The Olimpic Hero Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Представяме ви специалното видео интервю с Директора на Българската кеч академия Елтимир "Елто" Александров, относно старта на проекта на 10 септември в София - Кой е Елтимир "Елто" Александров? - Как се роди идеята за Българската кеч академия? - Кои ще бъдат треньори в школата? - Ще има ли партньорства с други кеч школи от Балканите и Европа? - Миро и Мето ще бъдат ли част от проекта? - Къде е таванът на Българската кеч академия, кеч шоута в България, а защо не и Българска кеч федерация? - За работата му в кеч федерациите в Англия - Как Елто е станал кеч фен? - Как е открил BWC? - За телевизията, за рейтингите, за Острова на стоте гривни, за Игри на волята и за риалити шоутата като цяло - Модерно ли е да си кеч фен и защо няма нищо лошо в това Всичко това вижте и чуйте във видеото: MJ23, Момчил, Ponetron and 13 others 15 1 Quote
neshev Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Тоя маняк гласово доста се доближава до Руди Гела. krriiissss, jobber91 and itzo1994 2 1 Quote
neshev Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Добро интервю. Засега академията изглежда доста обещаващо. Дано случи на кадри и се разраснат нещата. Иначе, WWE е в бум определено. Като посещаемост, като финансови успехи и реакции на публиките. Рейтингите никога няма да бъдат това, което бяха, но шоутата им редовно са в челните места за деня, просто вече все по-малко хора гледат традиционна телевизия, като може би само спортовете останаха. Почти всичко други интересно е по стрийминг платформите. За компаниите извън WWE си продължава да е тегавня. AEW си имат някаква аудитория, която е готова да лети за големите шоута, но продуктът е прекалено нишов и седмичните шоута често са празни и дори вече за второстепенните PPV-та имат проблеми. Impact май си подобриха маркетинга, защото вече пълнят редовно някакви зали с капацитет 1-2-3 хиляди, но дотам. Кеч форумите са си тролски, по презумпция. Дори един Tony Khan е откърмен с тях, може би това обяснява някои от реакцитие му. Няма как да гледаш кеч и да не донякъде филмар. Всеки, който е бил по-зарибен по кеча, е минал през форума или най-малкото го е чел. Но болшинството от феновете гледат кеча и забравят за него до следващата седмица. Да се надяваме, че някой от форума ще се прежали да отиде във въпросната академия и да разказва какво е отвътре. HEIDENREICH, Момчил, The Olimpic Hero and 1 other 2 1 1 Quote
Hachiko Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Гимнастик съм по природа. Обичам да карам ски и колело. Горе-долу се справям. Винаги съм се чудел, какъв ще ми е финишъра. Мисля да е нещо с мятане на тепиха с името "udri". Quote
The Olimpic Hero Posted August 28, 2024 Author Posted August 28, 2024 11 minutes ago, Hachiko said: Гимнастик съм по природа. Обичам да карам ски и колело. Горе-долу се справям. Винаги съм се чудел, какъв ще ми е финишъра. Мисля да е нещо с мятане на тепиха с името "udri". Хачико, ти надмина gboy по незабавни гимици, признавам ти го. THE ENEMY, krriiissss, itzo1994 and 4 others 1 2 2 2 Quote
Berbo Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Поредно добро интервю от Олимпик. Показа страхотна журналистическа класа, надявам се на редовен седмичен подкаст в ютюб от негова страна. Hawkeye and jobber91 2 Quote
Sashundera Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 On 8/28/2024 at 7:53 PM, neshev said: Добро интервю. Засега академията изглежда доста обещаващо. Дано случи на кадри и се разраснат нещата. Иначе, WWE е в бум определено. Като посещаемост, като финансови успехи и реакции на публиките. Рейтингите никога няма да бъдат това, което бяха, но шоутата им редовно са в челните места за деня, просто вече все по-малко хора гледат традиционна телевизия, като може би само спортовете останаха. Почти всичко други интересно е по стрийминг платформите. За компаниите извън WWE си продължава да е тегавня. AEW си имат някаква аудитория, която е готова да лети за големите шоута, но продуктът е прекалено нишов и седмичните шоута често са празни и дори вече за второстепенните PPV-та имат проблеми. Impact май си подобриха маркетинга, защото вече пълнят редовно някакви зали с капацитет 1-2-3 хиляди, но дотам. Кеч форумите са си тролски, по презумпция. Дори един Tony Khan е откърмен с тях, може би това обяснява някои от реакцитие му. Няма как да гледаш кеч и да не донякъде филмар. Всеки, който е бил по-зарибен по кеча, е минал през форума или най-малкото го е чел. Но болшинството от феновете гледат кеча и забравят за него до следващата седмица. Да се надяваме, че някой от форума ще се прежали да отиде във въпросната академия и да разказва какво е отвътре. Аз мисля че е време ОЛИМПИК да започне своята кариера и да отмъсти на онова копеленце Зетя че му прееба фиша преди две години! 500 лева са си 500 лева! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️
Ain't no grave... Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Аз тренирам за академията, на 35 съм, до 5 години планирам да дебютирам пред 30 екзалтирани фена, скандиращи "Томбак воевода" (може и анкета да пуснете за по-добро име, макар, че едва ли съществува такова, гледайки се в огледалото). HEIDENREICH, Berbatov, Metzgermeister and 4 others 3 1 3 Quote Amor fati
Recommended Posts