Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Posted

Вмирисаният сводник по потник Киро Брейка сигурно още утре ще пусне клипче, в което да плюе Брадъра. Да се оплаква и жалва как такива тъпотии промивали мозъците на децата ви, как ги правели в идиоти в зомбита, да плюе по тоя и по оня. Естествено с огромна доза патос.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Между другото дори не е на живо брадъра, а е тежък запис от вчера :D 

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Абе гледах до "гоненицата" и нататък ли са все такива убави хора?

Posted

Добре де, има толкова ретарди, които са жадни за слава и са в пъти по-култови, що ни занимават с тия?

The Olimpic Hero
Posted

Тая дъртата руса какво ѝ има? На траверс ми прилича.

Posted
Just now, Just a fan said:

Добре де, има толкова ретарди, които са жадни за слава и са в пъти по-култови, що ни занимават с тия?

Влез в тикток и натисни лайфовете. Всички Грошита и Нед са вече там. Особено вечер. Мазане с лайна, бъркане в тоалетната, хвърляне на телевизори през терасата...

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Тоя Радо пак от продукцията на НОВА. :D

Чакаме спасението!

image.jpeg.298d6a238c4768e52701c37bb38862c5.jpeg

THE GRIM REAPER
Posted

ЕЙ ТУЙ ГУСИ... ИБЪ

Posted

Е туй гуси иба, е тоз глиган.

Posted

Еееее, тая работеше до оня ден в Кауфланда в Овча Купел. Сега кой ще заобикалям през 2 щанда?

THE GRIM REAPER
Posted

Хахаххахаха, роклята хахаххахаха

Posted
2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Тая дъртата руса какво ѝ има? На траверс ми прилича.

И аз това си помислих, още по време на визитката и / или визитката му:mellow:/  

Posted
6 minutes ago, The Olimpic Hero said:

какво ѝ има?

Май просто има пишка.

Posted

Жъстафен един път беше манипулиран да ибе едно такова гуси. Няма да й казвам името, Ивка са казва. Още ме боли кръста, но все пак преживяхме и това.

Chicky Ricky
Posted

Да влезе Ивка Бейбе като кулминацията от курветини.

Posted
2 minutes ago, Chicky Ricky said:

Да влезе Ивка Бейбе като кулминацията от курветини.

Сливка май ще им води подкаста. Такива слухове имаше.

Posted

Вкарват втори участник от къщата на инфлуенсарите и то били в един и същ сезон.

Коментар във Фейсбук относно влизането на Веселка:

- Женския вариант на Ракиши!

StoneColdFaN
Posted

Бате, вкарайте Людмила Захажаева вътре и приключете тая помия, моля ви се. 

Posted

Едно обаче ми прави впечатление последната година две в тея риялитита.

Че все повече млади хора са бизнесмени и предприемачи.

това показва една положителна посока  и насока и, че младете имат качествата, знанията и хъса да са self made и сами да си правят парити и въртят игрити.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Интересно би било дали ако направят сезон, който да прилича повече на US версията ще има успех. Така и така дресираха публиката да се кефи на challenge-и покрай Игри на волята, може и да привлече интерес.

THE GRIM REAPER
Posted

Ясно е, всяка вечер Брадъра ще е с 10 минути закъснение. 

Поправям се, с половин час закъснение. 

Posted

Аз започвам да си мисля, че идеалното място за този Брадър щеше да е Ютуб. Хем лека-полека Нова и Ванков щяха да натиснат в интернет риалититата, хем нямаше да се налага да са набутани малко преди полунощ и да се налага да чака игрите да му позволят да почне. А освен всичко това, дотук брадъра е пълна шитня откъм заснемане и някакъв елементарен сторилайн. Просто отнякъде се генерират мисии, правят им моментен шок или ги изненадват и след малко това просто спира и не води до нищо. И пак така на следващия ден.

Единствената интересна история от Брадъра в момента е с тоя Ники с прилепналите дънки и то в тикток. Вече сигурно над 200 мацки си извадиха чатове как тоя им е писал и те въпреки че са го сийнали, той е продължил да ги натиска с безумни въпроси. Момчето е вече звезда в социалните мрежи и като излезе от къщата го чака доста голям срам :D 

Posted
1 hour ago, Ponetron said:

Просто отнякъде се генерират мисии, правят им моментен шок или ги изненадват и след малко това просто спира и не води до нищо. И пак така на следващия ден.

Вчерашната мисия с лежането по леглото беше тотална глупост. "Агент Енигма" защо лежа, нали само той може да номинира? Как изведнъж се разбраха да простят на Атижа? :D Първо, малоумни ли са, защо го правят? Второ, защо не ни го показаха? Да не говорим, че някои скочиха на оня шоколад и после си мислиха, че могат да продължат с мисията. :D 

Бай Георги Романито ми е абсолютния фаворит до момента. Дано не повърне като разбере, че го е целувал транс, а не жена.

Георги Милионерчето, Пацо Бащицата, Ваня Григорова Ванеса и Радо Ресторанта са напълно невидими, НАПРАВЕТЕ НЕЩО БЕ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...