Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Just now, Just a fan said:

Стой надалече от жена ми, пидал. Аз шса боря за нея, чуек.

Сори ама си представих как съм забравил да купя яйца и тя изпада в депресия и започва да реве. Направо се възбудих.

А тая Атиджа и да я беше наебал Виктор на масата щеше да се усмихне и да каже, че няма проблеми.

• Haha 2

Хахахахахахаха, единственото по - тъжно от парцали са парцали  правещи се на моралистки. 😂😂😂😂 това е все едно аз да крещя по някой, че е заложил месечната си заплата  на баскетбол от Занзибар.

The Olimpic Hero

Бърз, сериозен анализ:

За мен не се е случило нещо супер уникално, но...

- Да не се оправдава, че не гледал на Атижа като сексуален обект. Шляпнеш ли така жена, в 95% от случаите означава, че би я ебал, просто и ясно. Да, алкохолът понякога прави в очите ти една жена по-красива, отколкото е, но независимо от това, в конкретната ситуация шляпването е сексуално.

- Ако някой шляпнеше така Теодора, той вероятно щеше да говори друго.

- Ванеса преигра, да.

• Upvote 2

Брадърчето им дава повече алкохол и да има такива моменти и изцепки. Ще се родят много моменти.

Иначе реакцията на Ванеса е безумна. Едно е това да го направиш на непозната жена, дето си я видял преди малко и друго е на жена дето живеете заедно 2м. Малко или много си ставате близки и някои граници падат. А пиенето избива при всеки различно, едни на агресия, други на любов, трети на тишина.

Edited by BAITO6O

Атиша е супер неконфликтна, очевидно не й стана приятно, но не искаше да се кара с никого. Сиреч, Бебо и Беба бяха прави за нея.

Ванеса сигурно има някой в семейството с проблеми с алкохола или е ставала свидетел на насилие, защото прие нещата доста навътре. Не мога да я критикувам, от всички в къщата дето разправяха, че имат принципи, нейните са най-уважителни. :D  Може би малко преигра накрая или се опитва да настройва публиката срещу Виктор...

Надявам се Веселка да е пътник тая седмица. Завижда, че Марио гледа другите жени в гъза, и дига малоумни скандали.

Пацо последните два епизода е почти търпим, май наистина е (бил) DJ в Америка, щом 6 часа си въртя потрошения крайник.

А, да, Виктор. Тоя човек или ще се пропие от мъка, когато Теодора не му откликне навън, или ще се пропие, защото Теодора му е откликнала и му е източила парите от апартамента за салона си в Левски Г. Изключително лабилен е, дори да го играе пред камерите, трябва да е сериозно зле, за да й хване халата и три дни да не го пуска. Добре, че го душка горе по качулката, не мога да си представя ако @Just a fan беше в къщата и махнат любимата му Ванеска какво би правил с халата й. :( 

• Upvote 2
1 hour ago, itzo1994 said:

Ванеса сигурно има някой в семейството с проблеми с алкохола или е ставала свидетел на насилие, защото прие нещата доста навътре.

Или просто я сърби яко, завижда на Атиша, докато на Гошка не и идва отвътре да я начеше. :( 

3 hours ago, MJ23 said:

Или просто я сърби яко, завижда на Атиша, докато на Гошка не и идва отвътре да я начеше. :( 

Ако това е проблемът, то Жъстафен ще се наеме с тежкото бреме да оноди този екземпляр на женската нежност и красота. @bigbrother, вкарайте ме вътре само за половин час, кралица Ванеса ще бъде нов човек, когато Жъстафен приключи с нея, а това, че ще забременее в къщата ще ви донесе безпрецедентен за България рейтинг. 

• Haha 3

Сега гледам епизода от вчера. Ванеса преигра, ама Виктор е тотално дъно. Ок, не е постъпил добре, бил е пиян, ясно. Ама поне едно извинявай да беше казал на сутринта вместо да почва да се оправдава и да напада останалите. Точно тия тежкарчета, дето уж са много емоционални и сърцати пичове, са основната причина за статистиките за домашно насилие в България.

Нямат пари уж, ама на Ванеса нацъфтялата слама, водеща се за коса  днес е боядисана и черното в корените изчезна..😂😂😂

Виктор е малоумен, вместо да гласува  за Пламен и да се спаси се самопогреба ритуално... 😂😂😂

• Haha 2
  • Sad 1
6 hours ago, MJ23 said:

Нямат пари уж, ама на Ванеса нацъфтялата слама, водеща се за коса  днес е боядисана и черното в корените изчезна..😂😂😂

Виктор е малоумен, вместо да гласува  за Пламен и да се спаси се самопогреба ритуално... 😂😂😂

Това момче е доста слабоумно, което започва да обяснява детската му наивност. Пичът дори не мислеше за нормално да се извини на Атиджа, защото не се чувствал виновен. Жалко, че Атиджа не я задяваше някой като Емо Каменов, а тоя Пешо Енигмата. Тогава Викторчо щеше да се търкаля из морската във Бургас по врат.

Тия тъпанари продължават да гласуват за Марио, въпреки че е видно, че хората го харесват. Самоубийци ли са? Само Ивоне почна да се усеща и да се присламчва към него. И аз бих направил така за да стигна до финала.

Тая Ванеса реагира все едно Виктор е изнасилил Атижа. Рев, сополи и тръшкане за няма нищо. Познават се от 2 месеца, не одобрявам постъпката му, ама все пак не е пошляпнал непозната жена. Та даже май на Атижа и хареса според мен и каза, че е свикнала и не иска да прави драма. 

Интересно ми е ако останат на финал Георги пръстена и Виктор кой ще подкрепите. Знам, че е невъзможно, но все пак.

THE GRIM REAPER

Аз днес гласувах за Виктор да размия малко вота, тъй като Марио е сигурен. Бих гласувал за него и на финала при такъв вариант, само победата в шоуто може да обърне резултата от 2:0 за Вилин към 3:2 за Виктор. Той ша са бори, само напред! 

То и без това другата Събота е финала. Интересно ще е дали ромските гласове няма да натегнат и да бият Марио. Това е истинското преброяване между чистата, българска раса и черната напаст.

3 hours ago, Ponetron said:

Това е истинското преброяване между чистата, българска раса и черната напаст.

Преброяване между лелите от БГ-Мама и организацията, която Георги си е организирал преди да влезе, по-скоро. Иначе искам използвам високата трибуна на БеВеЦе, за да призова българския народ да НЕ гласува за моята кралица Ванеска, за да може да излезе по-рано през предаването и да можем да консумираме нашата любов възможно най-скоро. Пари не ни трябват, Жъстафен цял живот е бил без тях, пък вижте го, има цели 5000 палчета нагоре в БеВеЦе.

• Upvote 1
  • LMFAO 1