Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

8 hours ago, Ponetron said:

Марио беше топ. Слуховете са, че е хазартно зависим, което аз приветствам. Дано издумка тия 100к в УинБет и да ни помогне за стадиона.

Марио, ако случайно четеш, като ги профукаш, ако не ти трябва акаунта за 365, пиши да ти го купя.

4 hours ago, The Olimpic Hero said:

Според мен ги е издумкал за 2-3 месеца тея пари, хахахахаха.

Дано не съм прав де. Дано си оправи живота, но изглежда като човек, който като се напие не знае много какво прави и е способен на глупости.

Да го приветстваме в клуба ни тогава? Само че ми изглежда като човек, който не носи много на пиене. :( 

Ако Марио посети игрален клуб 100% ще го снимат и качат, та ше чакаме да видиме.

Ппц да съм честен Георги заслужаваше да спечели. Заради него удариха извънземен рейтинг и той им направи цялото шоу с всичките си лафчета и неграмотия, но беше интересен. 

Edited by Farest

Абе субективно е кой, ако въобще има някой, който да е заслужавал да спечели. Всички причини Георги да е интерес се коренят в липсата на дори базисен интелект. Мамка му, тоя човек има емоционалната интелигентност на 3-годишно дете. Някой му каже нещо, което дори минимално може да се интерпретира като нападка, след което поради невъзможността му да регулира емоциите си, следва скандал, често след това и рев. Отделно, самият той се определя като човек, който е добре финансово, така че от тази гледна точка отпада, въпреки че това е едно от нещата, които ненавиждам в Сървайвър, но пък двете предавания почти нямат допирни точки. Ще спомена и очевидната жажда за слава, но това е сходна черта за всички вътре, иначе нямаше да са там.

Edited by Just a fan
  • Upvote 2
THE GRIM REAPER

То добре че не спечели, иначе не знам Косара дали нямаше да му събуе панталона и налапа вмирисания чеп. В къщата не продума нищо, като излезе в инстаграма вече обяснява колко обичала мангасарко, хващайки се за путката докато му пуска песните (не ми се показват снимки). Същият тип цигани съм ги познавал в реалният живот. Много са страхливи и имат абсолютно същият инстинкт и поведение като Георги. Анджела ако беше останала в къщата до края, тоя мишок щеше да е по-нисък и от килимите. Виждаше се как го погребваше и като излезе рано му се отвори работата. Там където се напъваше да реве и пак не ревна когато видя семейството си даже не знам как да го коментирам. И мен ме забавляваше, но такива миризливи лоени топки съм ги виждал от ръка разстояние и няма как да им се кефя като недоебаната Косара.

Edited by THE GRIM REAPER
  • Upvote 3

Май ту сентс.

Пълен клъстърфък

Марио - 

Добро момче търсещо себе си и борещо се със поне 10 демона. Искрено му вярвам че не иска да ги профука, искрено му вярвам че има чисти намерения, обаче тези негови демони трудно се обуздават а на тях не им вярвам и според мене ще се подаде и знаем какво ще стане. Фрагментиран е.

Религията го е кастрирала тотално. Прекалено много търпи, само за да "даде другата буза" и мъжкото начало липсва в него. Абсолютно съм "за" да не отговаряш на агресията с агресия, но това неговото на моменти е прекалено. Мъжкото начало не че липсва, по скоро го е подтиснал. Това от своя страна го кара всяка жена да го приема като "приятел" или "син" защото не виждат нищо сексуално в него, което още повече го фурстрира. Дори и да видят секс в него, това бързо ще стихва защото той ще се превръща бързо във връзката в раненото момченце което търси одобрението на мама  и иска тя да го гушне и успокои и да му реши проблемитеи да се бори тя за него в живота както една добра майка прави. Всички сме хора и най-големите мъже имат нужда от една прегръдка и да се оплачат на някой и т.н. но при него няма да е от време на време.

