Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Posted

Абе и тая Ванеса русата е от предаване на Нова Броудкастинг Груп - Апартамент 404

vanesa404.jpg

И тука кастингът май е бил между свои :D :D

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

И тука има какво да кажа, ама ще спестя неразбориите за @The Olimpic Hero:) 

Пп - То се вижда де, смаляването на цомбите нене от само себе си.

THE GRIM REAPER
Posted

Остава да изгонят Косара другата седмица и тая помия ще е тотално негледаема. Изхвърлиха вторият си най-голям драу. По едно време мангустата беше с 2% зад Кристи и изведнъж се изстреля с 9% напред. Сега е с 29% на първо място. 

@MJ23 Това е Петър, даже на глас го докарва като Тромпета:

Кварталната Батка и Марк Зъкърбърг - YouTube

Posted

Странно да допуснат да си тръгне. Аз бих изманипулирал резултатите за да остане. Те накрая ще останат милиардера, бащата на Гърдева и Ванеса и епизодите ще са по 5 минути докато се разбират какво ще вечерят.

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Много, много жалко. Останаха само Марио и Косара.

The Olimpic Hero
Posted

Жалко, добри данни има. Доста ме дърви с перверзно-пропадналия си вид.

kristi-258x300.png

THE GRIM REAPER
Posted

Отварям си днешният лайв и какво да видя, моята любимка отново в центъра на събитията :wank:. Жалко, че ще отнесе поне 10 номинации тая седмица и ще я изхвърлят :( . Нарочно я провокират гадовете за да я ядосват! 

Posted

Ако са толкова тъпи да я изгонят, шоуто ще стане напълно негледаемо.

The Olimpic Hero
Posted

Кристи, ще те еба, Кристи!

Screenshot_2024-10-22-14-11-23-178_com.facebook.katana.jpg

Posted

Кристи има доста извратен поглед според мен. Ще стане за тежко пълнене в дупарата.

Posted

Ще завиждам на тоя ако тресне Атидже/Атиджа/Атиша, мама й циганска. Ма и траверса не се маха от там. И той иска да намаже.

Posted

Йахайайаа епичен епизод. Косара на харабия е напълно луда и изпържена, такива не трябва да излизат от комуна / лудница. Марио достави отново, а Пешо е роден за гаври, сигурен съм, че в детските и юношеските си години е получил доста.

THE GRIM REAPER
Posted

Мангустата 103 кг, Веселка 121 кг. :suicide:

Posted

Мале, Марио с тая прическа вече съвсем заприлича на нацист. Чудя се кой е по-вероятно вечерта да хване ножа и да изпоколи цялата къща - той или Косара.

Силен епизод наистина.

Posted

Марио е Велик. Мен пичът продължава да си ме кефи. В интерес на истината е чист и с добра душа. Не иска да навреди на хората или да ги напада. Даже за някои неща е прекалено искрен и след това го нападат с тази информация. Доста пъти му говориха пълни глупости, но запази самообладание и не влезе в спор. За което Евала. И не е луд, просто не е част от био масата.

Posted

Тия бетонираха победата на Марио. Ако не му стане нещо да си ходи сам, няма как да не спечели. Виктор е пълна путка, няма по - жалко и нелепо нещо да се правиш на мъж пред слабите. Халка е той с поведението си, че е най - добра приятелка на бившата на Митко Митков. 🤣🤣🤣 От една страна искам да си ходи, от друга няма да е лошо да се смеем още известно време с това как го реже и колко е нелеп.

Косара може вече да изчезва с 200. Минаха и петте минути слава и в момента е просто една невменяема клюкарка и Черна станция.

Posted

Това нещо бургаско безмозъчно и лишено от мисли и логика, дали може още повече се изложи. Такива като него са биомаса и не заслужават размножаване. С нищо не са полезни за прогреса.

Posted

Абе брадъра не даде мисиите на влюбените, но пък ако погледнем от друга гледна точка, това им донесе повече ползи. Батката ако е умен, което ме съмнява, ще се усети, че тая колкото и да се дърпа, я сърби и две не вижда. Прави се за пред камерите. Ако бяха отвън вече да се бяха треснали. Тая орева къщата как не й обръщал внимание. И това беше още преди да дадат и нейната мисия. То беше ясно, че никой от тях няма да е номиниран, мисията беше за друго и според мен ще роди любов. Или поне едно ебане.

Марио е победител, това е ясно. Сезонът просто се доиграва...

THE GRIM REAPER
Posted

Бах тъз красаица чуек. Мноу съм влюбен в нея!

FB_IMG_1729863566640.jpg

Posted
1 hour ago, THE GRIM REAPER said:

Бах тъз красаица чуек. Мноу съм влюбен в нея!

FB_IMG_1729863566640.jpg

Става да дави делфина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...