Devil Posted August 9 Share Posted August 9 Roman Reigns returns! The-Resident-Ev!L, Xander Black, Sashundera and 2 others 4 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 9 Share Posted August 9 The Roman Reigns show is back , курви! Чакаме и Хейман, който също вереоятно ако се появи ще получи най-мощната бейбифейс овация дето е получавал някога. Направо ще е нелепо да гледаме най-големия злодей мениджър да не е освиркван Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) Хахахаха, заслужаваше си да седя до късно да го видя това. Румян за точно 4 минути ги погреба тия палячовци и приключи feuda преди да е почнал. С тия гигантски скандирания нищо чудно. Нека сега да чуя как поп-а на съмърфест е бил слаб, тоя 4 пъти щеше да събори покрива на сградата. Копелетата викаха с цялата мощ на гърлата си ОТС - без даже да знаем какво означават. Въпреки че аз съм сигурен че това е реклама на Киро Брейка - Отегчен Търновски Селянин! Винс МкМенъ, ако гледаш това шоло, надявам се да пикаеш и сереш кръв от нерви, дърт кучи син такъв. Първо ега умреш в затвора и второ ега умреш в затвора от злоба и гняв че ЗетЯ за 2 седмици направи нещо, което ти палячо усра 6 години подред и почти не съсипа бизнеса с което. Шоуто беше пълна помия без края иначе. КАКВИ ПОДЯВОЛИТЕ БЯХА ТИЯ ПЕДЕРАСИ ОБЛЕЧЕНИ В РОЗОВО? Смак на живо цел не бех гледал сигурно от преди пандемията, още немах бели косми на косата. Явно Зетя е наследлил малко от олигофренията от баща си. Зетя има огромен проблем сега - не може според мен да държи Румян и Азис на едно шоу, без единия да засенчи другия. Азис преди 4 месеца беше най-интересното нещо в кеча, а сега е просто Азис. Напомня ми на Пънк с неговия рейн който никой не го ебеше за него, щото човека шампион (без физически пояс) беше Сина. Сега ще е същото. Edited August 10 by Sashundera The-Resident-Ev!L 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 Направиха добро решение да изчакат с това да му дадат да говори, както и завръщането на Paul-E. Конфронтацията с оня откачения дето си прецака коляното също ще е голям момент. Ще пада кЮтек! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
neshev Posted August 10 Share Posted August 10 Стана ми смешно колко брутално cuck-наха Solo на това шоу. Първо от Cody и Owens, после от Roman Reigns. "Ела и си зими" и после бяга като някой путка. Все пак трябва да бъде поздравен, че той има основен принос Roman Reigns в момента да има такива реакции, но си и личи кой е човекът, който в момента искат да предпазят. И това е Jacob Fatu, който е спасен от цялото това нещо, но след някое друго шоу ще се върне и ще чука мощно Roman. Иначе, да, Vince продължава да го поема мощно, след като шест години се мъчеше да направи Roman Reigns face, Зетя за няколко месеца, без дори да се появява на екран, направи това, за което Вини мечтаеше толкова време. Интересен момент с Tama Tonga, който показа някакво колебание, преди да връчи огърлицата на Solo и преди това не беше особено радостен от появата на Fatu, тъй че може би ще развиват и този сюжет. Да, и тука се враждува за огърлица от люти чушлета, но май само при Punk и Drew се мрънка за това. Между другото, новата тема на Roman звучи доста епично, явно е въпрос на свикване. Cody си върви доста добре, въпреки че е сериозно прецакан от липсата на адекватно изградени heel-ове в SmackDown, та трябва да ползва "fighting champion" gimmick-а и да враждува с каквото му падне. Това му е основният коз, защото KO срещу Cody на ринга ще е с класи над Roman срещу Solo. Специално Owens идва доста свеж, че помни, не забравя и не прощава. Тъй че промото, в което сипа на Aldis с черпака, беше доста силно. Решението да ги отделят от Bloodline арката е удачно. Радвам се, че върнаха триото Bianca, Jade и Naomi. Има доста потенциал в тях и публиката се срути, когато Naomi направи намесата. LA Knight му ъпгрейднаха темата, която сега подхожда повече на