Devil Posted December 2, 2024 Share Posted December 2, 2024 (edited) CM Punk Kick Off RAW! The New Day 10th Anniversary Celebration Women's World Champion Liv Morgan & Raquel Rodriguez vs. Iyo Sky & Kairi Sane WWE Women’s Intercontinental Championship Tournament Triple Threat match Dakota Kai vs. Katana Chance vs. Shayna Baszler R-Truth vs. Pete Dunne Edited December 2, 2024 by Devil Quote Link to comment
Hachiko Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Raw на годината? или може би едно от най-добрите шоута в последно време. Напрево се изкъртиха. Препоръчвам на всеки да го провери. Todor Atanasov 1 Quote Link to comment
neshev Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 1 minute ago, Hachiko said: Raw на годината? или може би едно от най-добрите шоута в последно време. Напрево се изкъртиха. Препоръчвам на всеки да го провери. Обоснови се! Quote Link to comment
Hachiko Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 1 minute ago, neshev said: Обоснови се! С клипове елементарни, който всеки може да намери ли? Пънк и Сет Ролинс се пръснаха, WM мач ще е. Сори, Гунтаааа! И двамата имаха идеалните мотиви и продължават да се мразят от самото начало. Харесва ми как в повечето вражди в днешно време има "реалност" и не става дума кой е добрия и лошия (зрителят си преценява), което е мега добро. За сегмента с Ню Дей. Топ, просто класика и ще се помни години наред, дори от фикълите. И тримата показаха, защо са (може би?) най-добрият отбор за всички времена. До последно се надявах Big E, да се е оправил и да ги шамароса, би било перфектно, но уви, явно няма да е сега. Много добра история и беше крайно време да раздвижат нещата, защото си имаше нужда. Завръщането на Дрю си беше типично в негов стил. Чакаме промото му следващата седмица. Да мачка и троли. Berbatov, batistaheel, pedia4ovek and 5 others 8 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Наистина добро шоу, явно не само на мен ми се е сторило така. Изгледах го почти цялото без skip. Изключително силно се преплитат историите между всички кечисти и всяко действие е логично. Мега добър начален сегмент с Rollins, Punk и Zayn и препратките им към миналото. Това е най-големия плюс на настоящата ера, преди години се търнваха фейсове/хийлове и неща, станали само преди няколко месеца просто се забравяха. Сега повечето кечисти са tweener-и и го няма класическия face/heel поне в лицето на хора като Punk, Rollins, Reigns, Gunther, McIntyre. Дори някви филър heel vs heel мачове като Balor vs Gunther се изграждат супер стабилно. New Day ми бяха интересни за първи път откакто съществуват. Жените също са топ, макар че мидкард титли и при тях ми идват малко too much, но ще ги видим. pedia4ovek, Metzgermeister, Price and 4 others 7 Quote Link to comment
neshev Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Сегментът с The New Day беше мега силен. The New Day са доста интересен stable. Дадоха им образ, който имаше за цел тотално да ги потопи, но пичовете успяха да станат популярни и се утвърдиха като стабилна midcard атракция, която често закриваше седмичните шоута. Съответно и по едно време бяха най-популярното нещо на седмичните шоута и продаваха яко артикули. Много варианти се коментираха, как точно ще бъде изиграно тук, но не мисля, че някой е прогнозирал, че ще има двоен turn на Woods/Kingston срещу Big E. Има някои доста готини препратки към сериали като Better Call Saul и The Bear, които ме изкефиха. Актьорската игра беше доста силна и ми е супер любопитно до какво ще доведе цялото нещо. Определено се чувства като епизодично шоу. Всяко действие в ME сцената оказва влияние върху персонажите. Bloodline историята пусна пипала навсякъде и раздели roster-а, като различните кечисти имат различна интерпретация върху събитията. Неизбежно е, че ME в Нощ 1 на WM ще бъде Punk срещу Rollins. Двамата тепърва ще се разцепват от към промота. Има много химия между тях и има усещането, че се мразят наистина. Drew се връща в точни момент. Обединяването на Sami, Punk и Jey Uso с Roman ще захрани персонажа му допълнително. Вярвам, че враждата му с Punk не е свършила и догодина ще е световен шампион. Gunther срещу Balor ще е забавен мач. Радвам се, че