Jump to content

WWE SmackDown - 1 ноември 2024

Devil

Recommended Posts

Posted

image.thumb.jpeg.ef05108a832af9d4b62099ae5b6234e7.jpeg

Randy Orton & Undisputed WWE Champion Cody Rhodes vs. World Heavyweight Champion Gunther & Ludwig Kaiser

image.thumb.jpeg.fa64beab611f3a0803cfad4f369a5397.jpeg

Fatal 4-Way match

Iyo Sky vs. WWE Women's Tag Team Champion Bianca Belair vs. Lash Legend vs. Piper Niven

image.thumb.jpeg.c88d0edf7456f085e3e58b4f7d192085.jpeg

Liv Morgan comes face-to-face with Nia Jax ahead of WWE Crown Jewel

Ain't no grave...
Posted

500 лева на нацистите в Мейн ивента

Amor fati 

Ain't no grave...
Posted
11 hours ago, hacky said:

Шоуто е на запис, отвори спойлер тага да видиш дали си познал.

Hide contents

Дължиш 500 лева на форума.

https://khelnow.com/wwe/wwe-smackdown-november-1-results-202410

Сефте някой да изгуби 500лв на кеч залози тука ..

Amor fati 

Posted
8 hours ago, Ain't no grave... said:

Плащаш или отиваш на арената?

The Olimpic Hero
Posted
9 hours ago, Ain't no grave... said:

Недей така, сега...

Posted
10 hours ago, Ain't no grave... said:

Posted

И най-интересното беше OG Bloodline. Поредно шоу.

Posted

Самоанската история направо е на ниво Шекспир като драматургия. В един момент си мислех, че няма да го букнат точно така, но то се оказа, че просто са създавали успешно интрига и накрая отново взеха правилното решение откъм буукинг.:wank: Има само един Пол който може да измисли нещо толкова силно в WWE и той не е Левек.:D

Моторния град изглеждат като някакви дърти клошари. Наясно сме, че креатива е out of touch, но колкото и големи легенди да са Сабин и Шели извън WWE, тук си имаха нужда от някаква презентация и изграждане на образ вътре в WWE, вместо на първото им шоу да им лепват поясите и да оставят публиката безразлична. 

Интригата около Лив и Ная очевидно не се върти около победителката в техния мач на Кралн Джул. Тук вече открито се опитват да рекламират евентуално кеширане на Тифани и по-скоро въпросът е срещу коя шампионка ще стане това. До преди седмица отговорът изглеждаше лесен, но след контузията на Рия, вече не може да се изключи напълно и вариант с титлата на Лив. За самата Стратън подобна програма би помогнала повече сякаш да се изгради като успешен бейбифейс, отколкото комедийна клоуната с Ная, но ще видим.

Posted

Радва ме как WWE работи марковете/кежуалите, с некви евтини цигански номера, като събира мангалите отново да ги точат за пари.

Каква ще е новата тениска, която ще пробутат за 50 долара?

Залагам, че ще е на нещо със "семейство"!

Posted

От сума месеци  насам прокарват и ласнират big powerfull strong women шитните . И тук ,и в АЕW. Там оная ляхма с малките мирижливи цици

Марина Шофьорката го раздава badass и размята охрани и активни кечисти наляво и надясно, тука същата работа. Да,вярно е ,че най-вече го отнасят ниски/дребни кечисти като Тозава,Доминик и други (Бфаб добре опипа топките на тоя кавал от Прити Дедли като го тръшваше).

Знам,че не е от вчера тая мода и далеч не стартира с Гал Гадо и Wonderwoman,ама е дразнещо. Разбира се, абсурд мъжете да си помислят да отвръщат на удара,камо ли да го направят. ШоубиЗ,брат ми...

Роман една идея повече прекалява с мимиките и гримасите. Дано поне има някакъв нескучен завършек на мача между двата цигански клана.

Женките- Добре е,че има повече силни кучки тип Жейд Каргил и Лаш Ледженд.  Пайпър не я включвам в тая категория, там сланинката е в повече. Дадоха победата на азиатките, което е само прах в очите, според мен абсурд да ги вдигнат днес на турнира.

Ная бие и Тифи прави НЕУСПЕШНО кеширане,тука сте го прочели първо.

Кевин ООууууууенс е злато.Бих искал тоя му образ да го запазят години наред. Никви успокояваници и вразумяваници от Сами Зейн и от останалите му дългогодишни приятели в и извън кеча. Е такъв трябваше да е преди време и Декстър Лумис, не да вкарват комедийните елементи.

Коди и Гюнтер- все ми е тая кой ще вдига скъпата  арабска тенекия,лек интерес имам да е Гюнтер,малка компенсация заради двата изгубени Ръмбъла назад в годините.

3kuoda.gif

Posted

Мисля, че се готви face turn на Tiffany Stratton, и на това шоу опипаха почвата. Но реално ако тя кешира куфарчето срещу една от двете актуални шампионки, които са heel-ове, това по стара презумция не я ли прави face? След като Рипли е аут, повече ми се гледа вражда между Лив и Тифани, но някак си не виждам Морган да загуби титлата в този момент, което би означавало Стратън да не успее с кеша, което едва ли е вариант. Ная и преди е губила титла след кешин. Когато преди години за малко да тапне на Ронда Раузи, но в последния момент се намеси Алекса Блис, която тъкмо беше спечелила куфарчето, нападна ги и двете и отне титлата на Ная под носа на Ронда. Беше наистина готин момент. :D 

Странно ми е, че уволниха Инди Хартуел, при полжение, че имаше мач на това шоу (който e на запис) и са добър екип с Кандис Лерей. Тя мацката така и не получи шанс в главния ростър. Ползваха я спорадично и това беше. 

Сегментите със двата Кръвни линии - новият и старият изкъртиха. Роман отново нищо не каза, което за мен е нормално, говоренето не му е силната страна. И преди да ми скочите, представяте ли си Скалата като излезе да изнася промо и просто да каже иийт. Абсурд. Соло от друга страна все по-добре говори, радва тюфлека. :D

Четворния женски мач изкърти. Лаш Легенда е по-голяма от всички. Нямам търпение да я видя една на една срещу Джейд Каргил. Колко съм се заблуждавал относно Бианка. Тя просто е дребна пред тези мастодонти. 

Posted

Jey Uso, в момента, получава по-големи реакции от Roman. :D Поредното доказателство колко важна е entrance музиката ти. В тази на Jey има вградени pop-ове, докато тази на Roman беше брутална скопена. Слуховете са, че def rebel са аут, крайно време е да обърнат внимание на този елемент, особено при миграцията им към шоута на стадиони. Засега е най-безопасният развой възможно. Предполагам, катарзисът на Roman ще се случи със Sami Zayn, когато го приеме като част от семейството и го прегърне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...