Jump to content

Александър Александрович Усик срещу Тайсън Люк Фюри 2 - 21 декември 2024

Recommended Posts

Не съм твърде впечатлен от ъндъркарда. Интересно ми е дали Мозес Итаума ще има топките да се изправи срещу Кобрата за титлата едно в едно ?

Нешович, кой ще бие ? Според мен ако се стигне до съдийските карти, на Усик ще му резнат тиквата тоя път, ако ще и 10 рунда да спечели. Знае ли се изобщо в каква форма е бай Мангау ?

Не вярвам на чак такива конспирации. Ако е близка битката, може и да я дадат на Фюри, но иначе не. 

Нищо не се е променило за половин година, че да е с нещо по-различна прогнозата. Британските медии го извъртяха, че Фюри се лигавил и битката била равна, докато за малко не го изсипаха. Фюри имаше моменти, но просто вече няма нужния атлетизъм, за да може да поддържа желания ритъм. Докато Усик баш последните рундове увеличава темпото. Пък и си мисля, че като са се били веднъж, това дава предимство на Усик. Най-добрият шанс на Фюри е да натиска здраво от първия рунд и да се моли, че е спечелил достатъчно, че да му дадат решението.

• Upvote 1

Е мойта логика беше не толкова конспирация колкото да си разменят по една победа, да направят трилогия и да приберат парите на балъчетата.Щото Усик ако бие, най-логично е да се откаже, едва ли смее да се изправи срещу Кобрата .

Не изявява желание да се отказва Усик засега. При победа и ако реши да остане в категорията (че имаше приказки за връщане при крузърите), ще се бие с победителя от Дюбоа-Паркър. После ще го чака победителят от Кабайел-Жанг. И чак тогава евентуално ще му дойде редът на Кобрата, ако си е опазил колана.

• Upvote 1

Е това пък за крузърите не е ли брутална простотия ? Кой изобщо го ебе за крузърите ?

Простотия е, но той се оправдава, че му е трудно да поддържа килограмите. Налагало се твърде много да яде. Да му имам проблемите...

Дано не се стига дотам де.

• Upvote 1
  • Haha 2

Това е проблемът според мен с бокса пък и с mma. Всички гледат само парите. Никой не го ебе за спорта и често в името на печалбите се правят компромиси с писани и неписани правила. В цялостен план спортистите вече имат прекалено голямо влияние над спортовете си заради баснословните суми, които печелят. 

Ще се биеш за световните титли срещу човек, който те е победил с доста съмнителни съдийско решение в предишната ви битка и признаваш, че единствената ти мотивация са парите.. баш си си мангал, ТайсънЕ!

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви преди втория двубой със световния шампион Олександър Усик, че мотивацията му е свързана единствено с финансовите приходи. "Единственото нещо, което наистина има значение за мен, е моето семейство, моите деца. Тази битка е необходима, за да получа много пари, които ще помогнат в бъдеще на моите деца. Правя това само заради парите. Всички професионални боксьори, честно казано, се бият само за пари", каза британецът, цитиран от DAZN.

36-годишният Фюри и 37-годишният Усик ще излязат за реванш на 22 декември в Саудитска Арабия. В първата им среща, която се проведе на 18 май тази година, Усик победи Фюри със съдийско решение и стана абсолютен световен шампион в тежка категория.

Edited by Monteso

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Къде това съмнително съдийско решение? 8 на 4 рунда плюс нокдаун. Единственото съмнително беше реферът, който се чудеше как да опази Фюри в девети рунд.

• Upvote 2

Ми няма. Първата битка беше с категоричен победител и не особено конкурентна. Шоуто е при арабите и атмосферата е стерилна. Няма я личната вражда, която да екзалтира масовката. Ще мине и замине. :D 

• Upvote 2
Ain't no grave...

Фюри печели с нокаут, както обикновено прави в реваншите си ;) вземи тоя Орешник...

• Haha 1

Amor fati 

Фюри, макар и облечен, тежеше на кантара близо 130 килограма. Най-тежкият, който е бил досега, по-тежък дори от битката с Нгану. Явно тактиката му ще бъде сходна с втората битка с Уайлдър, но не мисля, че е особено удачен избор срещу боксьор като Усик.

Иначе, Турки открити си подкрепя Фюри, което е скандално, но в крайна сметка, това са фенове с пари и са далеч от промоутърските игри. Но все пак, когато имаш такова влияние в спорта, такива прокламации са напълно неправомерни. 

WBA освен СУПЕРСКАТА и ОБИКНОВЕНАТА титла имат и ИНТЕРКОНТИНЕНТАЛНА?

Деба тоя прокажен спорт с 300,000 титли и категории през 2 кила.

• Upvote 1

Има в Разсадника един клошар наркоман, дето разби на баща ми колата.

Ако отида и го пребия, ще ме обявят ли за СРЕБЪРЕН БАЛКАНСКИ шампион в тежка категория на WBA? 

1 hour ago, Jericho said:

Има в Разсадника един клошар наркоман, дето разби на баща ми колата.

Ако отида и го пребия, ще ме обявят ли за СРЕБЪРЕН БАЛКАНСКИ шампион в тежка категория на WBA? 

Ако си платиш санкционната такса, ще те обявят.:D

Тия континентални пояси не са проблем, те не са с ранг на световни и никой не ги брои за нищо. И другите федерации имат такива второстепенни колани. Проблемът при WBA са поясите, които си ги броят за световни. По едно време в тежката имаха 5 световни шампиона - супер, редовен, временен, златен и шампион в почивка.

Баси. Нз кви са тия, но единия замина в рунд 1. Беше грозно.  Особено финала. ОгъванЯе

Edited by BAITO6O
The Olimpic Hero
53 minutes ago, trubang said:

Стрийм някой читав има ли? 

https://strims.in/fight/UsykFury.php?source=9

https://strims.in/fight/UsykFury.php?source=8

И още 9 различни линка има при топ полския стрийм. Скай спортс, DAZN, полски, каквото си изберете.

14 hours ago, neshev said:

Фюри, макар и облечен, тежеше на кантара близо 130 килограма. Най-тежкият, който е бил досега, по-тежък дори от битката с Нгану. Явно тактиката му ще бъде сходна с втората битка с Уайлдър, но не мисля, че е особено удачен избор срещу боксьор като Усик.

Демек като тактиката на онова мексиканско гюле при реванша му с AJ? Много добре му се получи тогава на него.:laugh:

Прогнозирам победа на Усик с решение. Надявам се да има поне някаква драма разбира се.