neshev Posted August 12 Share Posted August 12 Berbatov, Xander Black and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
neshev Posted August 13 Author Share Posted August 13 (edited) Пънкаря обяснu значението на ГРИВНАТА! Edited August 13 by neshev Quote Link to comment
Sashundera Posted August 13 Share Posted August 13 3 hours ago, neshev said: Пънкаря обяснu значението на ГРИВНАТА! И Пънк и гривната му не струват и нямат никаква стойност, в сравнение с ЧУШКИТЕ НА ОРИГИНАЛНИЯ ТЪРНОВСКИ СЕЛЯ...ААААА ОРИГИНАЛНИЯ ТРИБАЛЕН ВОЖД! Mama Риплий и тя е доста over? Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Xander Black Posted August 13 Share Posted August 13 Добър RAW се получи. Сега като се разпаднаха вече ми станаха интересни Judgement Day. И то само заради Rhea и Priest разбира се. Другите са ми пълнa тъпня от новия Judgement Day. Тоя Bronson Reed защо го пушват не ми е ясно, грам не ме кефи. Защо трябваше да размаже най якия персонаж в WWE R-Truth не мога да разбера. А враждата на New Day и Kross там и другите с него е пълна помия. Сега вкараха и тоя Одисей ли е какъв и пак е пълна простотия Яка конфронтация между Randy и Gunther и якото RKО Out of Nowhere отново. Очаквах появата на McIntyre и на CM Punk и не ми беше интересно. Нещо тая вражда вече не става, да ги пускат в Hell in Cell мач да се размажат и да се приключва. Samy беше ясно че няма да си върне титлата. А тоя Bron нещо грам не ме кефи, не знам защо. И пак якото видео от Wyatt Sicks и по скоро от Bo Dallas/Uncle Howdy. В момента те са едно от най-интересните неща в RAW, дано не прецакат нещо и там. Quote Link to comment
hacky Posted August 13 Share Posted August 13 30 minutes ago, Xander Black said: А враждата на New Day и Kross там и другите с него е пълна помия. Сега вкараха и тоя Одисей ли е какъв и пак е пълна простотия Според мен вкараха Одисей, за да направят най-якото нещо, което можеше да се случи, да разпаднат New day. pedia4ovek 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Wyatt Sick6 вече съм почти сигурен че приключиха с Гейбъл и братята Крийд. Празното видео днес го потвърждава. Така даже май е по-добре че свършва след джобенето на последния RAW, отколкото да разтягат до следващото PPV за няма нищо. Да видим кои ще са следващите жертви които са предали семейството си. Edited August 13 by THE GRIM REAPER Quote Link to comment
Xander Black Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, hacky said: Според мен вкараха Одисей, за да направят най-якото нещо, което можеше да се случи, да разпаднат New day. За мен и да ги разпаднат пак са ми супер безинтересни и скучни. batistaheel 1 Quote Link to comment
Dudley Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Тия Youtube хем ползвам ad blocker, но пак през 2 минути ми изкачат реклами и не мога да го изгледам с кеф епизода. Някой да казва нещо различно от АД Блокър което ще помогне. Edited August 13 by Dudley Quote Link to comment
Berbo Posted August 13 Share Posted August 13 36 minutes ago, Dudley said: Тия Youtube хем ползвам ad blocker, но пак през 2 минути ми изкачат реклами и не мога да го изгледам с кеф епизода. Някой да казва нещо различно от АД Блокър което ще помогне. При мен ad blocker в Youtube не върши работа от 1 година, като толкова не можеш да траеш рекламите тегли си шоутата. Quote Link to comment
neshev Posted August 13 Author Share Posted August 13 Продължават със силните шоута. Отвсякъде сме в пиков период за WWE. За сравнение, преди 2 години, в същата зала, шоуто е било посетено от 6 хиляди души, а този RAW беше разпродаден, над 12 хиляди. Ефектът от добрия, дългосрочен буукинг, който ни предлагат. Gunther е абсолютен класик и кечът има heel като него, който не е готин, не е там да продава тениски или да пробутва някакви фрази, а е там да се гаври с face-овете. Хареса ми как преплетоха двете големи вражди. Drew не е забравил за световната титла, но Punk продължава да е трън на пътя му. Общо взето е добро решение, че заебават гривната. Беше готин способ да разкажат историята, но не е нещо, около което можеш да продължиш да поддържаш интереса с месеци наред. Предполагам ще направят едни strap мач и после отиваме към HIAC. Общо взето, продължават да щадят CM Punk. Strap мачът намаля риска от тежки контузии, но в същото време визуално ще изглежда добре, когато си нашарят гърбовете. Punk показа, че може да компенсира физическите лимитации с добре разказани истории. Правят много добри неща с Bron Breakker. Тръгнаха доста зле, когато се шляеше като костюмирана шматка зад кулисите, но след WM напипаха правилния подход. Правилно осъзнаха, че пичът е по-добър кечист, отколкото на микрофона, съответно залагат на това, като в същото време работят и върху промотата и цялостната презентация. Само на 26 е, реално това ще е най-лошата му версия и тепърва ще се развива. Но дори сега е на доста прилично ниво, тъй че той ще е една от звездите им