Xander Black Posted August 18 Share Posted August 18 (edited) Edited August 18 by Xander Black Rainmaker 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted August 18 Author Share Posted August 18 Долу-горе биваше шоуто. Изкефих се, че Dustin Rhodes взе още една титла заедно с Sammy Guevara. Той го заслужава според мен. Очаквано поне за мен се получи и мача между FTR и The Acclaimed. А и ще е по яко на All In да са The Young Bucks vs. The Acclaimed vs. FTR. Даже според мен трябваше да го обявят, че ще е троен мач още като The Acclaimed паднаха от The Young Bucks. Ще имаме и Ladder мач за триос титлите и то межуд цели 4-ри отбора и това ще е яка атракция за All In. Не ми стана много ясно защо трябваше Eddie Kingston да прави промо за да надъхва Bryan Danielson за мача му на All In. Но явно така са го измисли за да направят уж по интересна враждата на Danielson с Strickland. Женския мач няма да го коментирам. А тоя Jack Perry ми е нещо доста антипатичен и изобщо не ме интересува кво се случва с него. Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Recommended Posts