The Big Red Machine Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Ето, че дойде време футболния сезон във Висшата лига на Англия да започне и е редно да си имаме и игра с прогнози. Тази година ще разширя формата на прогнозите, като надолу ще опиша правилата и новостите. Ще има и втора игра заедно с първата. ПЪРВА ИГРА 1. Преди всеки кръг аз ще пускам всички мачове, а вие просто ще ги копирате и ще давате своите прогнози за точен резултат в мача, като при познаване на знака в мач, получавате 1 точка, а при познат точен резултат - 3. 2. Имате право за всеки кръг да маркирате ЕДИН мач по ваш избор с удебелен шрифт и точките за този мач ще ви бъдат удвоявани (2 за познат знак, 6 за точен резултат). Сега новостите: 3. Всеки кръг ще има и специален двубой който аз ще посоча с удебелен шрифт, който също ще ви носи двойни точки. Избрания от вас двоен мач по точка 2 трябва да е различен от този който съм задал по тази точка. 4. Ще имаме и прогнози за шампион, за голмайстор, за отбор с най-много отбелязани голове и такъв с най-малко допуснати, както и прогноза за топ 4 и за изпадащите отбори. Прогнозите за тях могат да се дават само до началото на първия мач от първия кръг. Точна прогноза за шампион и за голмайстор ще носи 10 точки, отбора с най-много отбелязани и най-малко допуснати по 7 точки, а всеки познат тим в топ 4 и всеки познат изпадащ ще носят по 5 точки. 5. ВАЖНА НОВОСТ. Всеки играч ще има на разположение по два бонус кръга на полусезон по негов избор. В единия абсолютно всички мачове ще му носят двойни точки. В другия бонус кръг пък избрания мач за двойни точки ще му носи петорни точки (5 за знак и 15 за точен резултат). Бонусите всеки може да използва по веднъж от 1 до 19 кръг и още веднъж от 20 до 38 кръг, като не могат да се ползват и двата в един и същи кръг. Използването става като с прогнозите за кръга играча напише "Избирам да ползвам бонус двойни точки или бонус петорен мач". 6. Последната новост ще бъдат 6 специални прогнози, зададени от мен за всеки кръг, като за всяка позната ще има по 3 точки. Прогнозите ще са свързани с голове, играчи, картони, корнери, дузпи и други подобни. Ще бъдат публикувани заедно с програмата за кръга. 7. Прогнози може да давате до началото на всеки мач от кръга. Ако дадете прогноза след това, тя няма да се зачита. 8. Забранено е редактирането на поста ви с прогнозите. Ако искате да смените някоя прогноза, просто пуснете нов пост с прогнози и изтрийте стария си. В противен случай прогнозите ви няма да се зачитат. 9. След изиграването на всеки кръг ще пускам обновено генералното класиране с информация кой колко точки е добавил от съответния кръг, както и програма за следващия кръг. 10. След изиграването на първенството, победител ще е този с най-много точки. При равенство в точките предимство ще има играчът с по-голям брой познати точни резултати. При равенство и там ще се гледа кой има по-голям брой познати специални прогнози от точка 6. 11. Няма ограничение на участниците тук, като тези които се включат след изиграването на първия мач от сезона няма да могат да дават прогнози по точка 4. ВТОРА ИГРА Едновременно ще върви и още една игра, която ще е от типа "Head-to-head". Ето и правилата. 1. Всеки кръг даден участник ще се изправи напълно произволно срещу друг участник, като за точки ще се броят само тези от точка 1 в горе описаните правила на първата игра - 1 за познат знак и 3 за точен резултат, без двойни мачове и специални прогнози. 2. В следващия кръг участниците ще се изправят срещу други произволни противници и така докато не срещнат всеки участник. След това следва повторение на дуелите. 3. За победител във всеки двубой ще е този с повече точки. Той ще получи 3 точки за генерално класиране, за загубилия 0. При равенство в точките, този с повече познати точни резултати ще вземе 2 точки, а другия 1 точка. При паритет и при точните резултати, всеки ще получи по 1 точка. 4. Програмата за двубоите между играчите за всеки кръг ще я публикувам преди началото му, тя ще бъде на случаен принцип. 5. В тази игра има ограничение на участниците до 20 човека (знам че няма толкова живи), като ще участват първите 20 записали се за първата игра. Ако няма толкова, то трябва да бъдат четен брой. В такъв случай ако имаме нечетен брой участници , последния записал се няма да участва. 6. Победител е този с най-много точки от дуелите. При равенство ще се гледат преките двубои. При равенство и там, победител ще е този с повече познати точни резултати. Надявам се, че този формат на играта ще привлече повече интерес. Разчитам на сериозност и редовност, най-вече заради H2H играта. Тагвам някои от редовните участници по игрите с прогнози с цел да видят и ако проявят интерес да се запишат. @Glam4o @Just a fan @Mariyan01 @Brutalnia @itzo1994 @Bobotsi (не знам защо не ми излиза) @Price @triple_H @Bojidar14 @Socki @jobber91 @THE ENEMY @MJ23 @Bastian @gboy @lunatic fringe @UNDERTAKER* @baikiro @Rock @kabakov Надявам се, че ще мога бързо и редовно да смятам точките, но понеже в някои етапи от сезона може да бъда малко по-ангажиран, то ще моля да ме извините при забавяне. Ако някой реши може да ми помага, ако нямам възможност навреме да действам. Мисля, че @Brutalnia имаше интерес миналия сезон. Bobotsi също е специалист във воденето на форумни футболни игри. Ако имат желание за съдействие те или някой друг, да пише тук или на лично. Edited August 14 by The Big Red Machine Bojidar14, Brutalnia, itzo1994 and 3 others 6 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 13 Share Posted August 13 Скандално добри новости!!! The Big Red Machine and Brutalnia 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted August 13 Share Posted August 13 24 minutes ago, The Big Red Machine said: Bobotsi (не знам защо не ми излиза) @Аз съм малко, насрано чаве, ще ти излезе. baikiro, Brutalnia, The Big Red Machine and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Dudley Posted August 13 Share Posted August 13 Пиши ме , най вероятно ще изтърва някви кръгове , но ще гледам да съм колкото се може редовен. The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
