лив Морган Доминантна победа за Рия и край на едно от най-силните женски царувания. Жалко, че Морган беше толкова категорично ебана след като създаде толкова добър образ, но животът не винаги е справедлив. Иначе победа за Рия беше логичния изход от цялата вражда, но може би щеше да е по-подходящо това да стане на Мания imo. Палци горе за победата на Джей Усо над супер надцененото копеле Дрю. Готин момент беше и излизането на Травис Скот. Отдавна твърдя, че това е човекът с когото компанията трябва да прави повече колаборации, защото пичът наистина е дълбок фен и изключително разпознаваемо лице в поп културата в момента. Ролинс вс. Пънк Силен финал на шоуто и силен мач. Момчетата се раздадоха и нищо лошо не мога да кажа за мача. В един момент и Ролинс и Пънк ми изглеждаха контузени и не изглеждаха особено добре към финала, дано да нямат проблеми и просто да са селвали добре умората от мача. Единственото разочарование идва от победата за Пънк, но не е като да не сме го очаквали. Просто Сет беше този който заслужаваше да спечели тази вражда. Друго за което се сещам: - Култово как публика се изсра върху МАГА Хълк. - Ню Дей тук не получиха никакви реакции като изключим сешоара. Промото им беше ужасно. Накрая се опитаха да се спасят посягайки на най-святото в Ел Ей - Кендрик Ламар, но дори това не им помогна особено. Двамата се пулят е жестономират ужасно, оттам нататък всичко им е греда. Цялостното усещане от шоуто беше за прекалено много кеч и прекалено малко конфронтации/силни сегменти или промота. Очакванията ми, че още тук ще загатнат посоката на бъдещи истории, не се случи което разочарова. Предвид целия хайп по шоуто, усещането беше за средна работа. BAITO6O and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Storm Posted Tuesday at 07:50 PM Share Posted Tuesday at 07:50 PM Quote Хоуган само щото е расист ли му сраха, видях един черен да марк-аутва на музиката му? Лос Анджелис е меката на либералните ненормалници. Нормално е да го освиркат. Quote Link to comment
Hachiko Posted Tuesday at 07:50 PM Share Posted Tuesday at 07:50 PM 1 hour ago, Devil said: Явно съм извратен, но това защо бие на "п*тко, след малко ще ти пръсна гъза!". The Phenom, Devil, Metzgermeister and 3 others 1 4 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted Tuesday at 08:08 PM Share Posted Tuesday at 08:08 PM ае тоз Травиз Скот толкова голяма звезда ли е ? Признавам си, че не съм фен на новата вълна на хип хопа в САЩ и не следя творчеството на Скот, Ламар и другите нови имена. Сега слушам пресконеренцията след Кеча и Хиксовете загатва за бъдещи участия на Скот. Нещо като Бад Бани сигурно. Ето ви линк към пресконференцията. МАлко е дълга, ама вие така или иначе няма какво да правите по цял ден. Quote Link to comment
Sashundera Posted Tuesday at 09:01 PM Share Posted Tuesday at 09:01 PM (edited) Изтръпнал наркоман, който пуши джойнт в арена на шоу, предназначено за СЕМЕЙСТВА. Беше като неква мумия, па ме боли кура песните му на аутотюн колко аутиста, курви, педераси и инсигнификантни профани ги слушат.Пълен разврат, закривай. Остана само и единствено в това шоу да видим оня пълен дебил илън малка ми е пишката мъск да шмърка черти и всичко ще е пълен топ. Edited Tuesday at 09:02 PM by Sashundera Simeonoff, Berbo and THE ENEMY 1 2 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
yaripim Posted Tuesday at 09:57 PM Share Posted Tuesday at 09:57 PM Има крещяща нужда да сменят ринганаунсърката. Тая за нищо не става,няма и да стане. Саманта добре се махна,поне има глас,все ще пробие някъде. Опънинга в началото ме изкефи много.Тва картини,лазери, пиро-миро,царе са на видеомонтаж,винетки и озвучаване на клипове. Останалотосте го написали добре- малка помия,не си спойлнах грам нещо,ама някак си... много шум за нищо деба. Явно за пореден път ни натъртват,че това дето ще се хареса на нас не е good for business .Мега мощно изринаха Хоган,не го очаквах,но се смях бая,ще рони сълзи стареца, you dont got it . Ентранса на Йетел мангала с цайсите и крайно противен.Майкъл Коул даже не може да си изпъне ръцете кат хората напред, толкова е смотан горкия. Съдийте са ги барнали с нови облекла,браво.