Balor получава внимание като solo кечист. Пичът се позагуби покрай The Judgment Day, но все още е елитен. Женките са ми мех в момента. Копират 1:1 женския турнир в SmackDown като формат и враждата между Rhea и Liv ми е втръснала. itzo1994, Hachiko, pedia4ovek and 4 others 7 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 (edited) Независимо как се развият нещата, защото е рано. Някак си е възможно да направят Дрю и Ролинс срещу Пънк и Роман. Малко филмарско, но защо пък не. Не е казано, че трябва да е на манията. Edit: Наистина много опции имат. Ако накрая изберат най-тъпите, ще е фейл. Edited December 3, 2024 by Hachiko Quote Link to comment
Joe Hendry Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Като изключим тези глупости с женските мидкард титли(преди да излязат за wargames, бях забравил кои са главните шампионки), може би това е най-великият епизод на Raw, който съм гледал. Спокойно може да се конкурира с raw after WM. Тази история около Bloodline, издигна много кечисти, към които интересът падаше. Буквално в момента всичко се върти около Bloodline и Роман. Доста доволно, ще влязат бясно в Netflix и WM сезона. THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
Price Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 (edited) Този RAW ми се стори като онези от периода около WM - просто не исках да приключва, и не усетих изобщо кога излетя времето. Много много силно издание. Публиката беше яко инвестирана, което винаги помага. Не съм вярвал, че в края на 2024 New Day ще направят най-силен сегмент в две поредни седмични шоута. Но е факт. Неочаквано развитие, много ми хареса. Очаквам малко по-сериозни heel образи, което да ги освежи. Нямам търпение за Нетфликс, където няма да са ограничени в само два часа. Крайно недостатъчно е това време. Edited December 4, 2024 by Price BAITO6O and pedia4ovek 2 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Може би най-якия хийл търн от tag team ever, няма бой, няма нож в гърба, просто брутален сегмент очи в очи.Не гледам толкова редовно, но този сегмент и повечето неща ги гледам в ютуб.При положение, че отборните шампиони не си защитават титлите, след тази изява на негрите, да им дават титлите поне до Мания. The-Resident-Ev!L, ShwN, Metzgermeister and 3 others 6 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
BAITO6O Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 (edited) Ако това е ерата на Пол Левек, то нека да не спира. Много много силно шоу. Много неудобни истини се казаха. Много препратки към неща случили се преди повече от 5г. Мамка му, 100% даже ще намесят в историята между Сет и Пънк и дебюта на Шиелд. Все пак Пънк беше замесен косвено. Важното е да се разказва добра история, а не кой дали е heel или face. А освен, че гледат да разказват и градят добра история, то даже не се ограничават само на една. Сет е перфектен за вражда с Пънк. Хлебилките би трябвало да силни. А мазният Сет е перфектен да отключи оня Пънк дето искаме. Сегментът с New Day май надмина очакванията на всички. Чак толкова добре едва ли някой е очаквал. Уж щеше е стандартно, ноо вземи тоя парен чук. Браво А като знаем, че тепърва ще идват и хора дето са налични. Тооо направо имат много възможности и варианти. А има много хора със сериозен потенциал. То предпоставките за добри неща за следващите 1-2г. са си напълно налични. Като нова Златна Ера го виждам. П.П Да благодарим на либералната сган, че погна и дедо Винс. Направиха ни услуга. И да благодарим на Винс, че е такъв. Ебавахме се, че само след смърт на Винс ще има промяна, ноо либералите помогнаха. Нека да е жив и здрав Винс и да гледа. Ако преди една година, някой ми беше казал, че от март месец ще почна отново редовно да гледам кеч, щях му се изсмея. Но това е реалността. Седмични шоута и PPV. Edited December 3, 2024 by BAITO6O The-Resident-Ev!L, pedia4ovek, batistaheel and 2 others 4 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 4 minutes ago, BAITO6O said: Нека да е жив и здрав Винс и да гледа. Това ми напомня един интересен анекдот. Преди години, фен недоволен от продукта в главните шоута беше написал в туитър на Винс да гледа NXT (тогава ръководен от Зетя), и отговорът му беше, че