занапред. Мачът със Sami беше много силен. Двамата имат солидна химия и завършиха тази вражда подобаващо. Интересно е как ще продължат с Bron, предполагам Dragunov ще излезе на преден план за да довършат и тази арка. Би било редно още в Берлин това да се случи. Priest и Rhea са супер популярни като двойка. Това донякъде се случва за сметка на Judgment Day, които биват брутално обругавани във всеки един момент. Но в крайна сметка, Priest и Rhea са много по-надеждни коне от Liv и Dirty Dom. Не съм убеден, че приключва историята между Wyatt Sicks и Gable, защото Gable даде заявка, че ще си отмъсти. American Made са в пълен състав, след turn-а на Ivy Nile, тъй че очаквам Gable най-накрая да получи по-сериозен push от към победи, макар че чисто от към екранно време, пичът е един от най-бутаните кечисти. Показаха Mark Henry и сина му. Доста от легендите, които гравитираха около AEW, се връщат обратно в компанията майка, което говори, че в AEW подобни легенди не са бръснати, а WWE отново е мястото, в което всеки иска да е. Програмата NIL ще се окаже най-доброто решение, което са взимали, защото най-накрая разбраха, че е много по-лесно да научиш изродски атлети да са кечисти, отколкото да креташ с някакви почупени indy маняци. Синът на Henry подписа договор с WWE и очаквам да дръпне бързо, ако се отдаде на кеча. Показаха Oba Femi на това шоу, явно ще викнат Otis да направят мач в NXT. Tavion Heights също прави силни изяви в NOAH. Засега нещата се получават. Bronson Reed за две седмици го утвърдиха като атракция. Цунамито е брутално движение по всички параграфи. Booking-ът на жените продължава да е леш. За пореден път някакъв отборен мач, който не завършва. Зетя въобще го е ударил през просото и се е концентрирал главно към мъжете. Факт е, че има сериозен успех с тях, но е време да обърне по-сериозно внимание и на жените, защото и там има доста потенциал. Тъпо ми е за Dakota, която не може да се отърве от контузии, но това е кечът. Да се надяваме, че няма да я заебат, както направиха с Tegan Nox. Metzgermeister, HEIDENREICH and Berbatov 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 13 Share Posted August 13 34 minutes ago, Berbo said: При мен ad blocker в Youtube не върши работа от 1 година, като толкова не можеш да траеш рекламите тегли си шоутата. https://ublockorigin.com Quote Link to comment
hacky Posted August 13 Share Posted August 13 2 hours ago, Dudley said: Тия Youtube хем ползвам ad blocker, но пак през 2 минути ми изкачат реклами и не мога да го изгледам с кеф епизода. Някой да казва нещо различно от АД Блокър което ще помогне. Ползвай браузъра Brave. Quote Link to comment
Sugarev Posted August 13 Share Posted August 13 3 hours ago, Dudley said: Тия Youtube хем ползвам ad blocker, но пак през 2 минути ми изкачат реклами и не мога да го изгледам с кеф епизода. Някой да казва нещо различно от АД Блокър което ще помогне. uBlock Origin към Chrome Quote Absolute madlad Link to comment
THE ENEMY Posted August 14 Share Posted August 14 Честно казано, когато лафех, че ще намерят начин да преебат още аурата на Брон, по-скоро тролех и не вярвах, че ще гледаме още абоминации... ОБАЧЕ ме опровергаха за пореден път. Това МЕ на шибаното шоу да ти е Брейкър срещу Сами и да гледаш как човек с физиката на римско божество се гърчи и мъчи с пич който все едно преди малко е ровил в кофите... Положението наистина е трагично. Такива неща тотално преебават гимика на Брон и не мисля, че някой който гледа подобно нещо, би си казал "Еми да, тоя е бадас". По-скоро си мисля, че трябва да е голям мухльо, за да има такава физическа разлика със съперника си и да го бие едва-едва, при това нечисто. Последното по-скоро беше грешка на рефера при третия туш, който изглеждаше като фаст каунт, което не променя факта, че изглеждаше зле. Иначе са нечовеци, Самката има 2 чисти туша над Брони, един над Гюнтер и един над Джей Усо (това в рамките на няколко месеца). Толкова неприятен даже Сина не ми е бил в кошмарния си суперменски период. Иначе има и добри неща. Историята в Джъджмент продължава да е топ, примерно. Проблемът там е, че какъвто и да е изходът от враждата, Доминик и Фин като излъчване са на нивото на Зейн, т.е. нямат МЕ аура, нито визия. А историята би била по-интересна ако хийловете бият тук, но не виждам в лонг търм какво би им донесло подобно нещо. Единствената забележка тази седмица е към Рия Рипли, която е доста неадекватна като бейбифейс. Актьорската и игра при промо конфронтацията с Лив и Дом беше доста неубедителна, като хийл се справяше значително по-добре, но може би и трябва време. Гюнта и Ренди бяха ок. Не съм впечатлен от интеракцията им, но и не беше лоша. Просто имаше доста клишета вкарани в целия сегмент, но така или иначе тук идеята може би е донякъде да не се престарават, понеже този мач в Берлин ще е и финал. Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted August 14 Share Posted August 14 3 hours ago, THE ENEMY said: Честно казано, когато лафех, че ще намерят начин да преебат още аурата на Брон, по-скоро тролех и не вярвах, че ще гледаме още абоминации... ОБАЧЕ ме опровергаха за пореден път. Това МЕ на шибаното шоу да ти е Брейкър срещу Сами и да гледаш как човек с физиката на римско божество се гърчи и мъчи с пич който все едно преди малко е ровил в кофите... Положението наистина е трагично. Такива неща тотално преебават гимика на Брон и не мисля, че някой който гледа подобно нещо, би си казал "Еми да, тоя е бадас". По-скоро си мисля, че трябва да е голям мухльо, за да има такава физическа разлика със съперника си и да го бие едва-едва, при това нечисто. Последното по-скоро беше грешка на рефера при третия туш, който изглеждаше като фаст каунт, което не променя факта, че изглеждаше зле. Иначе са нечовеци, Самката има 2 чисти туша над Брони, един над Гюнтер и един над Джей Усо (това в рамките на няколко месеца). Толкова неприятен даже Сина не ми е бил в кошмарния си суперменски период. Един от добрите на Ринга е Сами Зейн. За микрофона, да не говорим има и добри ходове, така че тези победи напълно заслужени. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 14 Share Posted August 14 Раздава се на ринга, но не мисля че техниката му е впечатляваща, или че работата му там го прави must see, но когато си гледал изродщини от времената когато наистина кечистите бяха атлети, самите ти критерии са съвсем други за работа на ринга. На микрофона Сами е един от най-слабите в ростера, колкото и субективни да са тези неща. Поне аз не съм фен на някакви фалцетни хленчения и преигравания, идват ми трайхард. Няма катчфраза, няма интеракция с публиката, в мидкарда е пълно с пичове които могат спокойно да го погребат. Но дори да греша за останалото, липсата на образ и представителна визия са сериозен проблем. Проблем е, че вече няма критерий какви хора се пушват. Аз съм убеден, че в главата на креатива, Сами е смята за новия Даниел Браян. Е, Браян освен че наистина беше класи както на ринга, така и на микрофона през по-голямата част от престоя си в WWE, винаги е имал и интересен образ и персона, а освен това никога не е имал мазнини, даже си беше доста релефен. Сами Зейн е еквивалент на Спайк Дъдли. С тази разлика, че Спайк може би има повече талант в себе си от него, просто е бил в грешната ера. Бтв, забравих да коментирам Винчи. Кефи ме, че му дават оригиналния гимик на Сезаро. Не знам колко пичове помнят, че за около месец след дебюта си в WWE, Кастаньоли беше със същия гимик, даже и винетки с коли имаше подобни, доколкото помня го играеше и плейбой, но после внезапно му промениха посоката. The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted August 15 Share Posted August 15 Не знам, мен ме радва пича. THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted August 16 Share Posted August 16 На мен лично Брон Брейкър не ми се струва слаб на микрофона. Има някакъв интензитет в промотата си и се е метнал доста на чичо си. Добре, че не се е изрусил, че щеше да стане като негово копие. Неимоверно много обаче ме радва новата му музика - някакъв супер надъхващ индъстриъл метълкор, даже самият Брон ми изглежда по-зареден, когато излиза на тази песен. Интересно, че още я няма пусната в ЮТюб. Направо се върнах 15 години назад, когато трябваше да чакаме WWE да пуснат цял албум с музики на кечисти, за да ги чуем цели и без коментатори и публика Деня на страшния съд остана само с джобърите. Макар че след изритването на Острието се водеше, че нямат лидер, винаги съм възприемал Прийст като такъв, не само защото е най-едър и респектиращ, а и защото първи от всички се присъедини към стейбъла. Когато него го няма, някакси загубват напълно кредибилност. Поне Балър успя да ми стане поне малко интересен за всичките си години в компанията - нещо, което не вярвах, че някога ще стане. Радвам се и че все повече хора във форума успяват да оценят Прийст - аз съм му фен от дебюта му в "NXT" и се радвам, че успя да постигне някакъв МЕ успех. Тази седмица мина и без моята нова любимка Лайра Валкирия. Да, Алекса Блис ми е любимка за всички времена, а Лив Морган ме кефи цялостно повече от която и да е в сегашния ростър, но в ирландката има нещо магнетично, което не мога да обясня. Има още доста накъде да се развива и като цяло не обясняват защо излиза с цялата тази перушина, та образът ѝ почти не съществува, но ентрансът и музиката ѝ са запомнящи се и мен лично ме кефят, също и начинът, по който стои на ринга и размята опонентките си със суплекси, без да губи женствеността си. Рано ѝ е за титла, но мисля, че могат да направят нещо с нея. batistaheel 1 Quote Link to comment
neshev Posted August 30 Author Share Posted August 30 Кечистите на WWE репетират преди шоуто: Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 30 Share Posted August 30 Its still real to me, DAMMMIT! Quote Link to comment
Recommended Posts