И аз искам да барна мирижливите цици на Жейд Каргил, но сигурно дава още показания на Хорейшо,какво е видяла ,преди да я атакуват.От сега се знае, че ще измислят няква камера дето уж заснела момента,очаквам това да е Наомката или Бианка. От цялата работа съм хайпнат единствено за... появата на Пентагон другата седмица. Ако той е тайнствения лучадор де. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Divaka Posted Tuesday at 10:05 PM Share Posted Tuesday at 10:05 PM Траверс Скот сра на целия ми хайп, който имах за Кечмания 41. Не мога да си обясня, защо WWE не разбират, колко всъщност е ключова музиката в цялата магия. За мен може би е по ключова дори от самият мач. Слушам непрекъснато теми и чрез тях се надъхвам за даден кечист, те ми стимулират интереса към него, дори те ме зарибиха като цяло по кеча, а в момента са последната дупка на кавала. Отвратителни теми на шоутата, Кечмания темата не знаеш дали да се хайпваш за Кечмания или за някой Фортнайт евент, темите за кечистите са някакви колкото да не излизат на умряло, просто ужасна болка ми е. Дори на единият утрепан Миз, който в момента не е по никакъв начин фактор, като чуя ''I'M HERE TO STAY BEST GET OUT OF MYYY WAAAY'' ме надъхва супер много да видя какво ще направи. Дори това огромно израстване на Коуди Роудс и целия му успех се основава в огромна част на темата му и ентранса. Всеки зрител, дали пред екрана или в публиката си пее песничката му и се кефи. Не разбирам просто, защо за нещо толкова на пръв поглед елементарно, но толкова ключово се правят толкова огромни компромиси и лоши решения. Рапът си е рап, спортната забава си е спортна забава. HEIDENREICH, Metzgermeister and The-Resident-Ev!L 2 1 Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted Tuesday at 10:22 PM Share Posted Tuesday at 10:22 PM Изгледах шоуто след като вече бях прочел няколко коментара във форума. Имам нетфликс и още като разбрах за сделката се заканих, че ще си припомня какво е кеч на ТВ-то пък дори и за едно шоу само. Коментарите леко ме поотказаха първоначално, но викам си айде не може да е толкова зле, все ще намеря нещо положително. Е, трудно ми е. Презентацията, декорите, камерите, графики, ОК, но до там. Вече сте казали каквото мисля и аз в общи линии, но все пак. Какви са тия небивалици, които ННН дрънка. Това сме ние, това правим, бла бла. Абе пич, сериозно ли мислиш, че някой си е пуснал да гледа това шоу без никога да е гледал кеч преди?? Ако се обяснява конкретно на бизнес партньорите си от нетфликс ОК, но аудиторията ти е тази, 2025 сме, който има нетфликс, има и интернет има и ютюб и т.н. Не знам защо реши, че имаш нова публика. По-скоро отказваш старата си по този начин, която мазохистски продължава да гледа продукта въпреки че последните 20+ години интернетът/социалните мрежи ежедневно и постепенно убиваха това иначе наистина някога изкуство, което вече се изроди в нещо съвсем различно за съжаление. Без кейфейб това не е кеч, сори. Да, такъв е светът вече, трудно е да се прави като едно време, но мамка му, поне в 2-та часа на шоуто ти запази магията. С какви очи кечистите да играят някакви образи, когато излиза Скалата и прави това? Сра на него си, сра на Cody, сра на всеки друг кечист и фен, който по някакъв начин е решил отново да се остави да бъде вкаран във филма, въпреки все по-трудоемкото начинание в днешния свят, както отбелязах вече. Тъпо е, кечистите ще се чувстват все по-неловко да пазят някакъв образ на екран, то си личи и в момента, а феновете трябва да са абсолютни дебили ако това ги кефи. Rocky Maivia, pedia4ovek, The Olimpic Hero and 6 others 8 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted Tuesday at 10:28 PM Share Posted Tuesday at 10:28 PM Не бях гледал сериозно шоутата от Кечмания, но поради големите реклами реших да изгледам тая "нова ера". Ако това е тая нова ера, значи съвсем зле са станали нещата. Скалата излиза да се прегръща с Коди. Ква е тая помия бе. Роман си върна така наречените чушки. Роки излиза да му ги сложи. Ми направи му един натиск бе, бахти циганина. После разбираме че