Jump to content

WWE SmackDown - 8 ноември 2024

Recommended Posts

WWE-SmackDown.jpg

• The OG Bloodline saga continues as Jey Uso invites Sami Zayn to SmackDown

• WWE Tag Team Champions Motor City Machine Guns set to appear on the Grayson Waller Effect

• What’s Next for Undisputed WWE Champion Cody Rhodes?

• Roman Reigns set to appear

Edited by Sugarev
  • Upvote 2

Absolute madlad

Все пак ще видим 5 на 5 war games. Явно Lance ще е единия мистериозен образ в мача, продължава да ми е супер интересно кой ще е втория. Остана само Пол Хейман да се завърне и ще имаме отново пълната оригинална кръвна линия. Надъхан съм заедно с него да се появи и Zilla, и с това да ни се изясни напълно картинката.   

• Upvote 1
Xander Black

Страхотен SmackDown. И пак благодарение на историята с двата Bloodline-a или по точно основно около OG Bloodline. Просто пак те изнесоха шоуто на гърба си.

HeaDMaKeR™

Cody Rhodes ще е 5тия на Тийм Роман.Не вярвам да е някой прекалено непредсказуем - Сина, Леснар, а нови членове на тов Блъдлайн ще ми дойде прекалено много сол в манджата.

Иначе Хеймън съвсем скоро очаквам да се появи.

КО е с най-добрия образ в кариерата му, под други обстоятелства бих казал, че трябва да вземе титлата до месец-два.Сега естествено няма да се случи.Хареса ми как изкара Ренди от играта само с един пайшдрайвър, показа импакта на самия удар и колко опасен е всъщност.Без да има нужда от столове, маси и стълби - просто един истински опасен финишер! 
Хубава вражда, чакаме и съвсем скоро търн-а на Ренди и един хубав мач между тях преди това.

П.П: Оуенс може да не спечели титлата на WWE скоро, но пък титлата на щатите да я вземе от бейбифейсът ми се струва възможно.Просто трябва му титла с този брутален образ.

• Upvote 4

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Интересно шоу, особено около главните истории. Хареса ми че не се туткаха за очевидни и предвидими неща. 

Роман заслужава Джей и Сами да го тормозят, докато не се извини :D . 

• Upvote 2
1 hour ago, HeaDMaKeR™ said:

просто един истински опасен финишер! 

Това беше много чисто изпълнение на хватката. Главата на Ортън не докосна пода,а и той се беше обезопасил предварително с ръцете. Но го селнаха много успешно.

• Upvote 3

3kuoda.gif

Силно ме съмнява да сложат Коди като петия член на OG Bloodline. Все пак враждата е кръвната линия срещу кръвната линия. Съвсем нормално е да бъдат само самоанци, с изключение на Сами, който обаче има дълга история с оригиналните и в историята си е наполовина член на семейството. Не случайно го хайпват, че не са от една кръв, но са от едно семейство. Роудс би бил ужасен избор за пети член. 

• Upvote 6

Победителят от War Games ще бъде The FINAL BOSS

Няма нужда и смисъл да го правят 5v5. Напълно си е ок и 4v4. За какво да вкарват още пълнеж, OG Bloodline няма нужда от нови членове, а също и Solo. Единствено страната на която ще застане Роки ще е решаващо и това е.

Време е и PAAAAAUL HEEEYMAN се завърне.

Готино е, когато Jey Uso вади по-добри реакции от Roman.

The^Lunatic

В интерес на истината Роман все още си е същият задник, с разликата, че публиката го приема за фейс. :D Сега вкарват доста повече реализъм, което е супер. Преди години, когато някой направеше фейс търн, изведнъж ставаше много добър и нямаше спомен от предишните му прегрешения и леко биеше на психично отклонение, докато тук при Рейнс, този процес ще отнеме доста дълго време, както би станало и в реалния живот. Коментаторите го представят все още като нарцис, видимо се дразни от реакцията, която вади Джей, защото иска светлините на прожекторите да бъдат единствено върху него и реално все още не се е извинил на абсолютно никого. Соло в същото време наистина показва уважение към хората в стейбъла си. Не гледаш ли редовно, ще се замислиш защо хората подкрепят Роман, а не Сикоа. 

Аз се радвам, че Джей започна да говори нормално, а не да вади по 2 звука и да чака Ийт, сега вече мога да го видя като ME, говори добре, смислено.
Роман има нечовешка аура, когато изведнъж се обърна и извика Соло на ринга беше като Кинг Конг, няма човек с такава харизма в момента в WWE.

