Xander Black Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) Edited August 22 by Xander Black Rainmaker 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted August 24 Author Share Posted August 24 The Conglomeration vs. Brian Cage, Johnny TV & Beast Mortos - Хубав мач направиха. Тоя Ishi е голем дзвер успя да направи Vertical Suplex и на Beast Mortos и на Cage след това. Яко беше. Redneck Kung-Fu-то на Briscoe е велико просто. Beast Mortos също много добър на ринга. Няма негов мач който да не ми е харесал. Очаквана победа за The Conglomeration. Roderick Strong vs.Fuego Del Sol - Fuego го върнаха и пак продължава да си е джобър. Не беше лош мача. Strong си е много добър на ринга, това е ясно. Беше ясно че той взима победата. Robyn Renegade vs. Mina Shirakawa - скип. Iron Savages vs. Gates Of Agony - "Meat, meat, meat, meat!!!!" Бих казал че това е достатъчно да се каже за тоя мач. 4 огромни говеда на един ринг се млатят. Не беше кой знае колко интересен мач. The Von Erichs (With Dustin Rhodes) vs. The Outrunners - Тия The Outrunners са забавен отбор. Да не кажа смешен. Големи палячовци в добрия смисъл. А и публиката им реагира добре мисля. Von Erichs също доста добре се справят. Много добро решение според мен да ги сложат в отбор с Dustin Rhodes и да има дадат 6-Man Tag титлите. И естетствено публиката беше с Von Erichs все пак са в Тексас. Добре се получи мача. хареса ми. Беше ясно че Von Erichs ще победят. Супер якия въргал се получи накрая. Кефя се като завършват шоуто с въргал. Не лош Rampage. Лично на мен ми хареса. Rainmaker 1 Quote Link to comment
Recommended Posts