Джон Сина ще печели Ръмбъла и 17-тата и ще ни върнат 10 години назад. Ама е нова ера, ще знаеш. Дрю джоби на малкия циганин. Бахти самоанската сган, всичко окупирали. Накрая Пънк бие чисто Ролинс. Ква е тая тъпня бе. Търни му, пречукай го, да има голям момент. Да има за какво да говорим. Сега, че не следя изкъсо е вярно, ама май от Кечмания насам нищо кой знае голямо не е станало. Дълги и скучни рейнове, програми с абсолютно ясен край, скучен билд. Разчитат че взеха да правят шоута из Европа, където са зажадняли да гледат такова нещо на живо и биха скандирали дори и някой да се изсере на ринга и оттам се получава така че видиш ли, кеча е в някакъв нечуван разцвет. Сори, ама не ме кефи нещо. Забравих да спомена и всички тея сополи дето ни показват из публиката, дето половината не ги знам. Бахти деградацията. Quote Link to comment
BAITO6O Posted Tuesday at 10:37 PM Share Posted Tuesday at 10:37 PM (edited) Ем не беше това дето се очаква. За нещата от Пол Трипси Х. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Трябваше ли. Нужно ли беше. Със сигурност повече дето гледат, знаят нещата как са. Необходимо ли беше. МИ НЕ. Едва ли някои ще тръгне да си пусне ей така WWE и да няма напредстава кво е това, защото е по Netflix. Добре бе ЗАЩО. ЗАЩО обяснете ми ЗАЩО. Шибаният DWJ прееба всичко. Искаме FINAL BOSS, не искаме шибаният DWJ. Ок говори си там глупостите. Застана зад Роман, НО да ти еба мамата. С Коуди ли бе. Последният път като теглеше промо след WM, го предупреди да си знае. И СА КУР БАТЕ, ама с ташаците навътре на сухо да боли. От това няма никаква болза. Ужас. Битката за чушките си беше.... ем беше си нормална. Мачът си беше ок, но има толкова възможни варианти и избраха най-стандартния. Всички искахме FINAL BOSS се намеси. И кво стане. ПАК КУР БАТЕ. То те надъхват с появата на KO и идването на Коуди. Викаш е са идва Final BOSS раздаде правосъдие на всичко. И нищо. Възможно най-скучното избраха. А да му ги връчи. АЙДЕ СТИГА БЕЕЕЕЕ. Мамка му, може би най-хубавото и адекватно нещо беше ДЖОН СИНА. Джонката си направи ок промо. С добри моменти. С добър тайминг. Евала Джонка. Така се прави. Знаеш как. Иначе най-добре би било да вземе куфара. Нека си сане шампион за кратко. Заслужава го. За Риа и Лив също беше ок. Дали ще приключат историята между двете е твърде вероятно. Че знакови имена ще се връщат. Но царуването на Лив беше добро. Доменик продължава да е мазняк, което е добре. ИИ появата на Тейкър. Емм са кво да се каже. Няма как аз да кажа нещо лошо за Тейкър. Всяка негова поява ми харесва. Любимец ми е. Можеше ли без нея. ДА За появата на Хоган. Кат удари музиката му се изкефих. Застана зад чичо Дончо. Нооо да ви ЕБА МАМАТА НА WWE. Каква рекция очаквате, като реакция в ЛА. Тоя град си е либерален до костите вече. От либералната сган това е реакцията към Хоган. ЕВАЛА ЧИЧО ДОНЧО еба ги преди месеци. Още ги боли. За излизането на Джей и пафкането. На мен не ми е проблем. Но как ли би се разбрало е вече проблем. Джей си топ. Ще видим какво ще мислят с КО и Дрю. За Сет и Пънк. Често казано, не бях надъхан за тази вражда. Не и сега. За мен лично не беше времето се направи това. Иначе ако Скалата няма участва на Манията, то е твърде вероятно тайтъл шот отиде за Пънк. Стига да здрав де. Графиките ми харесват. Рингът по-тъмен ми допада повече. Единствено тъпият надпис по средата FORTNITE е нелеп. АМА ще се преживеее. Иначе голяма част от седмичните шоута преди SummerSlam бяха доста по-добри. Скандално е на уж " най най най великото седмично шоут" да изсереш това. А през Лятото, когато уж е по-слабо да доставяш повече. Това шоу си беше типично в стил дедо ВИНС. Edited Tuesday at 10:41 PM by BAITO6O Quote Link to comment
Price Posted Wednesday at 04:46 AM Share Posted Wednesday at 04:46 AM 8 hours ago, Storm said: Лос Анджелис е меката на либералните ненормалници. Нормално е да го освиркат. Не мисля, че това е било основаната причина, иначе трябваше да серат стабилно и по Тейкър. Важен фактор за освиркванията вероятно е, че сме 2025 и Хогън го канят на почти всяко подобно издание. И на хората вече им е писнал. Никой не иска да го гледа през 2025 година. А и бонус, че е контроверсиална личност. Политическите убеждения тук не би трябвало да водят до реакции. pedia4ovek 1 Quote Link to comment
