Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Хахахаххаха, обаче най смешно е Клитор как ако не реве се прави на батка. Сигурен съм, че идолите в живота му са:

Динко 50%

Стоян Колев 40%

Емил Каменов 10%

Мангусчето стана новият топ heel. В интерес на истината добри моменти извади. Още две седмици да остане и да заминава. Следващият топ heel с потенциал е другото циганче.

А на времето имаше легенди в това предаване (ето само малка част от тях)

Screenshot_20241101_174655.jpg

Screenshot_20241101_174629.jpg

3b61e1354c0.jpg

hq720.jpg

hqdefault.jpg

141917737054018.jpg

Edited by ivoc66
Spoiler

1683447209_6970533.gif

След тия "референдуми" и доводите на повечето съквартиранти ми иде да се гръмна. :suicide:

Жоро "милионерчето" против еврото, Радо "спартакуса" против гей браковете, Ланеца доказан неграмотник пък бил за казармата, ама щото учил в Софийския (университет?) я изпуснал. :rofl:

23 minutes ago, itzo1994 said:

След тия "референдуми" и доводите на повечето съквартиранти ми иде да се гръмна. :suicide:

Жоро "милионерчето" против еврото, Радо "спартакуса" против гей браковете, Ланеца доказан неграмотник пък бил за казармата, ама щото учил в Софийския (университет?) я изпуснал. :rofl:

Ми Жорко бил за казармата, хахахахахха. Ебати лицемерите, тия половината там, ако я върнат ще се изкарат с дюстабан. А Жорето с това мислене е милионер, колкото аз космонавт.

Абсолютно същата мисия със същите въпроси имаха и в къщата на инфлуенсърите малко преди Емо Каменов да наебе онова гейче. Сега ако следващия епизод някой вътре се сбие, тва ще са най-нагласените предавания евър.

The Olimpic Hero

Виктор е тотално нестабилен психически. Айде реването заради "Беба" да кажем, че го разбрахме, влюбен е, но те всичките му останали реакции за рандом неща, пак са някакви изблици, викове, отново реване и неадекватност, абе ебало си е майката.

• Upvote 1
  • Haha 1

The Olimpic Hero
1 minute ago, Ponetron said:

Викторе, Викторе... 

Вече ми е неудобно да го гледам тоя.

Каквото му каже тя, той повтаря и пак плаче... Бахти човека нестабилен.

Е, не.. трета любовна двойка...

25 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Бахти човека нестабилен.

Тоя в Славейков не би издържал и 10 минути. Едва ли е от там.

lunatic fringe

Устата преди малко като обсъждаха Георги се поизхвърли и изказа доста неподготвен заявявайки че България никога не е била ултранационалистическа държава и че всички сме живяли винаги в мир с малцинствата.Това не е така със сигурност.Искам да кажа че буквално сме смятани за една от най негостоприемните и националистически страни в цяла Европа що се отнася до етносите.Освен това бих искал да задам въпросите: Щом сме живяли винаги мирно с тях да попитам:

1.В Катуница 2011г. пак ли всичко беше мирно?

2.А при Буново 1986?

3.А през 1881г. когато ген.Казимир Ернрот избави Североизтока от сигурна гибел под натиска на ислямските разбойничества на останалите турци,а и при Сенклеровия бунт от 1878г. и тогава ли всичко е било супер или?А и Северин Красимиров и той ли е мирен случай или как?Знам че е болезнена тема за някой но според мен е редно да се зададат въпросите.Темата е сериозна.Горчивата истина е че ние-българските славяни,първородното население по тези земи почти никога не сме живяли в пълен мир и съжителство както беше според завета на Левски със останалите малцинства в нашата страна след Освобождението.Почти винаги е имало проблеми и етническо напрежение тук😁.Етнически мир не съществува в България.Да не говоря че и повечето от нас доста трудно биха причислили хората от малцинствата като свои хора.Българи, замислете се.Дали всичко винаги е било мирно и хубаво?

• Confused 2
lunatic fringe
1 minute ago, itzo1994 said:

А това е темата за Биг Брадър, read the room.

Знам,но мисля че е редно да се говори по често за това а и се вписва в контекста на нещата тъй като се споменава за това точно по време на предаването

Виктор ПАК реве! :laugh:

@lunatic fringe, то е редно, ама в темата за ББ...трудно. Да не говорим, че нещата тука са много, много, ама много по-мирни дори в сравнение с нашите съседи. :D 

lunatic fringe
2 minutes ago, itzo1994 said:

Виктор ПАК реве! :laugh:

@lunatic fringe, то е редно, ама в темата за ББ...трудно. Да не говорим, че нещата тука са много, много, ама много по-мирни дори в сравнение с нашите съседи. :D 

Ще го постна в ,, Политика" ако трябва,надявам се да не е проблем че е два пъти да обясниш на Нешев само за да не ме баннва пак😁

Edited by lunatic fringe