Очевидно е и бисексуален, което няма лошо само по себе си, но отново заради религията и заради това че иска да има семейство с жена отново е в поне минимум още два конфликта с самия него. Ако не се оправи това ще избие и ще отиде в такава брутална крайност със всякакви гей извращения и дори няма да има спомен за тях, защото другата му религиозна личност ще му блокира спомените. Нещо като Bruce banner / Hulk от Marvel или Jeckyl/Hide. 

Ама стига психо спекулации. Искрено му пожелавам да се оправи с демоните си, защото не му е лесно и всеки който го подиграва очевидно не знае през какво минава. 

Ивонне - Не съм от най-активните по социалните медии, даже хич ме няма. Не мислех че е мъж, докато не гледах едно интервю със Месечков от преди 2 години. Минал е доста операции, защото има доста по-мъжка визия в лицето тогава, но има нещо изключително отблъскващо да видиш 50+ годишна жена/мъж да е спрял/а развитието си на 16 годишна разгонена тинейджърка.

А този "майчински" инстинкт към всички е просто една тактика за контрол и да получи инфо та после да злослови против теб. Такива трябва да се държат на няколко ръце разстояние. Изключително злобен/на и лицемерен/на, особено спрямо Марио. 

Радо - Стабилен и улегнал мъж, добре изглеждащ, което щеше да му донесе доста вотове от мацките.  Ако беше по-активен щеше да е победител, или поне в топ 3. Адски лошо впечатление ми направи когато той и Виктор се намааааааааха със салами една вечер, на сутринта всички тръгнаха да обвиняват Марио и камерата го дава в този момент как нагъва нещо и си мълчи и върти очички като шушумига. От този момент го отписах. Айде Виктор го разбирам щото е дете още. Ама ти си на 50 години, брат. Тъмбс даун. 

Гого - Единствения "нормален" човек там. Ако се гласуваше по нормалност той трябваше да победи. Прекалено е обран и културен и ако беше малко по-емоционален и да покаже от себе си, щеше да е поне втори.

Ванеса - В началото ми допадаше, докато не видях коя е голямата и приятелка и ми стана ясно. Много морална е единствено в нейните фантазии. Драма куин. Тъмбс даун

Георги - Каквото циганско имаше го показа. Не виждам нищо положително в него. Може би това че обича семейството си, освен ако и това не е преиграно. Всичко е театър, бутафория и кич. Типично по тяхно ти казва каквото искаш да чуеш и те залива с комплименти та да получи някаква изгода, като не си му угоден те кълне до 9то коляно. 1000 пъти се закле в децата си и то за очевидни лъжи. Това да ми е баща да умра от срам в училище. Лицемер на nта степен. Изключително прост. Това че знае стихотворения няма нищо общо. Аз не мога да кажа стихотворенията които каза, признавам си. Просто има добра памет. Някои хора помнят какво са яли на обяд 2003-та 25 ноември. Това не ги прави по-умни, просто мозъка им работи така, което е страхотно. Иска ми се да имах такава памет, но нямам. Все пак....

Като цяло Ванеса, Атижа и Беба показват добре лицето на голяма част от жените в днешния климат. Когато им е угодно са мили, нежни, влюбени, търсещи мъжа до себе си, когато им е угодно са силни,  независими и мъжа вече не е нужен. Под силна и независима, разбирайте тинейджърско арогантно поведение без реална самооценка за себе си. 

Нищо женско няма в тях, но имат много момичешка, разпиляна енергия. Изключително привлекателна за момчета между 12-25.

Истинска чиста женска енергия, която е винаги прощаваща, приемаща и без задни мисли по ирония на съдбата в този сезон показа единствено Марио. 

Благодаря на загубилите 2-3 минути от живота си. 

А, де не забравя. Марио и Гого са единствените в това предаване, които могат да си построят изречения и да говорят български на ниво над 4ти клас. Адмирации.