Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Витьо май е най - голямата п.тка в родния тв ефир?

On 10/16/2024 at 12:03 AM, Ponetron said:

А бившата на Митко Митков се направи, че си има приятел, после забрави за него.

Брат, моля те, прати на тоя путьо човек с какво име, как изглежда и за колко на месец подритва в септември и е чукал тая, а тоя само ходи да о душка пръдните и няма да топне чушката..🤣🤣🤣

11 minutes ago, MJ23 said:

Витьо май е най - голямата п.тка в родния тв ефир?

Брат, моля те, прати на тоя путьо човек с какво име, как изглежда и за колко на месец подритва в септември и е чукал тая, а тоя само ходи да о душка пръдните и няма да топне чушката..🤣🤣🤣

1596965466381.jpg

• LMFAO 2
THE GRIM REAPER

Тия що ги заплашват само с лишение от цигари? 

Втора номинация на Иван/Ивайло/Ивоне: Номинирам Ванеса!

ББ: Защо?

Ивон: Защото е студен човек. 

Край на номинацията. 

Баси, преди понякога ги сучиха за аргументи 3 минути на една номинация, сега някои ги приемат за пет секунди. 

Вай! Кристича разкри агент Митко тромпета 😂

Edited by THE GRIM REAPER
  • Upvote 2

Мен ме кефи засега предаването. Малко е разпиляно и сякаш се мъчат да уцелят общият сторилайн, но образите са добри. Другият минус е, че има 2-3ма, които са тотално незабележими. Примерно при гривните, където са 30 човека е нормално, ама тук при 16 човека да има такива, които се крият, е странно. Дано Ванков натисне в тая посока. Примерно може да се окаже, че Гърдева е спала с приятел на баща й и да я вкарат при него.

Кристи е тотално заличена от рапърката Косара. Тая е ебаси невротичката и съм сигурен, че не е спала с мъж от 10 години.

Марио направо гръмна. Евала. Голям образ е. Кефи ме. Чистосърдечен е и няма фейк морал.

• Upvote 2

Марио наистина е добро попадение за реалититата :D Чисто луд и побъркан с добро сърце. Никога не знаеш какво може да очакваш от него. Аз продължавам да се кефя и на влюбеният батка. Много го подиграват из Интернет, но тоя човек е много добър по душа и му личи. Но и много ще го е срам като излезе, тая го остави и си гледа записите на тия глупости в момента с влюбването.

Обаче има твърде много фейсове вътре. Дано натиснат вътрешния им човек Кристи да подпали пак някоя война или на Косара. Другите нищо няма да измислят. Идеята с енигмата е добра, но май са объркали човека. Сто пъти му повториха, че играта му е друга, не е Биг Брадър, но него му се играе Биг Брадър :D

А Веси е идеалната партия за извращения. Да се съберем някъде 6-7 приятеля, да си пием, по некое време 3-4 човека да идат да ебат Веси, после да се върнат и другите да отидат. И като се уморим всички, Веси да си допие с нас и да си ходим по живо по здраво.

Сезонът започва да ми харесва. Само да раздвижат малко сторилайновете.

1 hour ago, Ponetron said:

но тоя човек е много добър по душа и му личи

За мен е точно обратното и тепърва ще го покаже. Не съдя по визията, че 99% от тия "батки" са пълни комплексари. Когато бе "цирка" с Веси, 2-3 пъти на заден план го дадоха как се смееше, а после рева, че имало хора, които спят, било прекалено, а той бе един от тези, които най много се смяха.

Може и да е добро момче, ама е ебати кученцето, буквално не оставя тази и за 5 минути. Сигурно като ака и на петата минута влиза да я види да не е паднала, прекалено е. Всички сме били в даден момент подобни путьовци, ама чак такива приятелки на момиче, което харесваш е прекалено. Очаквам скоро ако се конфронтира с някой възлюбената му да си покаже същността и да почне да скача на хората.

• Upvote 2

Най-логичното сторилайно е Петър (като агент Енигма) или Радостин (като добър приятел на продуцентите) да зарибява Бебката и оттам да се почне една вражда с Виктор.

Тая седмица кой си тръгва? За мен е Кристи.

THE GRIM REAPER

Кристи трябва да стои вътре. Енигмата/Митко Тромпета е тотален шут, неприятен ми е но по-добре да остане засега. Мангустата стана много отворен откакто Анджела излезе, дано е следващият. Все пак, мисля че русата Ваня Григорова ще е най-удачният избор. Единственото запомнящо нещо от нея досега е как се правеше на куче. 

24 minutes ago, Ponetron said:

Миличкият! Ама и @MJ23 е прав. Тоя го отряза няква дето е спала с цигането Митко. Нямам думи.

Заеби, стана ми гадно за момчето. Наистина си прав, че със сигурност е добро момче, не заслужава такъв боклук да го ебава.

Днес мощно гласуваме за #Криси.

Заеби, Росен Кирилов бе много добър футболист, винаги ми е изглеждал много благ като човек. Не знам къде тук е изтърван коня...

@THE GRIM REAPER Пешо прилича ли ти на още по - педалски двойник на Цомчо?

Скандални резултати. Всички познати, които гледат са гласували за Кристи. Кой нормален човек би гласувал за тоя лоботомик Пешо, кокто си личи, че е бил тежко гавре в младежките си години?!?