Jump to content

WWE RAW - 9 декември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.4ed9e1dd9bac7faf2ce8eafadf94f493.jpeg

Women's Intercontinental Title Tournament Triple Threat match

Zelina Vega vs. Lyra Valkyria vs. Ivy Nile

image.thumb.jpeg.bfce714130c8d6c4ecb63ad8ae9bd4a9.jpeg

Rhea Ripley vs. Raquel Rodriguez

image.thumb.jpeg.c5895dffd3751c41b80e78eace419533.jpeg

8-Man Tag Team match

The Wyatt Sicks vs. Final Testament & The Miz

image.thumb.jpeg.e6bf6c23755c70910261b8ee5025ff3d.jpeg

Drew McIntyre is officially back on RAW

image.thumb.jpeg.ba9eb57caafa237a9ddecfd04f4369c6.jpeg

The New Day speak after turning their backs on Big E

image.thumb.jpeg.3ae888dd713cd331f5c9edac31cb2680.jpeg

Seth 'Freakin' Rollins appears after calling out CM Punk

Edited by Devil

Поредно скучно шоут, имам чувството, че вече с месеци гледам Judgmentday бягат от Риа или Прийст. Гюнтър вече стана доста скучен, беше по-интересен без титлата.

Ще видя сегмента с неграта, чета че са получили страшен heat. 

Мойте хора Уайат 6 ги джобят, тегава работа, но Трипси си се кефи на Кариън Крос по неясни за мен причини. 

Балор е свеж транзишънъл опонент за Гюнта , ясно е че има 0 % шанс , но ще ги гледам с интерес. 

Нещо не мога да схвана от какъв зор Дрю се е наострил точно на Сами и Усотата, бяга ми какво общо има с тях. Айде Соло го прееба преди години в Уелс ама с тия ? Ясно че трябва да мине на друга вражда след Пънк , няма да е зле и да го ребилднат леко .

Пънк срещу Ролинс ми звучи ок като програма. Дали искам да ги гледам точно тях един срещу друг на Мания ? По-скоро не , но и по-лоши варианти  има. 

И за финал искам повече Брон Брейкър, без него интересът ми пада с 50 %

THE GRIM REAPER

И аз леко се подразник че Уаятите загубиха, но беше нечисто. Сега нещата ще могат да ескалират и видим по-добра конфронтация където те да спечелят следващият път.

7 minutes ago, HEIDENREICH said:

Нещо не мога да схвана от какъв зор Дрю се е наострил точно на Сами и Усотата, бяга ми какво общо има с тях. Айде Соло го прееба преди години в Уелс ама с тия ? Ясно че трябва да мине на друга вражда след Пънк , няма да е зле и да го ребилднат леко .

Епа, Drew обърна heel миналата година точно заради тях. Кодича довлече Jey Uso в RAW и face-овете, включително Sami, го приеха. Съответно Drew избра Judgment Day за миналогодишния WarGames мач.

Сега отново им е набрал, защото пак се обединиха с Roman, въпреки всичките мизерии.

Edited by neshev
  • Upvote 2
  • Thanks 1

The New Day с доста мазен heat от публиката. Двамата не знаеха как да реагират, определено ги изненада. :D

Punk и Rollins много добре работят един с друг. От малкото вражди, в които можеш да се филмираш, че двамата наистина не се харесват. Има слухове, че първият им мач ще го изгърмят още за дебюта по Netflix, което е предоволно.

Dakota Kai и Liv Morgan направиха приличен мач и вдигнаха публика. Би било готино, ако дадат на Dakota IC титлата. Пичката доста изстрада от контузии, би бил силен бууст за нея, ако се докопа до злато.

Wyatt-ите ги третират като атракция, както трябва да бъде. Излизането е готино, мачовете им са читави. Проблемът е, че са ограничени силно до вражди със stable-и, и за да не ги изгърмят прекалено рано, гледат да проточат нещата максимално. Ще е интересно дали ще им намерят място в картата на WM. 

• Upvote 2

Дългосрочна и добра история в комбинация с добра игра и много добра работа на микрофона в миналата седмица = New Day получават освирквания наравно със Соло и Доминик. WWE през 2024 година :wank:

Приятно изненадан съм, че Кариън Крос тушира чичо Ходи. Макар че Уаят 6 до момента са огромен провал, като включванията им не предизвикват никаква реакция в живата публика, а на екран изглеждат просто криндж, то те са си голям проект в който WWE са вложили усилия и ще продължават да си ги бутат. От друга страна, Крос последно време прави много добро впечатление, подобрил се е много и е поизчистил дефектите. Според мен в тази враждат натурално неговия стейбъл стои по-добре и заслужава да спечели. Това естествено няма как да стане. Тук им пуснаха аванта, но при следващият важен мач, очаквам вече Чичо Бо да запише доминантна победа.

Тук може да се отбележи, че Крос също дебютира (втория си дебют:ph34r:) като свръхестествен образ, при това в ерата Левек. Даже Скарлет отстрелваше опонентите му с огнени топки.:D Джъджмент дей също бяха някакво продълбение на The Brood и въобще WWE минаха през доста експерименти с подобни стейбъли, от които не знам как решиха да се придържат към най-слабият такъв, а именно Уаят. Реално по-изчистената версия на Крос е най-добрият им потенциал в готическите дебри и може би трябваше да се придържат към него.

Като цяло едно от нещата които не ми допадат в момента е, че се преекспонират някакви страшно драматични промота и конфронтации, които си приличат прекалено много. Принципно съм фен на драма сегменти, но пичовете прекаляват. Има си нужда част от враждите да са по-първични, в други да има повече ентъртейнмънт, изобщо да има различна динамика в отделните вражди.

Не мога да разбера реакциите които получават Ню Дей. Не ми бяха интересни като бейбифейсове, което може би е генералната причина да не ми пука толкова много за драмите там. Но от друга страна и не виждам какво толкова се случи в сегмента с Биг И, че да има такава контроверсия. Реално подобен хийт получаваше Дом в миналото, но пичът там истински се постара. Това да изсипеш чаша в лицето на сестра си, след което да се подиграеш с баща си, просто е много различно ниво, от хомо драмите в Новия ден.:D

Доводите за история между Пънк и Ролинс не са лоши. Реално Щит наистина започнаха като протежета на хийл Пънк. В момента гледаме също как Пънк постепенно преминава от фейс, към туинър, а съвсем скоро очаквам окончателно да се затвърди като хийл. Ролинс иначе е голям. Пичът се подобри много и реално е един от хората които правят добре драматичните промота в тази компания и дори при цялото преекспониране, той се отличава.

Макинтайър продължава да е някакъв ревльо, поредната драма куин. Грам нямам интерес към подобен образ. Дано го държат далеч от Самоанската история, понеже ще ми бъде най-неприятния образ включвал се в нея.

Джъджмент Дей

Има слухове, че Фин Балър го чака пуш, все пак е протеже. Но не мисля, че ще запише победа тук срещу Гюни. Плетат някакви търкания в Джъджмент между него и Морган, като нищо идеята може да е следващата вражда да е с Доминик. Очаквам някаква контроверсия в тройния мач, след която Гюнтер да запази. Може би още един мач с Фин след това, но цялостно идеята върви към това Лив или Доминик да го прецакат в даден момент, или поне аз така виждам нещата. 

• LMFAO 1