Jump to content

Big Brother (Сезон 6)

neshev

Recommended Posts

image.jpeg

Тази есен предстои най-дългоочакваното завръщане в телевизионния ефир. Култовото предаване, поставило основите на риалити форматите в България - Big Brother, започва на 8-и октомври по NOVA. Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на най-обсъжданата къща, а един от тях ще бъде избран от зрителите.

Точно 20 години след старта си у нас, шоуто ще даде възможност на българската публика да определи един от участниците. За първи път, чрез онлайн гласуване в платформата NOVA PLAY, зрителите ще могат да изберат коя от дванадесет ярки личности да бъде пълноправен съквартирант в неповторимия социален експеримент. Това е част от концепцията на новия сезон, в който зрителите ще имат повече сила от всякога.

Освен телевизионната аудитория, старта очакват с нетърпение и двамата нови водещи на Big Brother - Башар Рахал и Александра Богданска. Внасяйки свежа енергия в шоуто, тяхното динамично присъствие ще преведе както състезателите, така и зрителите през вълнуващото пътешествие.

Легендата Big Brother се завръща по-смел и по-интерактивен от всякога. Новият сезон е различен, интригуващ и мащабен. Той ще предложи на зрителите всичко, което очакват, но с нови елементи, нова къща и модерен прочит, както никога досега.

Не пропускайте премиерата на най-чаканото риалити в телевизионния ефир на 8-и октомври по NOVA и разберете първи кои са новите обитатели на Къщата.

Edited by neshev
StoneColdFaN

Принципно помията почва от Хелс Китчън насам, ама тоя път са решили да ъпгрейднат и да почнат от рано, че помията от миналия ТВ сезон не им стигна. :)

Гледа ми се Биг Брадър, но слуховете, които достигат до мен, не ме кефят. Всичи очакваме нормални хора и нормален Брадър, но се чуват слухове за псевдоинфлуенсъри тип Рашия, Папазов и такива извращения, пред които дори къщата на инфлуенсърите ще е топ шоу. А и нещо няма много хайпец засега.

Всеки, който е гледал "оригиналните" ББ, иска формат с обикновенни хора. Няма как да стане. Търсят познати лица за зрителите и рейтинги. Развалиха още преди години кейфейба, като почнаха да лафят за хонорари и че определени хора излизат от къщата.

Никога не съм гледал тази пумия и никога няма да я гледам. РИП на всички вас, които ще гледате. 

1 hour ago, Hachiko said:

Всеки, който е гледал "оригиналните" ББ, иска формат с обикновенни хора. Няма как да стане. Търсят познати лица за зрителите и рейтинги. Развалиха още преди години кейфейба, като почнаха да лафят за хонорари и че определени хора излизат от къщата.

Защо? На кого му се гледат някакви неизвестници. Логиката е хората да искат да гледат известни личности. 

• Thanks 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

2 minutes ago, baikiro said:

Никога не съм гледал тази пумия и никога няма да я гледам. РИП на всички вас, които ще гледате. 

Защо? На кого му се гледат някакви неизвестници. Логиката е хората да искат да гледат известни личности. 

И това го има. Според мен лично, проблемът идва, че като пуснеш нормални хора е трудно да бъдат контролирани.

• Upvote 1
Mariyan01

Нормалните хора не се притеснявайте за имиджа си отвън и се разкриват такива каквито са. Един Пацо ще остане завинаги в аналите на телевизията като един от най-цветните персонажи.

• Upvote 1

То не е нужно да се коментира това дори. Нормалният Биг Брадър превърна много обикновени хора в звезди, без значение по какъв начин. Докато Вип Брадър си цоцаше от звездите за гледания и с нищо не ги доизграждаше като образи. А за мен самият формат не е умрял и стига да има желание, може да се направи нещо много яко отново. Но мисля че ще дадат просто пари на идиоти като Рашия и Медуза на които само байкиро се кефи.

