Jump to content

WWE RAW - 25 ноември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.0d054c80e3251d1ecc8e324d2bb01d53.jpeg

Tornado Tag Team match

WWE Speed Champion Dragon Lee & Rey Mysterio vs. The Creed Brothers

image.thumb.jpeg.dc669c8a614f243b17499fc526409d46.jpeg

Intercontinental Champion Bron Breakker vs. Ludwig Kaiser

image.thumb.jpeg.2be3088d4419e7baaf63b7c533d60a2c.jpeg

The New Day vs. Alpha Academy

image.thumb.jpeg.a5e1625f9dc62d629ad1215008d7af86.jpeg

WarGames Advantage match

WWE Women's Champion Nia Jax vs. WWE Women's Tag Team Champion Bianca Belair

Edited by Devil
  • Upvote 3

Женската IC титла изглежда страхотно, но леко пребозват с толкова много титли. Но е видимо, че залагат огромни надежди на женската дивизия влизайки в Нетфликс ерата.

Kofi и Xavier смазаха с този сегмент зад кулисите. Класни маняци щом го изкараха наведнъж, без никакви запецвания или кринджави паузи. Доста добре развиват историята.

Gunther и Priest ми е яко посредствено в момента, макар че Priest е доста харесван от публиката. Просто една от ситуациите, където е трудно да бъдеш инвестиран в програмата, защото всичко бие на преходен мач, а самият градеж не беше нищо запомнящо се.

Най-накрая America Alpha взимат победа. Gablе продължава да получава стабилно време всяка седмица, но прекалено залитнаха със загубите, а беше набран доста солидна инерция в началото на годината. Надявам се, че следващата ще е неговата. :D

Nia Jax прави доста добро царуване. Реално е шампионът, който най-често има мачове на седмични шоута и си личи. 

• Upvote 3

Соло добре играе ролята на тъпо селско биче,което си мисли,че ги знае нещата от живота и чете книги за психология и преподава на останалите клесове около него.

Айвар от Уор Рейдърите е поне два пъти по-едър и тлъст от Ная Джакс,обаче също така е 3 пъти по-ловък и повратлив, оная има още да тренира.

Не познах за 5-те членове ,че ще са Коди и Оуенс,но пък поне за мен е нарисувано,че Гюнтер запазва.Едва ли ще го обръщат фейс,по-скоро има шанс тоя път да е няква изтормозена победа над Прийст, вместо доминантна такава.

Евала на Ню Дея,чутовна караница, тва за мен беше момента за шоуто.Тежки истини,върнаха времето назад още до Кофиманията.Преди тоя сегмент, си мислех,че на празника другата седмица Уудс търнва хийл 100 про, но вече не съм сигурен какво ще стане.

За Уаятите и Кериан Крос не ме брига, Миз си губи времето там.

Искам Лудвиг Кайзер мазно да спечели тройната заплаха на турнира.

Джаки Редмънд поне на екран е уникално пиче.:wub:

3kuoda.gif

И аз се изкефих на сегмента между Кофи и Удс. Накараха иначе заспалата публика да реагира мощно и да се изкефи. Толкова инвестирани фенове в lowcard история си е силно основание за комплименти към двамата. 

Брейкъра е абсолютно обезумял, как се заби в масата :D В образ е не на 100, а на 200%. Няма как да не съм фен на такива хора. Продължавам да вярвам, че до 2-3 години и с правилния градеж, човекът ще бъде ЛИЦЕТО на компанията. 

Марк съм на Priest, но историята за титлата е меко казано скучна и с предизвестен край. Световните титли са най-потърпевши от това, че HHH е фен на дългите царувания и няма дори 1% шанс за изненада. Реално Гюнтер и Коди до КМ са на абонамент с титлите. Ако и там запазят, след това минимум до Summerslam пак са им протоколни програмите. 

THE ENEMY

Доста посредствено е червеното шоу, особено откакто спряха да въртят основната нишка около палавото Ливче и Джъджмент дей.:(

Историята около Ню Дей не е лоша, но не е и нещо уау. Какъв е градежът на тези пичове, че да ни пука чак толкова за драмите им? Някакви комедийни кринджари, които години наред тероризираха отборната дивизия с малоумния си гимик. След това изоставиха дилдото на главата, но цифра време се подвизаваха като ванила джобери. И Кофи излиза и казва на Уудс, че нямал нужното да е световен шампион... Пич, ти също нямаш нужното, просто имаш късмета да си част от най-слабата ера, както и от първата вълна която нормализира смарк културата в мейнстрийм кеч.:D Обективно погледнато Кофи по същото време нямаше да получи световна дори в компании като TNA и NWA.

Уаят Сикс отново са негледаеми, историята около Гюнтер и Прийст ми е слаба, женките също градят скучна Сървайвър история.

Единственият лъч светлина е Брони. Не че и покрай ИК титлата букинга не е доста лейм и гледаме нула история, но поне Брейко леджит все повече демонстрира нужния атитюд на голяма звезда.:wank:

Реално при Хиксовете това се оказва изключително важно качество, защото повечето хора от ростера които се пътнаха оувър до момента, го направиха точно с атитюд и въпреки букинга около тях, а не заради него. И тук говорим и за Коди, и за Гюнтер, и за Прийст, макар да има дори пичове като Ел Ей които не могат да счупят бариерата.:D