Jump to content

AEW Dynamite - 28 Август 2024

Xander Black

Recommended Posts

Връщаме се към реалността, май-май. 15 хилядна зала, под 2 хиляди продадени билети. После не се изненадвайте, че Тонката мести PPV-тата извън Америка. 

ShiningWizard

Нека бе. Може да изпреварят Феда като направят някакво хаус шоу у нас, ако решат да направят мащабен европейски тур. 

AEW не правят house шоута. Няма търсене. :D Дори WWE силно ги намалиха последните години.

Xander Black
Posted (edited)

Не беше лош Dynamite-a. Имаше добри мачове и яки сегменти. За след All In  мисля че добре се получи. Дебютния мач на Ricochet не беше лош. Не мога да разбера тоя Jack Perry защо го пушват толкова. Супер ми е безинтересен и направо противен дори. Толкова много хора има с които може да има мач Danielson, защо точно с него трябва да е не мога да разбера. Но да видим може пък Christian да прецака Perry, нали в gauntlet-a спечели мач за титлата. Интересно какво се случва и около Moxley много мистериозен беше. Swerve и Hangman ще направят брутален мач в клетката, в смисъл кървав много. MJF срещу Garcia  също ще е  як мач мисля. Добре започнаха с билда за All Out.

Edited by Xander Black

All Out ще е в Чикаго, където Jack Perry ще е мразен от публиката и допълнително ще утвърдят Daniel Bryan като най-големият им babyface.

В същото време, доста е вероятно публиката да скандира за кечист, който не е в компанията от година, и ми се струва излишно дълбаене в миналото, след като най-накрая изплуваха от сянката на Punk. 

• Upvote 3
1 minute ago, neshev said:

All Out ще е в Чикаго, където Jack Perry ще е мразен от публиката и допълнително ще утвърдят Daniel Bryan като най-големият им babyface.

В същото време, доста е вероятно публиката да скандира за кечист, който не е в компанията от година, и ми се струва излишно дълбаене в миналото, след като най-накрая изплуваха от сянката на Punk. 

Можеш ли да извадиш (мисля, че и за другите ще е интересно), общо колко шоута има за последните години от AEW и WWE в Чикаго? 

Честно казано, имам чуството, че и двете компании "спят там".

Бе, AEW поне 3-4 пъти на година отскачат в Илинойс за телевизионни записи, плюс All Out, който традиционно се провежда в този щат.

WWE записват RAW и SmackDown поне по веднъж, няколко house шоута и често им дават по някое PPV. 

Един от водещите пазари в Америка, няма как да е друго.

• Upvote 2