• Upvote 1
  • Haha 1
natopor4en
5 hours ago, Ponetron said:

То не е нужно да се коментира това дори. Нормалният Биг Брадър превърна много обикновени хора в звезди, без значение по какъв начин. Докато Вип Брадър си цоцаше от звездите за гледания и с нищо не ги доизграждаше като образи. А за мен самият формат не е умрял и стига да има желание, може да се направи нещо много яко отново. Но мисля че ще дадат просто пари на идиоти като Рашия и Медуза на които само байкиро се кефи.

Понти съгласи се да не се съглася много много с теб. Тото след победата си в ББ стана още по-любима звезда на България. Тоест билднаха го още повече. 

Здравко от Приморско макар и обикновен човек, успя да кешира след участието си в Брадърс. Успя да стане разпознаваемо лице, успя да развие туристическият си бизнес. Дори май го бяха избрали за общински съветник в Приморско. Или май само се беше кандидатирал. Не помня какъв беше точно филма там. 

Зейнеб също кешира не лошо. 

Лео Бянки също направи не лош кешалт. Ресторанти, пицарии, реклами, предавания. 

Пацо, Нед и Гроши (лека му пръст) получиха своите 15 минути слава, когато бяха топ дролове преди няколко петилетки.

Ако можеше да се направи някакъв селебрити фентъзи букинг, щеше да е нечовешко ако поканят Киро Сводника, Симо Милков, Цанов и Жечев. Няма да има такъв дрол в родният ефир и телевизионна история. Да си направят едни фейтъл форлуей в АЦКАТА КЛЕТКААА.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

On 9/8/2024 at 8:51 AM, Ponetron said:

...псевдоинфлуенсъри тип Рашия, Папазов...

кои?...

Rise of Thunder

Евала на хората, които имат нерви да издържат тази повърня. 

natopor4en
On 9/9/2024 at 11:40 AM, Rise of Thunder said:

Евала на хората, които имат нерви да издържат тази повърня. 

Колега, нали се сещаш че никой не го гледа. Ама всеки знае кой какво е казал. Кой с кого се е скарал. Кой какво направил. Ама иначе - оооо мооо аз такива тъпотии не гледам.... Ооо мооо то тук зомбира населението.... Аз такива простотии не гледам аз такива чалгии не гледам. 

Пък иначе знаят всички подробности от всеки епизод. 😂😂😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Ain't no grave...
On 9/8/2024 at 2:10 PM, Mariyan01 said:

Нормалните хора не се притеснявайте за имиджа си отвън и се разкриват такива каквито са. Един Пацо ще остане завинаги в аналите на телевизията като един от най-цветните персонажи.

Той май и в други "анали" ще остане завинаги - в Пеньовите.

Amor fati 

• 3 weeks later...
Ponetron

xvKvN.jpg

Анжела Ташева е в рекламата на ББ. Онлифенсърка и гейове. Топ ще е сезона.

• Wank 1

То вече няма нормални хора, които искат да се запишат за подобна простотия. Преди се записваха защото нямаше как да станеш известен без да те дават по телевизора. Сега варианти бол - тубата, инстаграм, тикток. Вътре влизат само такива, които искат да си вдигнат цената на путките и на халките...

• Upvote 3

Някой ако е очаквал по разилично от пендювци, лесбота и трансове, е объркал филма.

Едно време можеше да мине за нещо различно, но в момента има хиляда шоута, в които го има тоя "реалити" елемент. Имаш Игри на волята, гривните, някакви кулинарни, Сървайвър и не знам си какво още - кой ще седне да го гледа това? :blink: Още от същото просто ... 

По - тегсво начало няма как да има. Особено "алфа мъжкарите", щяха да сервират на Нед и Гроши (рип) алкохол 24/7.. 🤣🤣 Явно наистина ще д Къщата на инфлуенсърите в ТВ вариант.

• Haha 3
THE GRIM REAPER

Опитват се да хайпват оргия с курвите, но пак ми се струва че зверски ще се издънят. Дано стане обратното. Анджела е мега възбуждащ боклук. С тази "рокля" направо си беше гола отзад. 

The Olimpic Hero

Тотално фрийк шоу. Вместо да се върнеха към страхотните първи сезони на шоуто, където имаше нормални хора, те са заложили тотално на изроди, курви, инфлуенсъри, батки...