The Olimpic Hero Posted September 22 Share Posted September 22 Представяме ви специалното видео интервю, което българският кечист Мето (Методи Гетов) даде за BWC: - За това как се постига такава невероятна физика - За вярата му в Бог - За шампионския му рън от 574 дни в CCW със Southeastern Heavyweight титлата - Кои са любимите му кечисти - Любимите му истории в кеча за всички времена - Какъв кеч гледа в момента - Как и дали трябваше да бъде прекратен стрийкът на Гробаря - Трябва ли Джон Сина да спечели 17-а световна титла и да подобри рекорда на Рик Флеър - Защо не трябва да спираме да вярваме в мечтите си Всичко това вижте и чуйте във видеото: Triple H (HHH), baikiro, nWoHulkster and 9 others 11 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted September 22 Share Posted September 22 Добре се получи. Може би едно от най-добрите на Митака. Ponetron, The Olimpic Hero, krriiissss and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted September 22 Share Posted September 22 Много слаб водещ. Не го пита нищо за академията и Ментанграта, а го разпитва за Гробаря и някви неща от преди 10 години...Закривай. Иначе Мето изглежда пич, но просто не попадна на домакин. krriiissss 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted September 22 Share Posted September 22 За 20 минути няма много какво да се каже. Нито може да стане някакъв диалог, нито нищо. Ще трябва да се прави второ интервю, вече като е в WWE. Иначе си личи, че доста е попил от Миро, даже маниерите и начинът му на отговаряне за сходни. Дано прокопса, макар че в момента е супер трудно. Тонката не обича цепеняци, а разчита на някакви лучадори и каквото уволнят от WWE. Самите WWE странят далеч от индитата, разчитат на колежански атлети и недоволните от Тонката. Реалистично, компании като TNA, MLW и NWA са опциите засега. The Olimpic Hero, HBK_forever, Hachiko and 2 others 4 1 Quote Link to comment
LightOne Posted September 22 Share Posted September 22 (edited) За толкова кратко време все пак добре се получиха нещата. Браво за интервюто. Благодаря, че използва и мои въпроси, за някои от които отговорът ме изненада. Не се бях замислял, че ще има кечист, който да държи здраво на класическия тупаник и gimmick мача да му е повече пречка. Като фенове свързваме тези мачове с по-голямо зрелище уж, а тук получихме друга гледна точка. Мето изглежда готин, та надяваме се за втора по-дълга част. Наистина похвално за огромните усилия и воля - аз не бях запознат с детайлите колко сериозни са били контузиите му. Оттам идва и религиозната нишка, която да не позволява тоталния срив на психиката. Като пак се иска и собствен пламък, който да не гасне по мечтата. Примерно този клип може да послужи на настоящата академия, че първо, тежките контузии са неизбежни в бизнеса и затова силата на духа е не по-малко важна от това как правилно да поемаш бъмпове. Edited September 22 by LightOne Berbatov and The Olimpic Hero 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Recommended Posts