Jump to content

AEW Dynamite - 21 Август 2024

Xander Black

Recommended Posts

Xander Black

Michael Oku vs. Serpentico - Добър дебютен мач в AEW за Oku. Горе долу се получи сносен мач. Не направиха нещо велико, но биваше. Публиката също беше на добро ниво. 

Britt Baker vs. Mercedes Mone -  Contract signing - това го скипнах.

The Learning Tree Chris Jericho vs. Tommy Billington - Jericho си е Jericho. Започвайки с backstage промото успя да хайпне мача. Добър мач направиха, хареса ми. Jericho като heel най си го бива. Яко беше по средата на мача като взе микрофона да нарежда публиката за това че му викат да се пенсионира. Макар че Jericho не изглежда в най добрата си форма мисля че доста добре се справя на ринга все още. Едва ли мисли да се пенсионира скоро. Накрая успяха и да хайпнат мача с Hook на All In. Добре се получи.

Toni Storm vs Saraya - скип. Не мога да гледам женски кеч и това е. Не ме кефят изобщо.

Промото на The Conglomeration беше добро. Тоя Mark Briscoe е напълно ненормален.

MJF vs. Will Ospreay Face-To-Face - Публиката избухна на появата на Ospreay. Но както и той отбеляза интересно е че в Уелс така посрещата англичанин. Естествено брутално освиркване на MJF. Публиката наистина е на ниво в Кардиф. Страхотни промота си размениха. И двамата са много добри на микрофона. MJF е най-великия heel. Това ми е ролята просто. Brawl-a накрая също много добре стана. Надъхаха яко за мача им.

Claudio Castagnoli vs. Kazuchika Okada - AEW Continental Championship - Доста добър мач се получи. Но то е очаквано като са замесени тези двамата. Мисля си обаче че мача трябваше да е на All In. Не ми харесва това че е мач за време и много често такива мачове завършват равен.

FTR & Darby Allin vs. The Elite (The Young Bucks & Jack Perry) - Естествено направиха бруталния мач. The Young Bucks определено са много дразнещи heel-ове. Яка ме дразнят наистина. А Jack Perry пък изобщо не ме кефи. Супер че face-овете победиха. Направиха яко шоу. И разбира се се появиха The Acclaimed. Дръпнаха доста яко промо.

Swerve Strickland vs. Bryan Danielson - The Final Showdown - Много добро промо от Swerve. Добър е на микрофона. Добър е и на ринга. Определено е един от най-добрите шампиони които са имали AEW. Страхотно промо от Danielson. Не съм се и съмнявал. Да видим какво ще стане на All In.  Дано да измислят някак и двамата да не загубят. Без Danielson незнам дали няма пак да затъне AEW. Ще очаквам All In с нетърпение.

Смятам, че това беше един от най добрите  Dynamite-и  за годината поне до сега. Яка публика. Залата беше пълна. Супер се получи.

• Upvote 1
6 hours ago, neshev said:

Каква секвенция само! :happy:

Какво е това бочване, затова ги изхвърлиха от WWE