Xander Black Posted October 5, 2024 Share Posted October 5, 2024 (edited) Edited October 5, 2024 by Xander Black Rainmaker, Berbatov, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 5, 2024 Share Posted October 5, 2024 Засега много добре като card. Тройният мач за International-а може да бъде един от най-добрите в историята, ако наистина се постараят, а и Danielson vs. Moxley също има потенциала да бъде топ мач. И не по-малко важно, Shibata със singles мач в шоуто. Razor-Ramon, Apex Predator and Xander Black 3 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 6, 2024 Share Posted October 6, 2024 Razor-Ramon, Berbatov, Xander Black and 1 other 4 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Xander Black, Apex Predator, Berbatov and 1 other 4 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 9, 2024 Share Posted October 9, 2024 Apex Predator, Berbatov, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
Xander Black Posted October 9, 2024 Author Share Posted October 9, 2024 (edited) Да видим дали няма да се появи Bobby Lashley и да започне вражда с Swerve. Интересно и да видим дали ще има яко намеси в мача на Moxley и Danielson. Все си мисля че Yuta ще прецака нещо Danielson. А тоя мач на Adam Page vs. Jay White много от никъде ми идва. Без никаква предварително история. Jay се върна онзи ден и изведнаж вражда с Adam Page. Hangman имаше вражда с Juice Robinson уж не с Jay White, но както и да е. Надявам се Danielson да запази титлата. Ricochet мисля, че ще е яко ако спечели International Championship-a. Jack Perry предполагам ще запази. Young Bucks също. Darby и Brody ще си спретнат яко меле почти сигурно. Общо взето това ще са по интересните неща според мен. Edited October 11, 2024 by Xander Black Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 9, 2024 Share Posted October 9, 2024 Razor-Ramon, Berbatov and Xander Black 3 Quote Link to comment
Xander Black Posted October 10, 2024 Author Share Posted October 10, 2024 Apex Predator, Berbatov, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 11, 2024 Share Posted October 11, 2024 Xander Black, Razor-Ramon, Berbatov and 1 other 4 Quote Link to comment
gboy Posted October 11, 2024 Share Posted October 11, 2024 МЕ и ко-МЕ са супер силно мачвое, точно като за ППВ. Особено МЕ е перфектно билднат, с много силан история, която се развива от години. Обаче от там надолу ... Това е кард за Кълижън. Вярно, силен Кълижън, но нищо повече. Не е сериозно да е ППВ това. Ясно е, че съм AEW маркче и ще го гледам (стига да имам време, че напоследък нямах много), но в случая ще са прави хейтърите, които мрънкат за добър сторилайн и като цяло билд за даден мач. Прайвът парти са ми много сиппатични и определено имат потенциал в себе си, но досега нямат нито една вражда читава и да ги пльоснеш в мач за титлите е несериозно. Марк Бриско и Крис Джерико също ми е тупнат от нищото, но айде - там станва въпрос за ROH титлата и с много фантазия да кажем, че мачът е ОК. Холограм и БМ - МЕ за Кълижън. На Дарби Алън очаквах по-сериозен опонент, не Броуди, за open chalenge-а му. А Джей Уайт и Адам Пейдж ... ми ОК, ама пак е от нищото. То щеше да е по-яко Джей Уайт да беше се върнал, като отговори на Дарби Алън, някак щеше да е по-адекватно. ----- Честно казано, това е първото ППВ тая година, което ми изглежда като разочарование. Ясно е, че все щяха да ударят някъде гредата, ама тука беше много тежко. Последните Дайнамйти бяха в пъти по-добре хайрвани от това. Apex Predator, Rainmaker and Razor-Ramon 3 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 11, 2024 Share Posted October 11, 2024 Xander Black, Apex Predator and gboy 3 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 12, 2024 Share Posted October 12, 2024 (edited) Edited October 12, 2024 by Rainmaker gboy, Xander Black and Apex Predator 3 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 12, 2024 Share Posted October 12, 2024 Xander Black and gboy 2 Quote Link to comment
