Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

Гримка, Ивонне е Ивайло, позна, а аз се кефих на френското р, това жена не може да го направи ако има я взимам да ми говори така, с френско р. 

Spoiler

1683447209_6970533.gif

Ако не е Ивоне, ще е култово. Примерно да е тоя Петър, на Атиджа мъжо. Или пък самата Атиджа :D И тя беше казала, че има много операции на задника. 

• Haha 2

Клитор е бесен, ще търва хийл. :( Милия даже на Пацо промото го е наизустил почти 😂😂😂 Наистина от ден на ден ми става все по - жал за него.

THE GRIM REAPER

Какъв отборен играч, какви пет лева? Халкан освен мисията с пътеката се осра на всички други, ама неблагодарници били другите :2funny:.

За втори път ме скамват. Предният път за извънредния епизод, сега за Ивоне. Трети път няма да се хвана.

28 minutes ago, Ponetron said:

За втори път ме скамват. Предният път за извънредния епизод, сега за Ивоне. Трети път няма да се хвана.

Гледай тики-токи там няма скамове.

Дано им конфискуват ножовете, че не се знае. Дръж са, Вики, щом и тя реве има шанс да ѝ видиш смърделата путка.

• Haha 2
  • Wank 1

Еми нищо хубаво не чака Виктор. В единият и по-вероятния вариант, циганката ще се върне при Велин още докато Виктор се дере вътре. В другият, тая верно ще го изчака, ще го накара да се премести в София и след 3-4 изневери, ще го изгони във Бургас.

Докато пиша, тая пак го френдзоуна. На нейно място ще си трайкам и ако тоя вземе да спечели брадъра пак ше се направя, че ме кефи да му взема парити.

Между другото евала на Икипа им, че ги държат в социална изолация докато дадат първите си интервюта, подкаста и т.н. :D Защото ако им дадат телефона ще видят мнението и ще си извъртят позицията, казвайки каквото искат да чуят зрителите. Та днес в 18 ще качат Беба в Малката сестра. ЕДва ли ще изтърпя Елена да го гледам, прекалено анти ми е, но ще прочета какво са написали и извадили бг мамите, а и 99% ще има много нов материал за мемета. Доколкото четох са звъняли на Вилин да разискат сагата с писмото.

Да видим сега Витя какво ще направи. Според мен понеже е адски тъпо парче, което няма идентичност, сега ще го играе "Панайот от тайната стая" и ще видим гимик от типа Курвите и педерастите ме номинираха и ще скочи на Ивоне и Георги. Дано все пак не е така и една седмица реве, може да дойде да напълни язовир Черни осъм, барем ни махнат режима на водата. Не знам как ще излитат като финала е след 2 седмици, дано скоро разкарат Веселка, Пламен, едва след това да махат и Витя.

• Upvote 2
4 hours ago, MJ23 said:

Според мен понеже е адски тъпо парче, което няма идентичност, сега ще го играе "Панайот от тайната стая" и ще видим гимик от типа Курвите и педерастите ме номинираха и ще скочи на Ивоне и Георги.

"Аз познах, че ши ма номинира. Пък уж го носих на гърба си, докат беше пиян, прай ми са на приятел там."

"И тъз познах, че ши ма номинира. Ама то ясна работата. Мръсните курви и инсигнификантни профани влязаха в коалиция и ма нарочиха за гонене. Щот са едни путьовци."

Spoiler

В България няма да има недостиг на вода през следващите 20 години. Виктор ш' са погрижи за всичко. :)

Edited by StoneColdFaN
The Olimpic Hero

Тая разправя как харесва Велин, а обича Виктор. Обаче Виктор го обичала като семейство. :D Айде обяснете женската психика и проворечие, защото аз не мога. Кой от двамата ѝ е по-ценен?

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Айде обяснете женската психика и проворечие, защото аз не мога. Кой от двамата ѝ е по-ценен?

Специално за подобни парантии, тоя с повечето пари. Просто се тупка топката, докато не прецени кой от двамата може да ѝ предостави повече. Виж сега моята кралица Ванеска не е такава, тя ще заобича Жъстафен, въпреки факта, че е дебел дегенерат без 5лв в джоба. 🥰🥰🥰

• Haha 2
  • LMFAO 1
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Кой от двамата ѝ е по-ценен?

Никой. Вельо очевидно е чао, освен ако не крие фамилия Вельо Папазки, Вельо Домусчиев или нещо подобно. Рекламата е направена, желязото се кове, докато е топло. Сиреч - трябва бързо да намери шугар деди. Ако не успее може да намаже Витя, за тръпката, ама по скоро мисля че ще кеш аутне бързо бързо. Не знам какво се ебават с нея, ама за мен е в пъти по - привлекателна от измита котка като Ванеса, от която повечето мъже имат по - големи сиски.

• Upvote 1