Jump to content

Островът на 100-те гривни (Сезон 1)

neshev

Recommended Posts

batistaheel
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Хубаво това, но пак казвам, ако съм от неговото племе веднага започвам да играя против него и бих опитал да го изгоня максимално бързо.

Няма как, той им е лидера, той е сред богатите и трябва да се падне на някой от този лагер правото да номинира за да може да го номинират. И после пак няма гаранция, то се видя, че е силен играч. 

Нямам много спомени от този Ванката, обаче тежко ги респектира, алфа е. Тея половината мъжкари си подвиха опашките и го изгониха по другите лагери. 

lunatic fringe
10 hours ago, Just a fan said:

Моля те, сподели каква ти е диагнозата, защото нещо много се е объркало някъде.

Ти кажи каква е твоята защото с този покемон за снимка  на профила със сигурност няма как да си нормален човек😉

Гогов понякога има доста силни попадения. Като това с китаецът-киборг. :D

Иначе, правилно напипаха стратегията. Вкарват двамата новобранци, които са доказано силни, в играта за елиминация и елиминират единия от тях. 

Гогов е перфектният пример какво ще стане ако събереш полицай и таксиджия в едно :D  Ще ми се да мисля, че играе брилянтен образ, но май си е такъв тъпанар и в живота. Но е хубаво да има такива в играта. Даже и Дзами нещо поомекна, а съм сигурен, че и той може да се държи така дебилно.

The Olimpic Hero

В интерес на истината Гогов ми е най-забавният образ до този момент. В Епизод 3 имаше култов разговор с оная Рената ли, как се казва - нумероложката.

Гогов: "Той тоя Георги е калитко, спечели една игра на тотален късмет".

Рената: "Не, Георги не е калитко, той играе с вибрации".

Гогов с мега ироничния тон: "С вибрации играе... ясно".

:laugh:

Туджаров го има и в надписите на гривните а и сам каза, че е помагал с идеи там на място, така че явно ще получава първи достъп до отпадналите.

Да, водят се официален партньор на шОлото.

Иначе, Дзамката сви лайното доста сериозно, когато татуирания маняк изръмжа срещу него. И после драпаше като някаква жиничка да праща новите при джобърите. :D

Любовните драми на резания и тая много ме дразнят.

А тоя Мимо е гей, защитник на правата на жените, ЛГБТ активист, американофил, за гей пропагандата в училищата, избирател на ППДБ, и за Камала Харис. И нито едно от тия не е преувеличено и могат да се намерят в инстаграма му. All-in.

• Upvote 1
The Olimpic Hero
59 minutes ago, Ponetron said:

А тоя Мимо е гей, защитник на правата на жените, ЛГБТ активист, американофил, за гей пропагандата в училищата, избирател на ППДБ, и за Камала Харис. И нито едно от тия не е преувеличено и могат да се намерят в инстаграма му. All-in.

Нико Николов хайпваше Мимо преди шоуто, като най-интересния участник до този момент в риалити шоута в България изобщо. На мен изобщо не ми е интересен, нито пък забавен. Може би сторилайнът е, че в един момент ще търне хийл и ще почне да играе играта с лъжи, но някак си не ми се вярва... Та хайпът на Николов за момента ми е пълен ташак. Дегенератско е, но в момента най-интересният участник ми е Гогов, просто е най-шарен и забавен образ сякаш, който прави всичко нужно, за да спечели. (Гледал съм все още 4 епизода само, нека уточня).

P.S. Дзани ми е много дразнещ.

• Upvote 2

Гимнастичките много добре се ориентираха в играта, другите трябва да им гътнат алианса възможно най-бързо, ако са умни. Бистра трупа гривни скоропостижно и би трябвало сега отново да се вкара в играта. Докато Мая разчита, ще Бистра ще вземе златната гривна и ще я спаси, ако загуби елиминационната битка.

Играчите още са доста хаотични и малко разбират, че играта е индивидуална. Александър ми се стори като пълна шматка, сякаш нарочно изгуби първата игра, че да не трябва да излиза срещу Гогов на битка. Повечето са крайно насрали.

9 hours ago, Ponetron said:

Този явно е началото на подобни извращения в българските риалитита. Очаквам почти във всеки сезон на подобни предавания вече да има по един такъв. Рано или късно ще започне това да се използва стабилно като стратегия. Магическата дума "дискриминация" ще бъде коз в някакъв момент. 

Очаквам Бистрето да стане любимец на публиката. Кежуълите са фенове основно на добрите играчи в битките, не ги ебе за стратегии или социална игра. Мен също ме кефи мацката, но на финалния етап бих предпочел някой доказал се с други качества, а не най-вече в игрите. 

Забавлявам се и с алфа мъжкарите от първия лагер, които като пълни путьовци насраха от Сървайвърите :D 

7 minutes ago, Ain't no grave... said:

Можете ли да познаете кой е тоя на 7мата секунда?

Бахахаха, тоя държи образа от осем години ли, бе :D Иначе не се е променил и грам от тогава.

6 hours ago, Price said:

Този явно е началото на подобни извращения в българските риалитита.

Бе на мен донякъде ми е симпатичен. Не да се еба с него, а като риалити герой. :D Самият факт, че е от най-коментираните засега, е показателен.