neshev Posted Wednesday at 05:54 AM Share Posted Wednesday at 05:54 AM (edited) Hulk късаше тениски по манифестациите на републиканската партия. Като добавим и расисткия скандал, и цялостно спорната кеч кариера, пичът е доста компрометиран. Taker и той е републиканец, но не е чак толкова нагазил в помията. Edited Wednesday at 05:54 AM by neshev The Phenom 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 09:00 AM Share Posted Wednesday at 09:00 AM (edited) Наистина Fornite логото не е за точно на ринга да се сложи, но това е положението. Една от най-играните игри в последните 10 години и продължава да се играе, а сега още повече. Не е за кеч, но защитавам играта (от години не съм я играл), но твърдението, че е за деца е тъпо, защото играта изисква скилл и мислене. Отделно децата са по-скилнати от дърти ибачи, но дълга тема. По-дразнещо е спонсора на ПРАЙМ. Който не е пил, да го вземе и пие една глътка и след това да го излее! Поне не рекламират (то оставаше) чипсове с вкус на к*р и п*тка. Edited Wednesday at 09:00 AM by Hachiko Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted Wednesday at 09:40 AM Share Posted Wednesday at 09:40 AM Нека и тук го има сегмента с участието на Скалата от NXT, защото там той адресира критиките, че се е прегръщал с Коди, като ще го цитирам точно: "Нека ви напомня, че Скалата е Финалният Бос, който мисли 20 стъпки (хода) напред". Дали това значи нещо конкретно, че Скалата пак ще е heel и подготвя някаква изненада, не знам. Всеки може да си тълкува сам. Обаче през цялото останало промо беше 100% babyface, който отново се мазнеше на публиката, каза че я обича и всичко останало. The-Resident-Ev!L, Devil and Hachiko 2 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 09:52 AM Share Posted Wednesday at 09:52 AM Final Boss, означава "Си прааа кото искам". Което е малоумно по всякакви кейфеб параграфи. Факта, че каза че има за промо 5-6 мин. и си ги сложи на .... и го направи на 11-12 минути. Тоя маняк или яко е почнал да друса или текилата му идва в повече. pedia4ovek, BAITO6O, Todor Atanasov and 1 other 2 2 Quote Link to comment
yaripim Posted Wednesday at 11:09 AM Share Posted Wednesday at 11:09 AM (edited) Боли го някой дедовия мешерето на острова какво звание са му дали на Скалата Edited Wednesday at 11:09 AM by yaripim Hachiko and HEIDENREICH 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 12:31 PM Share Posted Wednesday at 12:31 PM 1 hour ago, yaripim said: Боли го някой дедовия мешерето на острова какво звание са му дали на Скалата Плащай си за нетфликса ве, и трай. Наздраве! Quote Link to comment
neshev Posted Wednesday at 12:45 PM Share Posted Wednesday at 12:45 PM (edited) 3 hours ago, The Olimpic Hero said: Дали това значи нещо конкретно, че Скалата пак ще е heel и подготвя някаква изненада, не знам. Всеки може да си тълкува сам. Обаче през цялото останало промо беше 100% babyface, който отново се мазнеше на публиката, каза че я обича и всичко останало. Най-правдоподобното е, че Скалата трябваше да има мач с Cody тази година и с Roman догодина, но понеже графикът му е пълен за този WM сезон, мачът с Cody отпада и враждата беше приключена в понеделник. След като му сипаха с големия черпак, Скалата трябваше някак си да замаже положението. Последният мач на Скалата ще бъде догодина срещу братчеда. Това ми е прогнозата. Edited Wednesday at 12:46 PM by neshev THE GRIM REAPER and The Phenom 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted Wednesday at 03:13 PM Share Posted Wednesday at 03:13 PM От това което знае Топора, Рокича трябвало да снима или да презаснема някакви сцени на Моана. Туй е един филм дето ще го правят реялен, освен анимация. И покрай снимките графика ще му е пълен, няма да е в тайминг да се подготви за цял мач. Може да запише някаква поява, но за цял мач и тепърва да билдва вражда - абсурд. Дано Топора да не е прав и да греши, но едва ли. Quote Link to comment
Recommended Posts