gboy Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Чуек, разбирам че коври в България не липсват, ама пък трябва ли всичките да ги показваме по телевизията, бахти ..
BAITO6O Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Няма как да се върнат на концепцията от преди 20+ години, защото няма как работи. Светът е вече много различен. Биомасата от хора иска още по-прости и елементарни неща. Иначе циганина засега е най-приемлив. Това е положението. Сигурно ще е успешен формат. Стига да го позиционират правилно в Тик-Ток.
The Olimpic Hero Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 2 minutes ago, BAITO6O said: Няма как да се върнат на концепцията от преди 20+ години, защото няма как работи. Светът е вече много различен. Биомасата от хора иска още по-прости и елементарни неща. Не съм съгласен. Островът на стоте гривни има каст от нормални хора и е добро.
Just a fan Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Ташева е добро куренце. Грозна, неприятна, със сигурност понамирисва. Все едно е родена за Жъстафен.
BAITO6O Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Островът на стоте гривни има каст от нормални хора и е добро. За кого за теб може и да е. Рейтингите и числата друго показват. Факт е обаче, че няма как сравняват пряко, защото едното има вече бая години трупане на " репутация", а другото тепърва започва. Но числата това показват засега. Аз лично не гледам никакви подобни риалитата. Единствено би ми харесало Биг Брадър в който да има простащина и дива класическа селяния. Но и вече селянията е изкривена. Това дето го искаме няма как го пуснат. Не е "полит коректно". До това води новата комуне либералщина. https://lupa.bg/news/nova-pak-tushira-btv-quotigritequot-razmazaha-quotostrovat-na-100-te-grivniquot-razlikata-dostiga-50_314997news.html
gboy Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Такива като тия са интересни, когато ги разположиш сред нормални хора, щото тогава се отличават. Като всичките са такива е просто тъпо.
Ponetron Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Бих ебал само Атидже и тая Теодора макар че е с много филтри.
The Olimpic Hero Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Иначе се чудя чисто психологически защо правят подобно фрийк шоу. Това ли се гледа в момента. Може би младото поколение гледа това, да. Което е ужасно. Обаче и телевизиите са виновни, че го налагат това.
gboy Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 "Няма продуцент, който да е фалирал от това, че е подценил аудиторията си." Велика мисъл, доказала се през времето.
Ponetron Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Иначе се чудя чисто психологически защо правят подобно фрийк шоу. Това ли се гледа в момента. Може би младото поколение гледа това, да. Което е ужасно. Обаче и телевизиите са виновни, че го налагат това. Ами то самия факт, че даже не са му дали прайм тайма за първи епизод, значи са го отписали и те самите. И аз съм отвратен, но сеира продава.
Chicky Ricky Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Дано да влезе някой нормален, че само циганинът изглежда долу-горе нормален. Или поне някой от типа Емил Каменов. Поне да ги оправи малко.
MJ23 Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 След путьовците, идва ред на истинските хийлове, които да ги побъркат, радващо.
BAITO6O Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Истината е, че този сезон ще е един експеримент с тази концепция. Дали ще се одобри от био масата. Защото ако постигне добри резултати. То със сигурност р-д за хонорари са значително по-малко спрямо Вип сезоните. Ще има изключително много хора за вбъдеще дето се наливат. И са като по каталог. Сменяш хората, пък то същото. Стига само напипат кое как. И ще цоцат 5г. без проблем. Както Игри на волята намериха и цоцат яко. Което за мен е изключително странно, как това предаване се харесва толкова много. А е уникално мудно и блудкаво.
Just a fan Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 А майката на Рашия дали ще влезе или ще видим дъ риъл диъл?
Ponetron Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Тоя прилича на типа мъж, които тъпчат щерка му.
BAITO6O Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Чудно ми е защо не искат да вкарват видимо хора като, Маг Папазов, Тошо Куката, ЧалгаПареИнтернешънъл, Стоян Колев, Оги Секса, Рашия, Пиленцата от Монако и тнк. Това със сигурност ще избие кочината. Но естествено има доза голям риск с такива хора.
natopor4en Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Оффф и сега два месеца ще слушаме само как никой не го гледа това, че било за малоумници, че било пълна деградация и т.н а в същото време ще се знае кои са участниците, кой какво на кого е казал, кой с кого се е скарал, кой с кого се е натискал и разплакал. Лично аз не смятам, че който го гледа е някакъв ретард, или пропадняк. Като си му харесва да си го гледа. Аз не смятам да го гледам, или поне не и всяка вечер. Просто за мен този формат е изчерпан и безинтересен. Разни хора седят затворени в къща, дават им мисии и игри, в даден момент ще започнат да губят храна и пари, ще изпаднат в криза, ще почнат да се карат, но с една финална игра ще успеят да закърпят бюжета и Брадъра ще им върне отнетите продоволства, дрехи и вещи. Еми сори, ама това във всеки един сезон го правят. В един сайт видях някои от участниците. Еми доста дженерик. Нацепени батки с по-малко коса на главата от колкото имам по хуяка хуяка. Прекалили с пластиките и гримовете курвички, чакащи да си вдигнат акциите и да намерят новият си чичко паричко. Гейове и хомофоби.... от сега давам заявка че Брадъра ще постави някаква обща задача или мисия с някой педал и хомофоба. Това си е класически букинг.
jobber91 Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 3 minutes ago, BAITO6O said: Чудно ми е защо не искат да вкарват видимо хора като, Маг Папазов, Тошо Куката, ЧалгаПареИнтернешънъл, Стоян Колев, Оги Секса, Рашия, Пиленцата от Монако и тнк. Това със сигурност ще избие кочината. Но естествено има доза голям риск с такива хора. Е тези са за VIP Brother човек
Just a fan Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Тая не е грозна според мен. Тая Жъстафен ще я оножда лице в лице, докато Анджелка му лиже дупето, може би.
Ponetron Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Обаче първата игра беше топ. Пет бели се крият от циганина.
MJ23 Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 3 minutes ago, Just a fan said: Тая не е грозна според мен. Тая Жъстафен ще я оножда лице в лице, докато Анджелка му лиже дупето, може би. От Плевен е, колкото аз от Ню Йорк.
gboy Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Едно време такива шамандури като Пацо, Нед и т.н. нямаше много къде да им гледаш магариите и минаваха за интересни. Днеска всеки такъв тъпанар си е направил тик-ток и по цял ден сере "съдържание".
Just a fan Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 1 minute ago, MJ23 said: От Плевен е, колкото аз от Ню Йорк. Е аз по принцип не искам да я еба щото е от Плевен, това няма да ме откаже.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.