baikiro Posted August 13 Share Posted August 13 Много бих искал да участвам, но се съмнявам да завърша играта заради Хунтата. The Big Red Machine 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
triple_H Posted August 13 Share Posted August 13 Респект, че за поредна година се заемаш с играта!!! Брой ме на 100%. The Big Red Machine 1 Quote and so it begins... again! Link to comment
The Big Red Machine Posted August 13 Author Share Posted August 13 (edited) Пускам програмата за 1 кръг с маркирания от мен задължителен двоен мач. Може със записването да давате и прогнозите си. програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 17:00 Евертън - Брайтън 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 19:30 Уест Хям - Астън Вила неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 18:30 Челси - Манчестър Сити понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън? Дългосрочни прогнози: Шампион: Голмайстор: Отбор вкарал най-много голове: Отбор допуснал най-малко голове: Отбори завършили в топ 4: 1. 2. 3. 4. Изпадащи: 18. 19. 20. On 8/13/2024 at 11:40 AM, triple_H said: Респект, че за поредна година се заемаш с играта!!! Брой ме на 100%. Мислех да не се занимавам че нямам и много време, но днес доакто си правих отбора във фентъзито и ми хрумнаха тези идеи за ъпгрейд по играта и реших да ги въведа тук. Edited August 14 by The Big Red Machine Quote Link to comment
Bastian Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Записвам се! петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед -Фулъм 0-0 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0-5 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 3-0 17:00 Евертън - Брайтън 2-1 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 3-1 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1-1 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1-3 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0-3 18:30 Челси - Манчестър Сити 0-4 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 1-3 Специални въпроси: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) Холанд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? 2 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? 9 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? да 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? не 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън Да Дългосрочни прогнози: Шампион: Ливърпул Голмайстор: Диого Жота Отбор вкарал най-много голове: Ливърпул Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Ливърпул 2. Арсенал 3. Манчестър Сити 4.Тотнъм Изпадащи: 18. Нотингам 19. Саутхемптън 20. Лестър Edited August 14 by Bastian The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Brutalnia Posted August 13 Share Posted August 13 4 hours ago, baikiro said: Много бих искал да участвам, но се съмнявам да завърша играта заради Хунтата. Аз ше говоря с админите и модовете да можеш да пускаш прогнози, дори да се намираш на Банановите Острови. Няма как да се изпусне такова зрелище, в което аз и други потребители ти сритваме задника. Bojidar14 1 Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
baikiro Posted August 14 Share Posted August 14 7 hours ago, Brutalnia said: Аз ше говоря с админите и модовете да можеш да пускаш прогнози, дори да се намираш на Банановите Острови. Няма как да се изпусне такова зрелище, в което аз и други потребители ти сритваме задника. Много си навътре във филма. За другите потребители не знам, но твоят задник вече го сритах в едни прогнози и с радост ще го направя отново. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
itzo1994 Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) @The Big Red Machine, браво, че се заемаш за пореден път. Нововъведенията са доста интересни, но не съм убеден, че правило 6 е добре регламентирано. Трябва да има някакъв минимален/максимален праг, например не мога да кажа "Борнемут ще получат жълт картон" или "Ипсуич ще бият по-малко от 38 корнера", защото са кажи-речи сигурни прогнози. програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 3-1 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0-2 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 2-0 (над 8.5 корнера) 17:00 Евертън - Брайтън 2-2 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 1-0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 2-1 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1-1 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 1-0 18:30 Челси - Манчестър Сити 1-2 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 0-2 Специални въпроси: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) - Фил Фодън 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? - 2 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? - 5 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? - не 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? - да 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън? - не Дългосрочни прогнози: Шампион: Ливърпул (дигаме я тая година) Голмайстор: Халанд Отбор вкарал най-много голове: Ман Сити Отбор