Xander Black Posted October 13, 2024 Author Share Posted October 13, 2024 (edited) Доволно PPV се получи според мен. Мачовете бяха на добро ниво. Появявания и завръщания имаше. Неочаквах, че Bryan Danielson ще загуби. Да видим сега какво ще стане. Това ли ще бъде края на кариерата му. Edited October 13, 2024 by Xander Black Rainmaker and Apex Predator 2 Quote Link to comment
Rainmaker Posted October 13, 2024 Share Posted October 13, 2024 PPV-то беше супер (както всички останали от AEW тази година). Слаби мачове нямаше, най-доброто от шоуто очаквано за мен беше тройният мач. Поне от това, което съм гледал, най-добрият three way мач в последните години. Фантастично им се получи всичко, като спотове и секвенции, като и съм приятно изненадан, че решиха да дадат титлата на Takeshita, който последната година просто е на топ ниво и заслужава да бъде шампион. Иначе Ospreay продължава да бъде абсолютна машина в AEW и всеки PPV мач просто му е уникален - 2025 вече е неизбежно да удари и световната титла. От другото, естествено, няма как да не започна с Moxley vs. Danielson - макар и донякъде предвидимия финал предвид историята с BCC и слуховете още преди половин година, че на тази сцена ще бъде последният мач на Danielson за момента - мачът си беше изключително добър, с класическа история и супер атмосфера и като цяло от ростъра на AEW Moxley беше точният човек, който да 'пенсионира' Danielson. Аз лично се надявах на нещо повече от reign-а му (не че въобще очаквах да го получи преди половин година), но това си беше най-закономерният край тук. За Danielson неведнъж съм казвал, че за мен се върти около топ 1 за всички времена и е изключителна чест въобще за AEW, че ще завърши там full-time кариерата си с феноменалния си run в последните години. Да, повечето фенове искахме да видим финал, подобен на този на изпращането на Sting, но пък angle-ът се връзва перфектно с историята около всички страни и е начин да се отпише Danielson поне в близкото бъдеще. След тези два мача бих наредил opener-а на трето - не следя изкъсо седмичния продукт в момента и не знам какво точно е развитието около персонажите, но мачът си беше много добър, с топ психология и история, разказана вътре в самия него. White си е отвсякъде main eventer за мен и е необходимо да получи някакъв reign, така че победа над Hangman определено е доволен развой. Hologram vs. Beast Mortos също беше силен мач, като с потенциалната сделка с Fox в Мексико, Тонката вероятно ще хвърля все повече подобни мачове по PPV-тата. Аз съм доволен и че Brody получи singles мач на това PPV, което не знам дали въобще се е случвало преди, като с Darby определено имат силна химия. Другото беше окей - жените бяха на ниво, Shibata и Briscoe си бяха топ в мачовете си, отборният мач беше приличен, но вече ми се иска да видя нещо по-различно от Young Bucks с дивизията, която имат. Иначе в кратък интервал от време се струпаха много hype-вани седмични шоута и PPV-та за AEW, което за мен не беше най-оптималното, въпреки че това шоу най-малко достигна очакванията. Razor-Ramon, Apex Predator and gboy 1 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted October 14, 2024 Share Posted October 14, 2024 18 hours ago, Xander Black said: Това ли ще бъде края на кариерата му. Ще се появи на RR под номер 30 и за в бъдеще ще знае да не се занимава с подобни джобърски федерации, чиито ППВ свършват по подобен малоумен начин. hacky, Berbo, The Pain and 4 others 1 2 2 1 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted October 14, 2024 Author Share Posted October 14, 2024 7 hours ago, MJ23 said: Ще се появи на RR под номер 30 и за в бъдеще ще знае да не се занимава с подобни джобърски федерации, чиито ППВ свършват по подобен малоумен начин. Силно се съмнявам да се появи на RR, но знае ли човек. Ще се появи пак в AEW само, че няма да има толкова мачове колкото до сега. Предполагам, че където и да се появи няма да е скоро. Quote Link to comment
Xander Black Posted October 15, 2024 Author Share Posted October 15, 2024 Интересни факти за Bryan: - Последния му мач на RAW е срещу Seth Rollins. - Последния му мач на SmackDown е срещу Roman Reigns. - Последния му мач в AEW е срещу Jon Moxley. Apex Predator, Berbo and Razor-Ramon 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts