Jump to content

WWE SmackDown - 6 септември 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.4d224854a737256b047e59cfa70a5f41.jpeg

Cody Rhodes addresses Solo Sikoa's challenge for the Undisputed WWE Championship

image.thumb.jpeg.23e7d390de10e961b68d5aec2fe9b6cc.jpeg

Giovanni Vinci RETURNS/DEBUT!

image.thumb.jpeg.bc43b1e27320ab31c88a132636d8ad65.jpeg

Bayley vs. Miss Money in the Bank Tiffany Stratton

image.thumb.jpeg.4a6465282560127d0e1f7f0277fad32d.jpeg

The Street Profits & #DIY vs. The Bloodline

• Upvote 3

Съмнявам се, че ще повторят ME от SummerSlam на PPV отново. По-скоро ще направят Cody срещу Solo другата седмица, при повторното им завръщане към USA Network. Почти сигурно е, че ще има War Games мач на Survivor Series, между двете версии на Bloodline, но дотогава има две PPV-та, та ще е интересно как ще го изиграят точно. 

Xander Black

SmackDown-a  биваше ама не беше кой знае колко добре тази седмица. Сегмента на Cody с Solo и The Bloodline не беше интересен. Да видим какъв мач ще направят следващата седмица в клетката. Дебюта/завръщането на Vinci  беше много глупав. Kevin Owens размаза онея двама клоуни. Не мога да си обясня защо ги пушват изобщо. Грам не ме кефят и двамата. Сегмена с LA Knight, Carmelo и Andrade също не беше интересен освен промото на LA Knight преди това. Тоя Carmelo за мен е много зле, не ме кефи изобщо. Andrade сигурно съжалява че се върна в WWE. Нищо интересно не се случва с него. 8 Tag мача беше ясен. Но без Reigns, The Bloodline са ми безинтересни и това е. Solo изобщо не кефи. Единствено ме кефи Jacob Fatu и за мен той трябва да е Tribal Chief на този Bloodline. Тогава може би ще станат една идея по интересни.

Напълно безличен епизод, вероятно защото беше последния по FOX, срещу NFL. Общо взето, партньорството им с FOX не успя да реализира потенциала си. FOX се надяваха на 3 милиона всяка седмица, но SmackDown твърдо закова на малко над 2 милиона и стана нерентабилно за тях да продължат да го излъчват. В крайна сметка, нещата за WWE се наредиха и сега са покрили всички бази възможно, между streaming, кабеларка и дори национално покритие.

Започват да намекват за обръщане на Jacob срещу Bloodline или както някои иронично ги наричат "Temu Bloodline". Видимо е, че не са уверени в проспектите на Solo и залагат сериозни надежди на Jacob. Когато се обърне срещу Bloodline ще е доста силен момент. Cody срещу Solo в cage match си е мач точно за седмично шоу. Гледахме ги на PPV и мачът беше посредствен.

След седмици хайп, Vinci дебютира и джоби за секунди. Ето, Зетя се вслушва и в най-големите тролове и мрънкачи, които искат гаври на седмичните шоута. :D Реално, ако ще го правят мъжката Chelsea Green, надали ще е най-лошата идея, но нещата ми бият на саботаж и бързо уволнение. Реално, презентацията му е напълно кастрирана и нищо общо с готиния entrance от NXT.

Edited by neshev
7 hours ago, neshev said:

След седмици хайп, Vinci дебютира и джоби за секунди. Ето, Зетя се вслушва и в най-големите тролове и мрънкачи, които искат гаври на седмичните шоута. :D 

Ако няма нещо по-сериозно като build в идните седмици, направо си е гавра... 

THE ENEMY

Когато Племенния вожд не може да достави титла в племето, той бива блайндсадйнат.:D Ако го направят, няма да е толкова лошо, реално го предсказах още преди да дебютират Джейкъб изобщо и е очаквано откъм сторителинг. Но може би ще заложат на слоу бърн, понеже в момента ще е прекалено очаквано. По-скоро изграждат постепенно напрежение по остта Соло - Джейкъб, което след натрупвания и с времето ще ескалира, което ще направи и самия момент още по-силен.

Соло направи сериозен прогрес, но все още му липсва история. Факт е, че и на ринга има много какво да се желае от него, не е на МЕ ниво. Иначе виждам потенциал, според мен Сикоа ще се справи ок и като бейбифейс, но може би първо ще трябва да мине през царуване с мидкард титла, което от една страна ще го освободи от големите очаквания на публиката към него, а от друга може да послужи като база, вече да ни разкажат и някаква история центрирана изцяло около неговата персона, извън самоанските шитни. Един доминантен рейнс ИК или САЩ титлата със сигурност е възможност за един кечист да изпъкне, а и да натрупа опит.

Хубав тийз от WWE за това, че рано или късно ще видим Джейкъб срещу Коди. Маркът у мен иска да види история, в която Коди измъчено се справя със Соло, след това още по-измъчено побеждава и Роман в реванша им. За капак в ME на Мания побеждава и финалния бос, с което се утвърждава като най-големия супермен в историята на федерацията. Само за да може след това Фату да го унищожи в някакъв удължен скуаш. И по този начин да се бетонира като най-доминантния образ. Толкова високи са очакванията ми към този човек, а и е повече от очевидно, че феновете му се кефят, реагират му стабилно и спокойно може да се нарече the next big thing. 

Смака стабилно си държи едно средно ниво, нито са уникални шоута, нито са помии. Ако бяхме в периода 2010-2020, вероятно това щеше да е страхотно. Но за сегашните стандарти, определено трябва да вдигнат предавката в най-скоро време. 

Ain't no grave...
On 9/8/2024 at 12:19 AM, Kalata said:

Ако няма нещо по-сериозно като build в идните седмици, направо си е гавра... 

Джо(ва)ни Синс, ти ли си? 

Amor fati