Jump to content

WWE SmackDown - 6 декември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.592e46065b526f4bf4d85050f8c041ba.jpeg

Undisputed WWE Champion Cody Rhodes kicks off SmackDown

image.thumb.jpeg.5ca7cd5454e2ab5acc32771f078f97dd.jpeg

WWE Tag Team Championship

Motor City Machine Guns (c) vs. The Street Profits

image.thumb.jpeg.e5fbe3f9efaeccfdc332b1202f5ab739.jpeg

Women's US Championship Tournament Triple Threat match

Naomi vs. Tiffany Stratton vs. Electra Lopez

image.thumb.jpeg.88135c92815132e398550b018f8d886c.jpeg

How will Solo Sikoa and The Bloodline respond to WarGames loss?

Edited by Devil

Три контузии в мъжкия WarGames и CM Punk не е нито една от тях? :beer: Ако Bronson Reed се е отървал само със счупен глезен, се е отървал леко. Острието като се изплющя си счупи и двата крака. Контузията на Jimmy е сравнително лека и до няколко седмици трябва да е в играта. Tonga Loa не разбрах точно как се контузи, но явно куфарчето отново взима жертви. По принцип, контузии стават, но специално този spot на Bronson не беше добра идея и грам.

Мини-драфтът е наложителен, за да могат да набичат ME-ърите по Netflix. Очаквам Cody и Gunther да си сменят позициите, както и Judgment Day и Temu Bloodline. Трябва да адресират женската дивизия на RAW, която е яко постна и евентуално да повикат някой от NXT. Oba Femi не се е появявал след последното им PPV, сега като Bronson Reed се контузи, може би му се отваря възможност да изпъкне.

Turn-ът на Gargano беше добре направен. MCMG заслужава по-дълго царуване, но явно ще въртят отборите и ще залагат на кратки царувания, което не е толкова зле.

Chad Gable, колкото и да джоби тази година, винаги можеш да го сложиш в ME на седмично шоу и да изпъкне. Хареса ми промото му с Cody, особено като спомена историята им. Cody е пример, че можеш да надскочиш гаврите, но пропусна момента, че трябва да напуснеш WWE и да се ребрандираш, защото понякога просто те слагат в някакви рамки и няма пробиване. 

Време беше, от КМ насам чаках този момент и честно казано не вярвах, че ще го дочакам. Но най-накрая Соло успя да сготви жестоко едно цяло промо - от началото до самия край. Изкефи ме, звучеше на място. 

Дано зарежат доста скучната концепция с драфт шоутата и да заложат точно на този тип трансферни прозорци като във футбола - два пъти годишно за по един месец. 

Не знам дали още дебилите Def Rebel правят музиката, но с Накамура са уцелили десетката. Не звучи по-добре от оригиналната версия, но е изключително допълнение към образа. Буквално слушайки тази песен, в съзнанието ми изниква самурай, коленичил на татамито в минка (или както там им се казват традиционните къщи). Spot on. 

• Upvote 3

Принципно ми харесват ентрънси, като на Накамура новият, но мамка му, преспиваш ме. Има едно усещане "ай по-бързо, че завря боба".

• Upvote 1
  • Haha 1
  • LMFAO 1

Тази седмица по изключения SD беше класи под Raw.:D

Първо, че половината сегменти бяха изсмукани от пръстите и не особено оригинални. И вече, ако трябва да правя конкретна разбивка:

- Донякъде е готино, че Блуудлайн на Соло се върна разярен след загубата от War Games, още повече че имат и две контузии в стейбъла. Хареса ми, че правеха ambush-и и нападаха хора, както и че Сикоа остави силно послание на микрофона. Все пак усещането е, че при липсата на OG-тата на това шоу, можеха да направят един по-готин изграждащ сегмент в съблекалнята, подобни на онези които правят с Роман, но този път фокусиран около Соло и неговата тайфа. #BuildTheHeel.:wank:

- Готино е Коди да се занимава с някакви филър истории и да се пробват как стоят некви хора по-долу в картата срещу него. Проблемът конкретно с Гейбъл е, че последните 3-4 месеца човека е лоу кард комедиен джобер, тотално ползван като подметка на всякакви мидкардери. Да не говорим, че и самия му нов стейбъл е дори по-слабо граден от бившия - Американската Алфа, пък дори и голяма част от историята да е рециклирана именно от тоам. Бе просто не беше легитимно. Освен това не ми допада вкарването в наратива на Шорти Джи и Стардъст. Никой не го ебе, че преди 30 години сте били сока на боклука, тази драма си е само ваша. Излишно е публиката да се товари с такива помии.:D

Таг дивизията е тотална, тотална помия. Отбори без никакъв билд, история, гимик и визия/размери си менкат титлата като горещ картоф. Тотално не ме ебе.

Женският мач ми беше прекалено паркурна екстраваганза. Може би е и заради гимиците на мацките, защото в миналото подобни мачове ми доставяха повече удоволствие, когато знаеш че в тях се бият някакви изроди с атитюд. Тук беше малко "Комиците и приятели" положението. 

Връщайте титлата на Ел Ей Найт. Накамура е ок хийл във враждата, но е крайно време в тази компания на първо място да се поставят хората с потенциал и харизма, а не непо духачите на шефовете, каквито са пичове като Шинске и Герганов.

+ КО с образа на клошар който живее в колата на паркинга е тотален криндж.:suicide: