Jump to content

Въпроси и отговори

Kaz

Recommended Posts

Доста често ми трябва информация за нещо, което не мога да намеря в нета, а не върви вечно да пускам теми с по един-два въпроса. Дано е добро решение - реших да пусна тема, където да се задават въпроси, но все пак по-важни, от всякакво естество.

Последните неща, които са ми под въпрос са 3:

По колкото чувам, finisher-ите на Charlie Haas и Jay Lethal - съответно Haas of Pain и Dragon Suplex - са много добри. Та ми трябва просто обяснение какво представляват.

И третото нещо е за Simon Dean. Не мога да си обясня защо не участва в CW дивизията в SD. Освен да е минал границата на тегло за участие в дивизията, друго не мога да си обясня. Той е може би най-добрият, по-добър и от Paul London, а да не го използват поне за това, особено при скорошното раздвижване... :blink:

Edited by Radox

За финишъра на Хаас нищо не мога да ти кажа,а за Драгон суплекса значи това един доста разпространен суплекс предимно в Япония и е нещо като германския само,че от захват като мастерлока,мисля,че некав Нелсън или нещо такова беше :) ,като противника пада на глава и доста често и се превърта.Як финишър да-взаимстван от Япония.

За Дийн еми все пак това е wwe където логиката отсъства-съмнявам се че някой друг има представа защо Дийн не е в леката категория.Може би щото си е прост джобър и така-да си джоби на сички :)

• Upvote 2

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Dragon Suplex - кечистът, който го прави (примерно Lethal), заключва Full Nelson на противника си и му прави суплекс от това положение като противника му пада или на врата си, или на главата си, или се преобръща изцяло във въздуха и се забива по лице на ринга.

Haas of Pain не помня какво беше (ако въобще съм го виждал), а на третия ти въпрос едва ли някой може да ти отговори. Вероятно само Винс знае отговора.

EDIT: С totenkopf сме писали по едно и също време :)

• Upvote 2

Posted Image

Haas of Pain - Много добра хватка. Противника на Хаас лежи по корем. Той стъпва на сгъвката на коляното му и ляга на земята, което кара цялото няло на опонента му да се разтегне и да се вдигне нагоре. Противника му е заел нещо като челна стойка докъто Хаас крепи натиска в/у сгъвката на коляното...

какъв щеше да бъде главния мач от Разбиване на Кечмания ако Батиста не се беше контузил

• Upvote 2

and so it begins... again!

Много странен въпрос! Знае ли човек? Три месеца преди КечМания абсолютно нищо не е сигурно. Най-вероятно щеше да е Батиста срещу Ренди Ортън, но това са само догадки :)

• Upvote 2

Posted Image

Имам един въпрос;

Ще търне ли в скоро време Styles? :blink:

• Upvote 1

[b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b]
[url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url]
No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment.

Имам един въпрос;

Ще търне ли в скоро време Styles? :blink:

Аз не мога да отговоря,но мен си ме радва така...

• Upvote 3

e аз да не съм букър в тна да та знам!Доколкото си спомням слушах преди около месец и нещо негово интервю в едно радио шоу,където беше казал,че иска пак да е хийл.

Абе нищо не се знае :)

Още един въпрос за хватка - Crucifix (Razor's Edge). Хватката, върната в употреба (макар и за съвсем кратко) от Mordecai през 2004. Отново, както представлява?

Insider's Edge или Razor's Edge - Скот вдига опонента си като за доминатор само че го хваща под лактите и опонента му наподобява кръст ;) , след което го хвърля над главата си напред! Противника му пада или по гръб или по врат :) ...

Предполагах, че пада по корем. Но явно не го преобръща на 90 градуса, преди да го хвърли. Всъщност, тази хватка излиза "противоположна" на Acid bomb.

Впрочем, ето и снимката, която намерих наскоро.

02.jpg

Insider's Edge или Razor's Edge - Скот вдига опонента си като за доминатор само че го хваща под лактите и опонента му наподобява кръст ;) ' date=' след което го хвърля над главата си напред! Противника му пада или по гръб или по врат :) ...[/quote']

Леле ти Аутсайдерите ги направи Инсайдери! :lol::lol::lol:

Правилното име е Outsider Edge (Външен Ръб)

Дам това е. Може ли някой да ми каже финишъра на Spanky от ROH...??

Не е ли Резан Хлеб Номер 2?????? :? :? :? :? :?

Знам, че се казва Outsider's Edge заради отбора му, но съм сигурен, че го е наричал Insider's Edge. По често се е срещало Outsider's Edge & Razor's Edge наистина. Както и да е...

еми бивш кечист от даблю си даблю понастоящем сакат пенсионер :)

Искам да попитам защо Джеф Харди не играе от близо 3-4 месеца в TNA?

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Щото е друсалка и закъснява за шоутата и на ТНА им писна да ги разиграва та в момента е в немилост :)

• Upvote 1

Искам да попитам,ако победителя от MITB 2 е от Smackdown за коя титла ще има право да се бие - за WWE Title или за World Heavyweight Title