Все още съм на мнение, че WarGames мачът на Survivor Series ще е 4v4. Намекът за петия човек може да е фишек или намек за поява на Скалата, или дебют на Hikuleo. Но това очаквам да се случи след самия мач. Много силен откриващ сегмент, който ме връща към най-добрите изяви на Bloodline от преди две години. За съжаление, историята беше брутално претупана и имаше шизофренично бързи промени в кечистите, които не могат да бъдат лесно пренебрегнати. Но може би е по-важен крайният резултат, отколкото това как си стигнал до него.

Беше готин момент с връщането на piledriver-а, подпомогнато от годините, в който беше забранен. Но в случая до такава степен заложиха на безопасността, че отнеха прекалено много от движението, компенсирано единствено от отличното sell-ване от страна на Orton. Все пак заслужена почивка за него и рядък шанс да прекара празниците със семейството си. Между временно, Cody ще поднови враждата си с Owens, което е най-логичното продължение в момента.

Въвеждането на midcard титла за жените е нещо, което беше необходимо и подготовка за това, което идва от NXT. На жените ще се залага все повече, особено след като доказаха през годините, че могат да изнасят шоута и да правят конкурентни рейтинги. И докато NXT гъмжи от перспективни жени, ситуацията при мъжете е леко стряскаща и трудно ще бъде адресирана в близко време. Новата титла ще даде насоченост върху доста от лутащите се в женския midcard, но не бива да бъде патерица за неумението на WWE да пишат интересни женски програми. 

Edited by neshev

Като се замисля в последния сегмент, това може би значеше, че Роман Рейнс прие да е блъдлайна на Узотата и приема техните правила.

batistaheel

КО винаги е бил един от хората на Зетя, та няма нищо чудно в този негов пуш с един доста по-сериозен образ. Със сигурност Хиксовете стои и зад първото и единствено царуване на Кевин Оуенс, което беше преди почти 10 години. За това сега да му дадат някаква мидкард титла ще е прах в очите. Време е Коуди да дропне титлата, айде стига с тия рекордно дълги царувания. Време е пак да пробват с КО като световен шампион, още повече пи положение, че първото му царуване беше засенчено от Крис Джерико с неговото култово „IT“ и „You Just Made The List“. KO никога не е бил човек на Винс, за това и никога не взе повторно световна титла. Време е това да се промени. Ако не се получи, имат още десетки чакащи за този шанс. 

Ортън срещу Коуди защо не? Но може да го направят и Ортън срещу КО за световната титла. 

Трета титла за жените, защо не? Женският ростър е дълбок и трябва да има причина те да са на екран. Но както колегата е отбелязъл някак си липсват вражди извън шампионските. Даже не мога да се сетя коя беше последната такава. В момента единствено се сещам за Наталия срещу Ники Бела - вражда, която не беше за титла, която беше преди 10 години или повече. 

Соло си играе страхотно ролята. От мълчалив енфонсър до трайбъл чийф, когото хората му го уважават - дълъг път измина. На мен пък ми харесва Роман да си е същото леке. Нали за това всички го заобичахме, защото е лошия задник, който говори и прави каквото си иска, а не защото беше доброто голямо куче. Със сигурност това е най-интересната вражда от КечМания насам. Постепенното събиране на Оригиналната Кръвна линия също е направен по-добър начин. Не харесвам Сами, но публиката го харесва. Реално нямат нужда от повече хора в двата екипа, но не е изключено да добавят още такива. Особено сега когато подписаха още един братовчед на Рейнс, едва ли е случайно. Но за мен това трябва да стане след SS. Реално тази вражда мисля, че ще продължи чак до КечМания 41, където ще кулминира в мач между Скалата и Роман Рейнс за чушките. Така трябва да бъде. Коуди да си враждува с Ортън на Манията. 

• Upvote 1
  • Wank 2
Just a fan
1 hour ago, neshev said:

Но може би е по-важен крайният резултат, отколкото това как си стигнал до него

Зависи какъв всъщност е крайният резултат, който се гони. Ако целта е да изградят най-вече историята за потенциален МЕ на Манията между Роман и Роки, а WarGames е крачка в тая посока и междувременно събират оригиналния Блъдлайн, защото хората го очакват и просто искат да им го дадат, го разбирам, но ако целта е била да изградят читава история, на ниво равно със стандарта, който Блъдлайн са заложили, то тогава се провалят. Би било по-логично ако някой измежду Джей и Сами се обърне срещу Роман на ПЛЕ-то, което поне с Джей е малко вероятно.

The-Resident-Ev!L

Защо ли си мисля, че скоро ще търнат Сами Хийл и ще предаде Tribal Chief.

• Upvote 1
batistaheel
6 minutes ago, The-Resident-Ev!L said:

Защо ли си мисля, че скоро ще търнат Сами Хийл и ще предаде Tribal Chief.

А защо си го мислиш? Сами е прекалено голяма фейс, струва ми се като фантастичен сценарий. :D 

The-Resident-Ev!L
10 minutes ago, batistaheel said:

А защо си го мислиш? Сами е прекалено голяма фейс, струва ми се като фантастичен сценарий. :D 

На миналия Raw имаше една сцена там където Сами си говореше с Соло?

Edited by The-Resident-Ev!L
batistaheel
1 minute ago, The-Resident-Ev!L said:

На миналия Смак имаше една сцена там където Сами си говореше с Соло?

Беше на RAW, и мисля че идеята беше да заблудят зрителите. Но всякакви сценарии са възможни до КечМания. Кой знае. :) 

• Upvote 2

Под ръководството на господин Левек, всички малки детайли са изпипани и премислени. Кейфейб Зейн и Оуенс са най-добри приятели. Ако до СС Оуенс не пречука или най-малкото не конфронтира Сами, вероятно последният би следвало да прецака Роман, а КО да е бил наясно и затова да не закача БФФто си. Не вярвам да пропуснат да адресират ситуацията в противен случай. 

• Upvote 2

Идват коледните празници, шансът някой от големите face-ове да turn-е е нищожен. :D

THE ENEMY

Доста силен епизод на SD. Този път дори нещата извън Блуудлайн сторилайна ми допаднаха като начин на презентация. Не мисля че в някой момент докато гледах усетих да ми е скучно или досадно нещо. Напипаха формулата. 

Отделно от това, нещото което най-много бие на очи докато се гледа финалния сегмент, или поне мен успя да ме замисли по темата е, колко хора от актуалния ростер успя да издигне Роман и историята около него през последните няколко години. Факт е, че докато беше шампион имаше един рев от страна на смарковете, как Рейнс задушавал МЕ сцената, но фактите са, че почти цялата МЕ сцена в момента беше издигната точно в онзи период и точно от него. Като се почне от Коди, Соло, Джейкъб, Зейн до Джей Усо, а общо взето това са ти имената които по-консистентно са в големите вражди в момента.

natopor4en

И този епизод се въртеше главно около драмите на блудлайновете.

Сами нещо ми понамирисва. Доста бързо и от нищото им пристана. И на Роман и на Усовджиите.

Очаквах Блудлайна да го кандърдисва, а Сами да се дърпа и отказва. Докато не дойде момента да спаси положението и да обере попа.

А сега става точно обратното. Сами сам се натиска да се връща, а Роман се дърпа и не го иска. Нещо много бързо и от раз забрави всичко, което Блудлайна /и в частност Роман/ му причини. Не знам..... не знам.... много ми намирисва работата. И под работа нямам в на предвид оная ми работа, а това със Сами. И пак да отбележа  - не ми харесва новият химн на Роман. Старият му беше алфа мъжкарският . Буквално настръхвах всеки път като го чуя. Излъчваше такъв алфа магнетизъм, такава първичност, такава суровост. А сега... все едно на някакъв супергерой от Марвел помиите. Липсва му само одялото на гърба. Но въпреки това РР си остава моят Племенен Вожд. Само да дойде пак пролетта след 6 месеца и пак ще обличам тениската на Вожда и ще карам мастиите да ме признават.

Таг тийм дивизията нещо е ударила ръчната. Не ги знам тези Моторни граждани какви легенди са. Аз гледаме само Кеча. На друго място не сме ги гледали. Австралиеца и Теори, Гарвано и Чампа..... отбори сбрани от кол и въже. Ванила миджети. Най-добре да дават титлите на Уличните печалбари. Поне имат мик уменията и харизмата. Аджеба да вдигнат малко интереса към титлите. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

On 11/9/2024 at 10:12 PM, batistaheel said:

никога не е бил човек на Винс,

Но пък за сметка на това винаги е била една надценен вмирисана торба с лайна, имаща вид  на средно статистически шофьор на такси - копърка. Срамота е 2024 година да изглеждаш по подобен начин - ок, не може всички да са нацепени животни, ама чак такъв тюфлек да си...

batistaheel
4 hours ago, MJ23 said:

ок, не може всички да са нацепени животни, ама чак такъв тюфлек да си...

Сами Зейн е много по-зле, а е замесен с Роман Рейнс и Блъдлайн. Тенденцията е жените да са по-нацепени от мъжете. Виж само Риа Рипли. :D