Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Ае чудя се и се мая. Ванеса къде си е загубила циците. Некъде сигурно са изпаднали по път. Ако ги е имала де. Емануелка и купи цицки де. Кво толкова един хонорар.

Курвата Атиджа беше много разстроена, когато се оказа, че Пешо я е лъгал щото бил в мисия и цялата къща я успокояваше, а забрави да спомене, че тя си имала приятел навън. А Ванеска, която вдигна всички на крака, колко неморално ревльото изтряскал курвата Атиджа по задника, се оказа, че е на път да развали връзката на милионерчето навън, че чак се опитва да го изкара, че било едно добро приятелство. Ще се окаже, че единствената свястна жена е Ивоне, която е може би мъж.

Ще го кажа така. Жените имат много ама МНОГО по-голям ФЕЙК МОРАЛ от мъжете. Те са безпорни шампиони във фейк морала и двойните стандарти.

• Thanks 1

Ивоне е най-свестната жена вътре! Не знам щото е имала кур ли или просто си е такава ппц, а Атижа си е чисто курве от тие добричките дето дават лесно. 

• Haha 2

Айде следващата за излитане е Атижа, а така де Хатидже. Разбра се, че родителите не са баш с български етнос. То и д-р неща се разбраха де.

The Olimpic Hero
8 hours ago, Ponetron said:

Още не вярвам, че Ивоне не е била мъж. Да спрат да ме манипулират с AI снимки.

Според мен това го пазят за финала на шоуто. 

Баси мамата. СъквартиранТИТИ ги тресе яко злобата и завистта, че Марио е големият фаворит за победител. Много атака почнаха срещу него от преди 1-2 седмици.

Бил комарджия и не заслужава да спечели, защото ще профука всичко. Всеки прави грешки. Едни от 100лв,а други от 150 000лв им идав акъла с хазарта, а на други въобще не им идва де. А какво ще прави с парите си е негов проблем. По тая логика Гого и той не трябва спечели, защото си има пари и тнк. Ае моля ти се, да държите сметка на хората - кой какво да прави и тнк. Му се дава наклон на к*ра от курви, тъпунгери и педераси, НЕМА НУЖДА.

Бил алкохолик и имал проблем с алкохола. Да в труден момент всеки го избива на някъде. Да първата вечер си се натряска, но не правеше глупости. Отиде отвън и си размишляваше. След това е нямало кадри от него как е пиян и тнк. Пък и дори и да е пиян, не прави някакви глупости. Има добро пиянсто може би. А първата вечер може да е решил да се натряска, защото е бил изнервен и притеснен от цялта ситуация и това дето следва.

Бил психично болен. Да може да си има странности, но кой по дяволите в днешният дебилен Свят НЯМА. Факт е, че майка му има шизофрения. Факт е, че тази болест се предава по поколения. Но доста често наследствените болести се предават на внуците, през едно поколение. Рискът детето на един болен човек, да страна от неговото заболяване е по-нисък, отколкото внуците на болното лице. А също така нещата дето върши, уж заради заболяване, не са вредни и не пречат на никого. Ако се чувста по-добре и не пречи на никого, няма ядове. Ок да в някои момнети може да прекалява, НООО има къде къде уж "здрави хора", дето се държат като болни.

Не бил истински свещеник и тнк. Ама все тая, може да е започнал и да е стигнал до определен етап и край. Кво толкова. Има много хора почващи някакво образование и го спират по някое време. Но въпреки всичко са натрупали някакви знания и качества, дето са им полезни след това, а не се водят "завършили". А да пък има множество хора, дето уж са завършили, а чеп за зеле не става от тях  и са тотал щета.

Изкарвал се жертва. Понякога може да прекалява, но той е с образа на жертва..... заради съквартирантите си. Той е жертва заради реакциите им. Точне те са го направили да изглежда жертва. Много трудно човек би се направил жертва, при положение, че няма реакция от другата страна.

Не е бил истински, а в реалният живот бил друг. ООО драги мой тъпунгери, Биг Брадът е затворен експеримент с хора, които се опитва да вади реакция и стига да границите. А победителят трябва да се реши от това кой какъв е ВЪТРЕ, а не ВЪН.

Истина за Марио е простичка и елемнтарна. Има си проблеми момчето, но кой по дяволите няма. За абсолютно всеки човек на Земята, може да му се намерят кусури. Перфектни няма. Няма и да има. Но трябва човек да се стреми утре да е по-добър от днес. Винаги ще има пикове и спадове. Пример е Мегз как част от слабите си неща ги е развила към по-добро. Не е срамно да си зле, срамно е след 5г. да си на същото ниво или по-зле. Пък и Марио си е казвал, че е зле. Казвал е, че има проблем с общуването с хора.

Иначе от останалите съквартиранТИ, то и те не са цвете за мирисане.

- Атидже се показва в последните дни що за стока е. Поне правилно се е ориентирала към чалгията. Има бъдеще там. Естествено тя няма да спечели. Направи си добра реклама и старт. Дали ще продължи едва ли. Няма харизмата и аурата за чалгаджийка. Или пък иска нещо др постигне.

- Радо. Тоя тъпир още ли е вътре. Тотално безличен. Тотален хитрец със стратегия. Ако беше застнал до Марио в определени моменти щеше бере много дивиденти и може да е победител. Но част от глупавите коментари дето правеше, то той завалията от 5 неща само 1-2 са умни, тотално му разбива потенциала за ME.

- Георги манго джерито. Братята цигани сигурно му се кефят. Но  е с образ на типично цигане, с техни не особено добри качества. Поне беше добър за шоуто, но до там. Най-вероятно ще е топ3 заради циганската подкрепа, но до там. Няма как с такива изяви да спечели. А не е и редно.

