Ponetron Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 Абе и тая Ванеса русата е от предаване на Нова Броудкастинг Груп - Апартамент 404 И тука кастингът май е бил между свои
MJ23 Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 И тука има какво да кажа, ама ще спестя неразбориите за @The Olimpic Hero Пп - То се вижда де, смаляването на цомбите нене от само себе си.
THE GRIM REAPER Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 Остава да изгонят Косара другата седмица и тая помия ще е тотално негледаема. Изхвърлиха вторият си най-голям драу. По едно време мангустата беше с 2% зад Кристи и изведнъж се изстреля с 9% напред. Сега е с 29% на първо място. @MJ23 Това е Петър, даже на глас го докарва като Тромпета:
Ponetron Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 Странно да допуснат да си тръгне. Аз бих изманипулирал резултатите за да остане. Те накрая ще останат милиардера, бащата на Гърдева и Ванеса и епизодите ще са по 5 минути докато се разбират какво ще вечерят.
MJ23 Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 Много, много жалко. Останаха само Марио и Косара.
THE GRIM REAPER Posted October 19, 2024 Posted October 19, 2024 https://www.facebook.com/share/r/yzzvHtKev7DmCdoV/
The Olimpic Hero Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 Жалко, добри данни има. Доста ме дърви с перверзно-пропадналия си вид.
THE GRIM REAPER Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Отварям си днешният лайв и какво да видя, моята любимка отново в центъра на събитията . Жалко, че ще отнесе поне 10 номинации тая седмица и ще я изхвърлят . Нарочно я провокират гадовете за да я ядосват! VID_20241021_163843.mp4
MJ23 Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Ако са толкова тъпи да я изгонят, шоуто ще стане напълно негледаемо.
Chicky Ricky Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Кристи има доста извратен поглед според мен. Ще стане за тежко пълнене в дупарата.
Ponetron Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Ще завиждам на тоя ако тресне Атидже/Атиджа/Атиша, мама й циганска. Ма и траверса не се маха от там. И той иска да намаже.
MJ23 Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Йахайайаа епичен епизод. Косара на харабия е напълно луда и изпържена, такива не трябва да излизат от комуна / лудница. Марио достави отново, а Пешо е роден за гаври, сигурен съм, че в детските и юношеските си години е получил доста.
Ponetron Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Мале, Марио с тая прическа вече съвсем заприлича на нацист. Чудя се кой е по-вероятно вечерта да хване ножа и да изпоколи цялата къща - той или Косара. Силен епизод наистина.
BAITO6O Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Марио е Велик. Мен пичът продължава да си ме кефи. В интерес на истината е чист и с добра душа. Не иска да навреди на хората или да ги напада. Даже за някои неща е прекалено искрен и след това го нападат с тази информация. Доста пъти му говориха пълни глупости, но запази самообладание и не влезе в спор. За което Евала. И не е луд, просто не е част от био масата.
MJ23 Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 Тия бетонираха победата на Марио. Ако не му стане нещо да си ходи сам, няма как да не спечели. Виктор е пълна путка, няма по - жалко и нелепо нещо да се правиш на мъж пред слабите. Халка е той с поведението си, че е най - добра приятелка на бившата на Митко Митков. 🤣🤣🤣 От една страна искам да си ходи, от друга няма да е лошо да се смеем още известно време с това как го реже и колко е нелеп. Косара може вече да изчезва с 200. Минаха и петте минути слава и в момента е просто една невменяема клюкарка и Черна станция.
BAITO6O Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 Това нещо бургаско безмозъчно и лишено от мисли и логика, дали може още повече се изложи. Такива като него са биомаса и не заслужават размножаване. С нищо не са полезни за прогреса.
Ponetron Posted October 25, 2024 Posted October 25, 2024 Абе брадъра не даде мисиите на влюбените, но пък ако погледнем от друга гледна точка, това им донесе повече ползи. Батката ако е умен, което ме съмнява, ще се усети, че тая колкото и да се дърпа, я сърби и две не вижда. Прави се за пред камерите. Ако бяха отвън вече да се бяха треснали. Тая орева къщата как не й обръщал внимание. И това беше още преди да дадат и нейната мисия. То беше ясно, че никой от тях няма да е номиниран, мисията беше за друго и според мен ще роди любов. Или поне едно ебане. Марио е победител, това е ясно. Сезонът просто се доиграва...
THE GRIM REAPER Posted October 25, 2024 Posted October 25, 2024 Бах тъз красаица чуек. Мноу съм влюбен в нея!
Berbo Posted October 25, 2024 Posted October 25, 2024 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: Бах тъз красаица чуек. Мноу съм влюбен в нея! Става да дави делфина
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.