Jump to content

WWE SmackDown - 30 Август 2024

Recommended Posts

От 20:00 наше време, може да заповядате за тази паркурна екстраваганза!

Публиката в Берлин е идеалният баланс. Достатъчно шумна, но в същото време и уважителна към кечистите, особено по време на промо сегментите.

Cody и Owens направиха доста интересен segment и определено вкарват интрига в мача. Бих се зарадвал, ако Owens все пак не се обърне срещу Cody, но пък виждам и доста резон в това да го направи, с което да изградят по-сериозна вражда за Bad Blood.

Промо пакетът с Bloodline беше доста силен и мисля, че успяха да им изградят някаква идентичност, различна от версията на Roman.

Радвам се, че Ludwig Kaiser все пак получи момент в родината си. Мачът му с LA Knight беше приличен и е само атестат за популярността на Knight, който въпреки че победи локалната звезда, публиката продължава да го подкрепя.

Нямаше как да минем без Bayley е Европа. Щях да се радвам повече, ако се беше завърнала с нов образ, но явно ще продължи да гони Nia Jax и Tiffy. Michin и Nia Jax направиха приличен мач и публиката реагира задоволително. Имаше някои неточности, които бързо бяха коригирани в действие.

Melo и Andrade вървят към Best-of-7, предполагам с кулминация на Bad Blood. Може би победителят ще бъде следващия претендент за Cody при арабите. 

3 hours ago, neshev said:

Публиката в Берлин е идеалният баланс. Достатъчно шумна, но в същото време и уважителна към кечистите, особено по време на промо сегментите. 

По време на dark мача между Gunther и Dragunov се правеха доста мексикански вълни 😄 разбира се след мача всички бяха на крака и ги "изпратиха" подобаващо. 

Иначе в тази част на Берлин определено се усеща, че WWE е в града. Навсякъде маркове с тениски и титли по улиците. 

Xander Black

Не беше най добрия SmackDown, но биваше. Доста добра публика в Берлин. Изкефих се че LA Knight  е супер over  дори след като победи техния човек. Добра интеракция се получи между Owens и  Rhodes. Заинтригуваха с това загатване че Owens може да се обърне срещу Cody. Да видим какво ще стане на PLE-то. Женския мач няма да го коментирам. Тая Ная какъвто и образ да и направят няма как да ми хареса и това е. А и по принцип не си падам по женския кеч. Пордължава да не ми е интересна и враждата Andrade vs. Carmelo. И 100 мача да им дадат не ме грабват и това е. В историята с The Bloodline  като го няма Reigns  изобщо не са ми интересни.