- Ванеса. И тя като Атиджето в последни дни дълбае дъното. А за жените от Плевен знаем с какво са известни. @MJ23 може потвърди дали е така. Аз от моят опит с плевенчанки съм видял следното, в дългосрочен период БЕГАЙ наделеч, в краткосрочен става само. А дружата и с Емануела е показателна и потвърждава последните и изяви. Драма queen си е. Типична жена, от мухата може направи слон и таяща женска злоба.

- Гого италианото. Не беше много активен, но от моменти дето беше си беше ок. От видяното от негова страна е трудно се каже нещо лошо. Сега някои от нещата не са му ясни (евро, земетресения в България и тнк), но малко или много има оправдание. Може би в началото са искали да бъде нещо като Джино, но е далеч от него. Дано поне е топ3, защото го заслужава момчето.

1. Марио

2. Гого

3. Георги

4. Ванеса

5. Радо

6. Атидже

• Haha 2

Циганинът е огромен манипулатор. Ако някой извън черната раса гласува за него, е за бой. Марио е психопат, но все пак това е Биг Брадър, не съм очаквал член на Менса да го спечели, така че той заслужава най-много.

Между другото снощното изгонване на Атиджа беше много добър сценарий. Накефих се на манипулациите, даже очаквах в последния момент да се окаже, че не е нито тя, нито мангалата, но ББ не можа да го извърти чак толкова. Общо взето тая седмица самите елиминации са силни и креативни :D 

Добре де, това за мен е абсурдно, толкова ли чикиджии има в България? Как ванеса ще стигне финал 😂😂😂😂 Това момиче буквално няма нито един позитивен коментар за нея, нито един.... Даже оня ден майка к пишеше коментари на ФБ страницата, как ще гласува някой за нея? 😂😂😂😂

The Olimpic Hero

Вижте го този долен, мръсен курволяк какво прави с очите си: "WTF, махнете го тоя, по-бързо го махнете". Дал съм точни секунди, загледайте се. 1:00:03. Мама ти мръсна, боклук. Независимо какъв е Петър, грозен ли е, красив ли е, лъжлив ли е, ти си му дала надежди и си се правила на влюбена в него, как го харесваш и т.н. После защо нареждаме жените. Ние не ги нареждаме защото са жени. Ние ги нареждаме, защото са такива, такива и такива!

6 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Митко, не ги разбираш нещата! Виж я ква е богиня, БОГИНЯ ВЕ! Туй мъжа дава всичко за нея, готви за нея, работи за нея, вози я където иска, добър е в леглото, поддържа се добре. Жената е божество! Тя е като тия развалените кружки, но винаги функционира. Винаги ще те пита "как си?", "ял ли си?" и най-важното, обичат да се извиняват когато нещо са сбъркали.

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Ние ги нареждаме, защото са такива, такива и такива!

Мен повече ме втрещи като говориха за това, че искала да е поп фолк звезда и водещата я пита "Какъв ти е таланта", отговорът беше "Да туърквам". Всички знаем, че да си чалга звезда, далеч най-важното не е да можеш да пееш, ама поне от някакъв срам кажи, че се учиш да пееш или нещо такова. Тази направо си крещеше през цялото интервю "Майка ми ме подтиска, искам да си остана във България за да си курвея." Аз подозирам, че и момчето с което е в САЩ не е наясно с 90% от нещата, които тая иска. 

Ей тва е батко. Ясно беше, че Марио ще спечели. Но сега е проблем, че в България имало расизъм, че нямало как мангасар спечели. А истина е друга. Ако цигането не беше с такива двойни стандарти и беше по-коректен, да не показваше типичната циганска простотия, имаше шанс да спечели.  Бетон му беше вота от мангасарите и с правилно поведение без драми щеше вземе и още гласове. НООО хубава работа ама циганска. Да се радва сега на 15 минути слава, че след 1-2-3г. никой няма го помни. А обича да е харесван и показван, нищо чудно и депресийка развие.

А за Марио чеситито. Спечели си. Дано не прави глупости с парите, а да му помогнат и тръгне към добра посока на развитие. От него си зависи вече.

Иначе признавам, че ми направи истински кеф реакцията дето извадиха съквартирантите му, като спечели. Ивайло, Косара, Пламен, Хари Потър им ясно личеше, че не са доволни. Евала на Теодора (БЕБАТА) излезе по-мъж от мъжете. То па и такива мъже, че по-добре да няма мъже.

А и да българите сме толкова расисти, че италианец и македонец спечелиха преди време. То и Джино не е много бял, но си спечели 2 пъти. Та да.

Edited by BAITO6O
  • Upvote 1
  • Haha 1

Марио беше топ. Слуховете са, че е хазартно зависим, което аз приветствам. Дано издумка тия 100к в УинБет и да ни помогне за стадиона.

The Olimpic Hero

Според мен ги е издумкал за 2-3 месеца тея пари, хахахахаха.

Дано не съм прав де. Дано си оправи живота, но изглежда като човек, който като се напие не знае много какво прави и е способен на глупости.

• Haha 1
  • LMFAO 2

7 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Според мен ги е издумкал за 2-3 месеца тея пари, хахахахаха.

Дано не съм прав де. Дано си оправи живота, но изглежда като човек, който като се напие не знае много какво прави и е способен на глупости.

Moже да е обърнал внимание на проблема си и да е потърсил компетентна помощ от психоложка за алкохолизма и хазартната зависимост. Доколкото съм запознат това е единственият начин и терапията прави чудеса.

• Haha 3

Да е жив брат ми Марио, да си харчи 10-те бона, които са му останали след снощи със здраве. Дано поне 100лв да за отишли за курви, вместо при Папазки.

Edited by Just a fan
  • Haha 2