допуснал най-малко голове: Ман Сити Отбори завършили в топ 4: 1. Ман Сити 2. Ливърпул 3. Арсенал 4. Ман Юнайтед Изпадащи: 18. Ипсуич 19. Саутхемптън 20. Уулвс Edited August 14 by itzo1994 Brutalnia and The Big Red Machine 1 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) Записвам се! петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед -Фулъм 2-0 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0-3 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 2-0 17:00 Евертън - Брайтън 2-2 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 3-0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1-0 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1-3 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0-2 18:30 Челси - Манчестър Сити 0-2 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 1-2 Дългосрочни прогнози: Шампион: Арсенал (време е вече да я вдигат) Голмайстор: Халанд Отбор вкарал най-много голове: Ман. Сити Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Арсенал 2. Манчестър Сити 3. Ливърпул 4.Ман. Юнайтед (отпимист...) Изпадащи: 18. Нотингам 19. Саутхемптън 20. Ипсуич Специални въпроси: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) - Халанд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? - 4 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? - 5 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? - не 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? - да 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън? - не Edited August 14 by kabakov The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted August 14 Author Share Posted August 14 1 hour ago, itzo1994 said: @The Big Red Machine, браво, че се заемаш за пореден път. Нововъведенията са доста интересни, но не съм убеден, че правило 6 е добре регламентирано. Трябва да има някакъв минимален/максимален праг, например не мога да кажа "Борнемут ще получат жълт картон" или "Ипсуич ще бият по-малко от 38 корнера", защото са кажи-речи сигурни прогнози. Имаш право. Благодаря! Точка 6 ще бъде променена, по-късно ще напиша каква ще бъде промяната. Засега не давайте специална прогноза. Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted August 14 Author Share Posted August 14 (edited) Точка 6 е променена по следния начин: 6. Последната новост ще бъдат 6 специални прогнози, зададени от мен за всеки кръг, като за всяка позната ще има по 3 точки. Прогнозите ще са свързани с голове, играчи, картони, корнери, дузпи и други подобни. Ще бъдат публикувани заедно с програмата за кръга. Edited August 14 by The Big Red Machine Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted August 14 Author Share Posted August 14 (edited) Ето ги и специалните въпроси за първия кръг: Специални въпроси: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън? @Bastian @itzo1994 @kabakov Може да си коригирате постовете с прогнозите. Edited August 14 by The Big Red Machine itzo1994 and Bastian 2 Quote Link to comment
Glam4o Posted August 14 Share Posted August 14 Мисля да се оттегля на върха и дам шанс и на другите да спечелят тази престижна титла. Иначе играта, особено с нововъведенията, изглежда супер и призовавам всички фенове на футбола във форума да се запишат. The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 14 Share Posted August 14 18 minutes ago, Glam4o said: Мисля да се оттегля на върха и дам шанс и на другите да спечелят тази престижна титла. Иначе играта, особено с нововъведенията, изглежда супер и призовавам всички фенове на футбола във форума да се запишат. Да не се страхуваш да бъдеш разкрит като доказано менте и некадърник и само късметът те е покрил? Glam4o 1 Quote Link to comment
Bojidar14 Posted August 14 Share Posted August 14 Участие в играта 🔝 The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 14 Share Posted August 14 програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:1 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0:3 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 2:1 17:00 Евертън - Брайтън 1:0 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 3:0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1:0 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1:1 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0:1 18:30 Челси - Манчестър Сити 1:4 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 1:2 Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити - Хааланд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд - 2 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул - 5 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм - не 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър - да 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън - не Дългосрочни прогнози: Шампион: Арсенал Голмайстор: Хааланд Отбор вкарал най-много голове: Сити Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Арсенал 2. Сити 3. А. Вила 4. Ливърпул Изпадащи: 18. Борнемут 19. Саутхемптън 20. Ипсуич The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Dudley Posted August 14 Share Posted August 14 @Mariyan01 i Бобоци ( да го тагне някой) ще участват ли ? А бас ще има ли ? програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 1:0 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0:2 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 1:0 17:00 Евертън - Брайтън 1:1 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 3:1 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1:1 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1:1 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0:1 18:30 Челси - Манчестър Сити 