Jump to content

WWE RAW - 16 септември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.30f86bd1e750baaf80726b47b6b971a8.jpeg

CM Punk returns in the wake of vicious Drew McIntyre beatdown..

image.thumb.jpeg.b02797b910e4e6952d747647d133a8aa.jpeg

World Tag Team Championship

The Judgment Day (c) vs. The New Day

image.thumb.jpeg.08cbd087d2c9fbbff1dca37431864b35.jpeg

Brown Strowman vs. 'Big' Bronson Reed

image.thumb.jpeg.d47d67eab966b50763d90f1cbf4192ee.jpeg

Sheamus vs. Pete Dunne

image.thumb.jpeg.17d88737787bebf8935c89c576242523.jpeg

Natalya vs. Zoey Stark

image.thumb.jpeg.bc9534a04a5eaedbc95efe1de2ab223c.jpeg

Damien Priest vs. 'Dirty' Dominik Mysterio

Edited by Devil
  • Upvote 4
THE GRIM REAPER

Ся 3 седмици ще гледаме дебилни QR кодове докато впрегнат Уаятите в новата им програма. 

• Upvote 3

Пънкаря с най-доброто си промо, откакто се завърна. Успяха да върнат реномето на HIAC мача и тук определено се усеща като естествената кулминация на една от най-добрите им вражди последните години. Единствено трябва и мачът да е оправдае големите заявки, най-вече от към бруталност и интензитет. Бях умерен оптимист относно завръщането му, като след контузията му на RR, хайпецът рязко спадна, но пичът се завърна още по-силен. И вече не е торба. Трапецът не лъже. :D

Jey и Bron имаха изненадващо добра интеракция. Колкото и да си противни "yeet" кринджните, Jey може да превключи за секунди. "I'm gonna dog walk ya ass" си беше готина затапка. Последвалото копие също дойде доста добре и Bron си върна heat-а на края на шоуто. С пет-мачовите PPV-та, доста неща отпадат, но като цяло нещата се балансират, защото хем PPV-тата са кратки и лесно смилаеми, хем и на RAW имаш големи мачове.

Bronson Reed и Braun правят брутални неща. С оглед отсъствието на Brock, мисля че адекватно попълват тази ниша.

Всичко върви към завръщане на Big E, който ще се опита да сдобри бившите си съотборници, но накрая ще видим доста мазен heel turn на Xavier Woods. Или пък, ако по някакво чудо Big E е възстановен, не бих отказал да ги съберат. Но засега е малко вероятно.

Bianca и Iyo Sky се сцепиха, което просто доказва колко сбъркана е цялата философия на Зетя относно отборната дивизия. Защото и двете мацки са забити в отборната дивизия и този мач беше пълно изключение. 

• Upvote 2
  • Like 1
batistaheel

Първият ми RAW от Лятно тръшване насам. Останах с приятни впечатления. 

Нещата, които ми харесаха: 

+ Наталия, която, не знам дали е лягала под ножа или е заради загубата на килограми, но от шишкава мадама изглежда отново като секси дама. Харесва ми. А и повече се разголва. Плюс е и, че е в отбор с други две секси мацки - Зелина и Лайра. Иначе цялата вражда с отбора на лезбийките, не знам коя за какво се бори и като цяло нямам голям интерес, за сега.

+ В конфронтацията между Джей Усо и Брон Брейкър, ми хареса с лекотата, която говори вторият. Той е млад и наперен, и не го третират като поредният страхлив хийл. Като цяло беше добра конфронтация. 

+ Бекстейдж сегмента между Джъджмънт дей и оня дребничкият, Илия май му беше името, добро впечатление ми направи дребосъка колко е добър на микрифона. При следващия му мач ще му дам шанс и няма да го скипвам. :D 

+ Брон Строуман колко нормално говори. Баси, това направо не е той. Той винаги е имал дрезгав и дълбок глас, явно си го е преправял през всичките тези години. 

+ Промото на Бронсън Рийд, беше доста убедителен. 

+ Протежето на Гънтър колко е добър на микрифона, даже няма акцент. Леко е хърбав, но понякога промо уменията са по-важни. Сега разбирам защо самият Тейкър го харесва и го хвалеше в едно интервю. 

- Новият ден, които най-сетне, на сетне се разпдат. Даже Уудс вече ми е любимия кечист. :D 

Сега нещата, които леко ме издразниха: 

- Световният шампион Гънтър, който враждува със Сами Зейн. Това е нелепо. Зейн е клошар и докато не се стегне, винаги ще бъде такъв. 

- Световния шампион, който е набутан в средата на шоуто. 

- CM Punk, който говори мега бавно и тихичко, нетипично за него и пълната липса на страст в гласа му. 

- Усещането за липса на огромна звезда в шоуто. Няма го Сет Ролинс, няма и някой, който да е на ниво Роман Рейнс. Може би защото и Дрю Макинтайър отсъстваше.

+/- Бинка срещу Ийо. Страхотен мач, но не разбрах какъв беше залога. Шот за отборните титли? Иначе се радвам, че Ийо продължават да я третират като голямо име. Тя имала ли е мач с Беки Линч? Ще е интересно да ги видим във вражда, ако айриш кикър се завърне.

+/- Уаятите ще имат нов мембър, най-веротно жена, но ще е страхотно разочорование, ако това не е Алекса Блис. Още от сега казвам, курец ако това не е Блис. Кур и за Джонката2, ако чете това. #lexiforeverinmyheart

Добро шоло, хубаво е да се върнеш към кеча. :) 

Ето така изглежда и така се държи бъдещето на спортната забава. 

Screenshot_2024-09-17-20-45-11-33_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.thumb.jpg.78b9c0acd4cd1b15928abb5dd9202653.jpg

Изцепено животно, изпълнил е якето, промо уменията са на ниво, харизмата също. Засилва се и откъсва главата на всеки, който е срещу него. 

Не случайно отново закри шоуто покрай JD. Имам усещането, че е закривал повече епизоди, отколкото Гюнтер. 

Брон и Бронсън също за пореден път доставиха. Тъпо е, че Строуман ще трябва да излезе като губещ от историята, но винаги трябва да има и загубил във враждата. 

Отново минават неусетно двата часа и половина. Наистина не мога да си представя какво ще махат, когато съкратят епизода.