Jump to content

WWE SmackDown - 15 ноември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.41b8854bfc91042b74a434afd67cd00e.jpeg

WWE Tag Team Championship

Motor City Machine Guns (c) vs. The Street Profits

image.thumb.jpeg.6f4a2b851cc45f11140e68f2146f8e28.jpeg

WWE Women's Championship

Nia Jax (c) vs. Naomi

• Upvote 3
tombstone power driver

Някой знае ли как се взимат билети за шоутата? Пробвам през ticketone да си купя за Болоня догодина, но или не са пуснати в продажба, или аз не правя нещо както трябва. Ако някой е запознат да сподели. И за да не съм извън темата е вече ясно, че Ролинс е в играта щом кюфтето също е.

• Upvote 2

Доста добър Smack, разви историите подобаващо.

Хейтя идеята за 5v5, но Bronson Reed изглежда много добре до Temu Bloodline. Самият пич е със самоански корени, макар че досег не са наблягали на това. Най-печелившият кечист тази година. Буквално за седмици го направих звезда, а сега покрай липсата на Brock се отвори крещяща нужда за подобна атракция. Пичът си използва шанса по перфектен начин. Мелето между двете фракции беше чудесно, а финалният момент получи епична реакция. Много добре изиграно.

Не е мое наблюдение, но тази седмица женките са откривали и закривали всяко едно шоу на WWE. Мачът между Naomi и Nia Jax изкърти. Nia правя повече от прилично царуване. Женската US титла е редно да отиде при утвърдено име като Bianca, с което да я засилят от самото и начало. B-Fab изглеждаше доста добре в тройния мач. Дано получи още внимание занапред.

Nakamura ми е слабост, тъй че съм повече от доволен, че се завърна. Сменил е визията, дано не му е годишното джобене и нещо се материализира за него.

Cody с едно от най-добрите си промота тая година. Не е реално как продължава да е супер популярен и на практика е всичко това, което търсеха толкова години, след като Cena си би камшика като full timе кечист.

Беше въпрос на време да обърнат Street Profits, но маняците се лутат супер много, а Зетя не им е особен фен. Реално, Montez трябваше отдавна да получи шанс като соло кечист, но курягата. Ако не искат да държат Bianca щастлива, щяха да ги изпишат. 

• Upvote 3
THE ENEMY

Кевин Оуенс е един некадърен, преиграващ шматарок, сегментите от ламборгинито могат да докарат рак на аудиторията, толкова е зле положението.:D Което обаче прави решението враждата тази седмица да бъде развита основно в сегмент без неговото участие още по-добро. Откриващата сцена с Коди и Алдис беше топ. И двамата са силни в подобни сегменти и тук бяха доста убедителни и ми продадоха историята повече от всичко останало което сме гледали до момента около нея. Роудс е шибана легенда. Просто си го има излъчването и аурата на екшън звезда, дори да му липсва да се понацепи още малко за да е съвсем легитимен. Но и ги умее драматичните промота, умее да дава добри доводи и да те инвестира в историите си, дори когато реално не са толкова добре замислени или срещу силни опоненти. 

Другите суперлативи са ясни и те са по адрес на Блуудлайн сторилайна отново. Честно казано имам въпросителни около вкарването на филма с 5-ти член в war games мачовете и дали това ще се оправдае или, зависи до голяма степен кой ще бъде петия член на OG Bloodline. Никой не иска да гледа поредния джобер набутан нелогично в мача, мисля че и доводите които даде Ролинс са достатъчно силни и е в негова полза чисто като гимик, ако си удържи на думата и стои настрани. Скалата ми е прекалено филмарско, но няма да се изненадам, понеже реално той Е og bloodline member, с всички условности около въпросното му членуване.:D Леснър? Кой знае, ще видим. Не държа дори да е голямо име, колкото да е някой логичен избор, с достатъчно силен мотив да е вътре в историята и да ме накара да маркна. 

Бронсън примерно го вкараха просто защото това ще помогне на кариерата му и гимика му се връзва с този на новите Блуудлайн, а именно ruthless aggression bully-та.:wank: Не е лош избор бтв, при хийловете в тази история не беше толкова важно да се вземе някакво гениално решение откъм сторилайн, но при фейсовете е важно, защото целия сторилайн е фокусиран около тяхната арка.

И разбира се, финалът на шоуто с Хейман който си е сменил номера е просто страхотен cliffhinger.:wank: Шибана епика.

Трябва да откроим и Ел Ей Найт с "онли йор гърл райт дер кан кал ме дади" момента, много Скот Стайнерски момент и си маркнах.:D Найт е просто злато.

Нобелова награда за Накамура, че успя да измисли още по-криндж и непродаваем гимик от предишния си.:ph34r:

Би било още по-голямо подчертаване колко силно царуване прави Лив, ако вдигнат и отборните титли с Родригез и мацката почне да излиза с два колана. Проблема е, че отборната женска дивизия като цяло е мех, а и самите Морган и Ракел не са ми достатъчно убедителен таг тийм, абсолютно рандъм са ми, все едно ги събраха с генератор.

Идеята за мидкард титла при женките не струва. Виждаме на какво ниво са мъжките мидкард титли, недейте да ни мъчите и с женски, моля ви.:D То има някакви слухове, че Raw и SD ще бъдат по 3 часа и двете и явно ще се чудят с какви глупости да ги запълват. Лично аз предпочитам да дават повече време на добри истории и атрактивни гимици, вместо на треторазрядни титли за които на никой не му пука.

Може да съм Paul Levesque марк и да не съм обективен, обаче изборът с Бронсън Рийд и евентуално Сет Ролинс е гениален :wank: На първо място, защото Бронсън е със самоански произход, макар и да не е от Anoa'i семейството. И има място в цялата картинка, пасва като дялан камък и изглеждат супер внушително четиримата заедно (+Тонга Лоа за цвят, доста некадърно леке). 

От друга страна имаме историята на повече от 10 години между Роман и Сет, която вероятно никога няма да завърши, докато са full-time. Ролинс може и да не е самоанец, но е "брат" на Роман, и въпреки всичко през годините - рано или късно двамата ще си простят и ще се съберат. Просто е неизбежно. Вероятно няма да е тук, няма да си простят и да си вярват, но в каузата срещу злото, ще се обединят. Този алианс още повече ни продава идеята, че новата Кръвна линия са огромна заплаха и противниците им са принудени да правят отчаяни ходове, за да ги преборят. 

Гениална история, всички в нея изглеждат жестоко и засенчват тотално Кодита, Модита, Гюнтеровци, Оуенси и тн. :wank:

• Upvote 6