Jack Bauer Posted October 4 Share Posted October 4 Синко @neshev, Очакваш ли воинът Алекс Перейра, дарен със своите мощни юмруци от Господ Бог, да продължи своята серия, или и той като Голиат се е самозабравил и ще падне от неочакван противник? HEIDENREICH 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted October 5 Author Share Posted October 5 Не бих отписал Раунтрий напълно, но битката, по всяка вероятност, ще се проведе изцяло в стойка, а там Перейра е много труден за побеждаване. Реално, Раунтрий ще има около рунд, рунд и половина да го нокаутира, после не смятам, че може да издържи като кардио. Тъй че за мен е най-вероятно да тръгне агресивно, да направи някаква грешка и да бъде приключен в първия рунд. Quote Link to comment
neshev Posted October 6 Author Share Posted October 6 (edited) Брутална, просто брутална битка. Респект за Раунтрий. Много кораво копеле и реално спечели първата два рунда. Беше се подготвил добре. Всеки път, когато Перейра хвърляше ритници в главата му, Халил винаги успяваше да контрира. Като след една такава размяна, успя да го прати в нокдаун, макар и да беше породен от лошия баланс на Перейра в ситуацията. Проблемът за Раунтрий беше, че просто е невъзможно да поддържа подобно темпо 5 рунда. Ако сравним движенията на двамата, Поатан беше много по-събран и спокоен, докато Халил постоянно трябваше да експлодира, за да скъси дистанцията. И въпреки че високите ритници на Перейра не се получаваха, тези в крака влизаха сравнително често, което нямаше как да не отслаби Раунтрий. Вече в третия рунд, Перейра започна да поема контрола, докато Халил беше изморен, като започнаха и правите удари на Перейра да влизат. Пък в четвъртия, просто всичко на Перейра започна да влиза. За разлика от други битки, Перейра показа страхотно спокойствие, без излишни рискове и продължаваше да си вкарва ударите, докато в даден момент, Халил вече не можеше да ги поема. Много доволно, Перейра е абсолютно животно и всичките му битки са супер атрактивни. Edited October 6 by neshev BulletClub, trubang, HEIDENREICH and 2 others 5 Quote Link to comment
gboy Posted October 6 Share Posted October 6 Жалко, че Холанд се контузи още първия рунд, беше ми интересно да видя как ще се справи Долидзе с него. Случват се такива неща, ама е тъпо просто Жозе Алдо е няма такъв звяр. На тая СЛЕДпенсионна възраст да направиш такъв мач с човек, който е тръгнал да влиза в топ 10, гладен за успехи и т.н. е просто нереално. Ако питаш мене, направо му подариха битката на Баутиста. Невероятен боец е Жозе Алдо и несправедливо, че голяма част от хората, ще го запомнят със загубата от Конър. Това е човек, който десет години мачкаше в категорията си, а след загубата от Конър се завърна и отново си спечели пояса. Легасито му е огромно. Раунтрий и за мен си спечели първите два рунда - по-убедително втория, 50-50 първия. Третият вече беше може би с малко за Перейра, но и там не беше доминация в никакъв случай. Просто след това вече не можеше да издържа на темпото. Перейра за мен много го подцени мача, беше си решил, че ще влиза с филмови шутове в началото, че Раунтрий сам ще си падне и изобщо не си даваше зор първите минути. Получи много тежки удари в главата и съм сигурен, че и днеска му звъни камбаната, а и в тялото отнесе много тежки пестници. Абсолютно ненужен демидж и със сигурност можеше да си ги спести, ако беше приел срещата по-насериозно. Видимо беше перфектният мач за него това - опонентът му беше страйкър, с много по-малък рийч, с доста органичен набор от движения, а и откровено казано - съвсем друго ниво на атлетизъм. Само увяжение за Раунтрий задето се раздаде на 110%, даже при последните серии на Перейра, където видимо нямаше сила за нищо, пак мяташе балтиите и пак се опитваше да е равностоен. Просто хората не сме равни и изроди като Поатан са веднъж-дваж на поколение. Нокаутът не беше атрактивен, но беше много тежък и направо ми стана жал за тоя пич колко бой изяде . Дано да е добре, аз му станах фен след тоя мач. trubang, BulletClub and HEIDENREICH 3 Quote Link to comment
Recommended Posts