2:2 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 1:3 Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити (може да посочите и никой ако смятате че няма да има голове) Халанд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд? - 3 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул? -- 11 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм? НЕ 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър? ДА 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън? НЕ Дългосрочни прогнози: Шампион: Сити Голмайстор: Халанд Отбор вкарал най-много голове: Сити Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Сити 2. Пул 3. Арсенал 4. Челси Изпадащи: 18. Евертън 19. Саутхемптън 20. Ипсуич The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 14 Share Posted August 14 28 minutes ago, Dudley said: Mariyan01 i Бобоци ( да го тагне някой) ще участват ли ? А бас ще има ли ? Готов ли си пак да папаш чурата? Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 14 Share Posted August 14 Този сезон съм готов да хвана бас, че Сити няма да са шампиони. Иначе със сигурност очаквам много интересен сезон. Реално ми се иска Нюкасъл да успее да добута топ 4, но дори с Тонали, Гехи и Мадуеке, пак ще ни озори Ливърпул, понеже първите ми впечатления от Слот са много добри. Единствената ми надежда остава Сити да получи гигантско наказание, но това ми е филмец. Тотнъм според мен пак ще направят много силен сезон и накрая ще флопнат. От изпадащите Форест са много вероятни, но те са ми симпатични, докато Борнемут имат една от най-умрелите публики и без Соланке се надявам да изпаднат. Лопотеги в Хям има голям потенциал, принципно е изключително подценяван пич, а тук за пръв път от много време хваща читав състав, където освен това му осигуриха и трансфери. The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted August 14 Share Posted August 14 програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:0 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0:2 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 3:0 17:00 Евертън - Брайтън 1:0 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 2:0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1:1 19:30 Уест Хям - Астън Вила 1:1 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0:1 18:30 Челси - Манчестър Сити 2:3 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 0:2 Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити - Хааланд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд - 3 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул - 6 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм - не 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър - да 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън - не Дългосрочни прогнози: Шампион: Сити (Сега ще им отнемат 30 точки поне) Голмайстор: Хааланд Отбор вкарал най-много голове: Сити Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Сити 2. Арсенал 3. Ливърпул 4. Челси Изпадащи: 18. Саутхемптън 19. Лестър 20. Ипсуич The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted August 14 Share Posted August 14 петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:1 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 1:4 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 2:0 17:00 Евертън - Брайтън 1:1 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 1:0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1:1 19:30 Уест Хям - Астън Вила 2:2 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0:1 18:30 Челси - Манчестър Сити 1:3 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 1:1 Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити - Haaland 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд - 2 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул - 5 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм - да 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър - не 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън - не Дългосрочни прогнози: Шампион: Manchester City Голмайстор: Haaland Отбор вкарал най-много голове: Manchester City Отбор допуснал най-малко голове: Arsenal Отбори завършили в топ 4: 1. Manchester City 2. Arsenal 3. Liverpool 4. Manchester United Изпадащи: 18. Nottingham Forest 19. Ipswich 20. Southampton The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Price Posted August 15 Share Posted August 15 програма за 1 кръг петък, 16 август 22:00 Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:0 събота, 17 август 14:30 Ипсуич - Ливърпул 0:2 17:00 Арсенал - Уулвърхямптън 1:2 17:00 Евертън - Брайтън 1:0 17:00 Нюкасъл - Саутхямптън 2:0 17:00 Нотингам Форест - Борнемут 1:2 19:30 Уест Хям - Астън Вила 2:1 неделя, 18 август 16:00 Брентфорд - Кристъл Палас 0:1 18:30 Челси - Манчестър Сити 0:2 понеделник, 19 август 22:00 Лестър - Тотнъм 0:3 Специални прогнози: 1. Посочете голмайстор по всяко време на двубоя Челси - Манчестър Сити - Холанд 2. Колко картона точно ще получат Брентфорд - 2 3. Колко корнера точно ще изпълни Ливърпул - 8 4. Ще има ли гол от дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм - Не 5. Ще вкара ли Тотнъм гол през първото полувреме срещу Лестър - Да 6. Ще вкара ли Арсенал гол с глава срещу Уулвърхямптън - Да Дългосрочни прогнози: Шампион: Манчестър Сити Голмайстор: Холанд Отбор вкарал най-много голове: Сити Отбор допуснал най-малко голове: Арсенал Отбори завършили в топ 4: 1. Манчестър Сити 2. Ливърпул 3. Арсенал 4. Манчестър Юнайтед Изпадащи: 18. Саутхемптън 19. Нотингам Форест 20. Ипсуич The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
Recommended Posts