Ако направим паралел с предстоящият ББ, днес са пуснали още четири кандидата и от всичките осем, 4 са с обратни наклонности, 3ма са психопати и 1 бие на курва. Краси Ванков явно е сложил на един кантар какво може да предложи и като е видял, че социални, физически и инфлуенсърски игри са заети е решил да заложи на единствената оставаща карта. Изроди :D 

Та в тоя ред на мисли, не мисля, че Мимо е взет затова. Просто е наистина колоритен.

batistaheel

Това с липсата на храна ситуацията е тегава. Не знам защо не им доставят храна, на гладен стомах как да играят игрите? Може би идеята е заради липсата на храна хората сами да се откажат и да си тръгнат? То и без това елиминациите протичат прекалено бавно. Не е сериозно, че в лагера на Мимо имаха трима мъже и един навез не си направиха, че трябваше новите да идват им го направят. Спяха като животни по земята. Тоя Мимо къде е тръгнал не знам, пълен слабак в игрите. Браво на Алекс за добрата игра. Мая е най-красивата жена на острова, Бистра също е много симпатична. Мая прецака съотборниците си, трябваше да изберe двама от лагера на Глория или Нумеролозите. Повечето жени от другите лагери според мен ще са тотал щета. Владимир адски ме дразни. Няма ли опция да си вълк единак? Защо трябва задължително да се присъединиш към даден лагер? Вместо да си барат путките по цял ден могат да ходат да берат банани и да ловят риба. Баси, никой ли не е гледал Man vs Wild? Следващия сезон се мятам, да им покажа как се прави. :D 

The Big Red Machine

Тоя Владимир ми се струва, че във всяко интервю изтъква какъв голям стратег е, а реално още нищо не е показал. Иначе от киборгите дето вкараха, тоя Йочкуловски май е бая тъп и респектира само откъм физика, но пък монголеца Миро влага доста мисъл и има доста по-голям шанс да оцелее и да се социализира с другите. Това е, че са с една гривна и сега ако Бистра не вземе златната гривна май почти сигурно единия от тях ще си замине.

Доста странна ми е играта на Мая, която буквално играе за Бистра. Мислех, че планът им беше да сложат Мая срещу две от по-слабите жени, с което Мая да се измъкне от дъното, но реално я сложиха срещу един от най-силните мъже. Също ми е леко странно как изгониха човек от собствения си лагер, с което неминуемо ще доведат до разслояването му, но може би идеята е да махнат бездарниците, които само им ядат от провизиите. 

Направих своя избор, ще заложа на това риалити. Още нямам големи впечатления, но да, ЕюДжейката ще коментира тук.

Експертната ми прогноза казва, че Мая е леко шантава, ама много леко. И под някаква форма идолизира другарчето си Бистра. Може и влюбена да е, знае ли човек вече :D Но очакванията ми са и занапред да продължат да играят плътно заедно, като основно Бистра да извлича плюсовете чисто игрово. Много елементарно прилапаха и сървайвърите към тях, които ще са им в много голяма помощ. 

Гоненето на свои за мен е добра стратегия. Увеличаваш си порцията храна с всеки отпаднал човек, като същевременно  не губите гривни, те пак си остават в лагера. Че дори и идва една бонус за спасения. 

Любовната драма ми е доста кринджава, тези за три дни се преоткриха като голямата си любов. Твърде много време отделят на тези сегменти. Като най-голям позитив отличавам това, че игрите не са крайно дълги и отегчителни.

batistaheel

Очаквах докрай heel turn на Бистра и да прати Мая да си види децата. :D Чисто страгически Мая е слаба състезателка, и Яна е слаба, но в двете игри, които участваха заедно Яна се справи по-добре. Но личаната неприязън на Бистра към Яна взе привес. Не е голяма загуба. Никой от трите лагера не я харесваше. 

Ще ми е жал за Биляна, ако Берке я предаде за едната гривна, но кой знае. И като гледам следващата седмица ще играят един срещу друг. Това не е на добре когато са заложени толкова пари. 

Тоя Йочколовски е странен. Никой ли не обърна внимание на думите му. „В нормални обстоятелства в живота не бих общувал с тия хора“ Е това какво означава? Или се има за нещо повече от другите или е антисоциален. 

HeaDMaKeR™

Май жестока бозица е и това.Никаква гледаемост няма, отново другата боза по Нова им чупи зъбите на БТВ.

В Бг никога няма да се хареса предаване със стратегия или както българина казва - “интриги”.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

The Olimpic Hero
26 minutes ago, HeaDMaKeR™ said:

Май жестока бозица е и това.Никаква гледаемост няма, отново другата боза по Нова им чупи зъбите на БТВ.

В Бг никога няма да се хареса предаване със стратегия или както българина казва - “интриги”.

Не, не си прав. Всъщност се гледа не малко.

batistaheel
Just now, The Olimpic Hero said:

Не, не си прав. Всъщност се гледа не малко.

Аз не пропускам епизод. Любопитно ми е кои жени от Острова харесваш? Аз май всичките. Рената, Мая, Бистра, но гласът на Лора...боже обожавам този глас. Тя също е много хубава. Иначе ако говорим за чисто от към състезатели, Бистра и Миро ще ги бият всичките.