гледа, но не последва нищо в главните шоута. Май ставаше дума за супер успешен турнир на NXT. Някога Винс беше гений, но после същият стана като тумор за кеча. Колко рестарта правеха, нова ера това, нова ера онова, но реално правеха едно, максимум две добри последователни седмични шоута, то главно със завръщането на някой легендарен кечист. Кого ли не сложиха за ГМ - Кърт Енгъл, Зетя, Стефани, Винс Макмеън химселф по едно време беше на екран, само и само да вдигнат рейтингите. И Шейн го върнаха, който беше изградил свой собствен бизнес. На екран беше едно, но задкулисте един човек вземаше всички решения. Постоянно имаше промяна на скрипта, малко преди и дори по време на шоуто, обявени мачове не се осъществяваха, започнали вражди биваха напълно зарязвани, кечисти на екран биваха уволнявани. На популярни кечисти от NXT им се даваше малоумно име, с малоумен гимик и после ги джобеше до откат. Някой помни ли EC3? А Карион Крос още страда от малоумния гимик, който му даде Винс в главния ростър. Някои букинг решения така ме изнервяха, че ми идеше да изхвърля компютъра през прозореца. А представяш ли си колко други кечисти щяха още да са в WWE, ако не беше Винс. Бъди Мърфи имаше всичко за да бъде един от големите, Алистър Блек също. Имаше и хубави неща като Лашли световен шампион и детронирането му от БигИ. Най-голямата жертва на новия режим според мен е Остин Теорията. Според мен Винс ще ше да го избута до световен шампион, мисля, че виждаше в него новият топ фейс, който да замени Роман. Сега това да стане някога реалност е малко вероятно. Самият Винс правеше сегменти с него. Лейси Еванс също стана жертва на новия режим, макар че тя сега има по-успешен бизнес за СамоФенове. Яд ме е и за Тони Сторм, която пък стана жертва на стария режим. Оня ден прочетох, че се води като номер сред кечистките в света. Сори доста се отклоних. Това беше шоуто на века. Кофи и Екзейвиър след като си казаха истината в очите миналата седмица, в тази не я спестиха и на Биги, не знам как това ги прави лоши. Биги е насрал и няма намерения да се връща някога и се крие зад извинението, че не е медицински изчистен. Ако това беше хийл търн, то изпълнението на Кофи и Ууудс беше за оскар. Ако в кеча се дават оскари, тия момчета го заслужават. Все още не мога да свикна с това Пънк да е редовен кечист на седмичните шоута, сюрреалистично ми е. Това искам да гледам, мощно яко се захапаха с Ролинс. На седмични шоута това трябва да гледаме - добри промота. После и със Сами доста истини си казаха. Много се радвам за Дакота Кай - мисля, че ми е най-любимата кечистка, макар, че имам слабост към много кечистки. . Дано, дано не се контузи отново и да я видим като първата интерконтинентална шампионка. Гънтър срещу Балър - хийл срещу хийл, ще е интересна програма. Както и Лив срещу Ийо. Рипли ме дразни вече. Като хийл повече я харесвах. Искам отново да я гледам срещу Баба Шарлот. Кой атакува Джей Усо. Прекалено очевидно е да е Дрю. Някой от Блъдлайн? Как би изглеждал Брок Леснар под ръководството на Зетя искма да разбера. Гънтър, Дамян Свещеника нямат нищо общо с Роман Рейнс, така че не всеки се е издигнал покрай него. Ако зависеше от Винс Гънтър ще е да е лошия германец хранилка за топ фейсовете. Сет Ролинс също може да се каже, че дължи на себе си своята популярност. BAITO6O, Hachiko, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Devil Posted December 4, 2024 Author Share Posted December 4, 2024 Toп сегменти с Punk/Rolins и Тhe New Day. Интересно ми е как ще се развият и двете истории занапред. Женския турнир, Dakota или Lyra ми се иска да получат титлата. Другата история, която ще се следи е тази на Drew. Абе много хляб има навсякъде. Супер е всичко в момента. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 18 hours ago, batistaheel said: Ако зависеше от Винс Гънтър ще е да е лошия германец хранилка за топ фейсовете. Абе, ако не бъркам е имал промота тип да плюе по американците, но беше отдавна. Сега е съвсем друг образ. Само да вметна, че такива образи са най-тъпите в кеча за "чийп" хийт. Пълен боклук. Винаги са ме дразнели. Добре, че Трипъла не е с точно тов "мислене" на селяк и да се възползва. Така или иначе е омръзнало да слушаш промото с хейт по "великите" американци. The-Resident-Ev!L, batistaheel and Metzgermeister 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 39 minutes ago, Hachiko said: Абе, ако не бъркам е имал промота тип да плюе по американците, но беше отдавна. Сега е съвсем друг образ. Винс си е националист с остаряло мислене. Всеки, който не е роден американец значи е враг на Америка, май изключение правят англичаните и канадците, абе всеки, който английския не му е майчин език. Наш Миро на инат не го пушваше, защото не влизаше в графата „лошия чужденец“, заради позитивната реакция на публиката. Кечът спечели много като го разкараха Винс. И тъй като беше така алчен да продаде компанията вместо да я остави на децата си, сега и да иска не може да се върне. Благодаря ти Винс! Миро дано се върне в WWE. Никога не е късно. Razor-Ramon, pedia4ovek, Metzgermeister and 1 other 4 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 53 minutes ago, batistaheel said: Миро даноо се върне в WWE. Никога не е късно. Стилът му винаги е бил за тази компания. Сега с повече свободност, ще е доста интересно как ще се представи. На пръв поглед го пускам, директно срещу Бронсъна "Бизона" дибел и да се пръскат. batistaheel, Metzgermeister and Berbatov 2 1 Quote Link to comment
Huskarl Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 За пръв път от много време насам програма с The New Day ми е интересна. Велик сегмент се получи. Завръщането на McIntyre също много ми хареса. Шотландецът е абсолютно страшилище и би бил легитимен шампион. Не ми се ще Gunther да остава без титла, иначе бих се изкефил на вражда между тях двамата. Мачовете би трябвало да са зрелищни. batistaheel, Metzgermeister and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 3 minutes ago, Huskarl said: иначе бих се изкефил на вражда между тях двамата. Имаха вражда за интерконтиненталната титла. Huskarl 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Имам легитимен въпрос, имало ли е въобще в историята период в който 231123 човека са интересни и всичко е мега непредвидимо? Буквално това ти е пийка на компанията. Quote Link to comment
neshev Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 (edited) 5 minutes ago, Hachiko said: Имам легитимен въпрос, имало ли е въобще в историята период в който 231123 човека са интересни и всичко е мега непредвидимо? А бой? АЦКАТА КЛЕТКА! Edited December 4, 2024 by neshev Metzgermeister, itzo1994, Hachiko and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
Beks Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 12 minutes ago, Hachiko said: Имам легитимен въпрос, имало ли е въобще в историята период в който 231123 човека са интересни и всичко е мега непредвидимо? Буквално това ти е пийка на компанията. Заслужаваш жълт картон и Нешката ме е изпреварил с видеото/ВАР. И за да съм още по-offtopic само един Амброуз ми липсва и направо avengers end game няя ко да стани.. The-Resident-Ev!L, BAITO6O and batistaheel 3 Quote Link to comment
BAITO6O Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 (edited) 48 minutes ago, Beks said: Заслужаваш жълт картон и Нешката ме е изпреварил с видеото/ВАР. И за да съм още по-offtopic само един Амброуз ми липсва и направо avengers end game няя ко да стани.. То с това развитие, а така де падение на AEW, нищо чудно до 2г. да се завърнат в WWE. Щом CM PUNK се завърна и си го приеха без проблем и драми, спрямо драмите дето бяха. То всичко е възможно. Даже и Cody е за пример. Пък и ТВ време ще е повече и ще трябва малко повечко хора, читави и добри, а не пълнеж. А съм си го казал. Мечтата ми е видя Shield OG Bloodline. Edited December 4, 2024 by BAITO6O batistaheel 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 (edited) 24 minutes ago, BAITO6O said: А съм си го казал. Мечтата ми е видя Shield OG Bloodline. Чисто от "морална кеч" гледна точка, ако човек гледа или не гледа, маняците приключиха и изцедиха до последно хората за пари. Мокса лично е казвал, че никога няма да се върне. Споменавал е, че се чува само с Ролинс от време на време. Не им изнам личните животи, така че. Edited December 4, 2024 by Hachiko Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Recommended Posts