face. Подписа и нов договор, тъй че предстоят силни неща за него. Той и Gunther намазаха зверски от смяната на караула в WWE. От гей модния дизайнер, LA Knight консистентно е един от най-популярните хора в компанията. И на практика за последните 2 години винаги е бил водещо лице и е получавал систематичен пуш, който най-накрая завърши с титла. Andrade напоследък прави доста силни изяви. Явно вървим на Best-of-7 мач с Carmelo. Giovanni Vinci с NXT гимика винаги е добре дошъл. Пуснал си е брада, която му тича. Надявам се да му се получат нещата. baikiro, Berbatov, Hawkeye and 3 others 4 1 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) Топ 3 на най-скучните царувания в историята на WWE титлата: 1. Кофата Кингстън 2. Джиндър Мангал 3. Кодака Според вас последният дали ще успее да се изкачи още в класацията? Edited August 10 by ЧОТУДЕ Rock, MJ23, Berbatov and 3 others 6 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 10 Share Posted August 10 Евала HHH. Не мога да повярвам, че 2024-та гледам отново редовно кеч, интересно ми е и то не само това. Най-големите фейсове в компанията се бият не за какво да е, а за гривничка и връзка чушки. Бог си, Лъвек, Бог! Ремикса на LA Knight e ъпгрейд, за разлика от Rejgns. Явно ще е за постоянно. Жалко. Няма същия импакт. Quote Link to comment
Price Posted August 10 Share Posted August 10 Коди продължава и ще продължава да е супер over. Но ясно си личи кой е най-голямата face звезда оттук нататък и кой ще е най-големия победител след края на цялата тази дълга история покрай Bloodline. Само да е здрав Романката и дано има сили, желание и възможност за един последен по-дълъг run, с повече изяви от два пъти месечно. Четох в темата за новините, че вероятно догодина ще има PLE в Италия. Очаквам Винчи да получи солиден midcard push, започват обещаващо с видеата за него. Надъхан съм. LA Knight и Andrade са светъл лъч в Смака, останалото е почти негледаемо. Quote Link to comment
The^Lunatic Posted August 10 Share Posted August 10 Като цяло разликата между гривната на Пънк и чушките на Рейнс е голяма. Чушките са еквивалент на корона в племето, за която корона сега ще се води война. Няма как изобщо да се прави сравнение между двете. Пънк като си вземе гривната, ще си остане същата утайка, докато Роман с чушките, отново ще бъде на върха в самоанския клан. Sashundera, pedia4ovek and Razor-Ramon 3 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 10 Share Posted August 10 Прав си, но въпреки всичко са си чушки!! Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) PLE в Италия ли? Това означава...че е ВРЕМЕ да изпълня the profecy, време е да изпълня мойта детска мечта и да посетя първото си кеч събитие на живо! Не ме интересува колко пари ще е билета, ако Румян отиде ще тегля ипотечен кедит! ВРЕМЕ Е ДА ПРИКЛЮЧА ИСТОРИЯТА! Edited August 10 by Sashundera Berbatov, The-Resident-Ev!L and Sugarev 3 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Hachiko Posted August 10 Share Posted August 10 Маняка тотално ги погреба за 3 минути . Направо да се разкарват мангалите. Sugarev, Ponetron and Sashundera 3 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 10 Share Posted August 10 Джовани Винчи много ме кефи с тоя гимик Сигурно ще потъне ама добро начало. Роман си е Роман. Друга Вселена просто. Сигурно ще бие мангалите 2-3 месеца и накрая ще се появи скаличката. Quote Link to comment
Hachiko Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) Да добавя и аз, че изглежда интересен гимика на Джовани, нещо като Дел Рио ще е. А на мен по скоро ми бие на Андрю Тейт на WWE . Едит: Може би и на: Spoiler Edited August 10 by Hachiko The-Resident-Ev!L and Berbatov 2 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 ВОЖДА е само един! ☝️ Berbatov, Razor-Ramon and BulletClub 2 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Ed2097 Posted August 10 Share Posted August 10 Как е възможно толкова много да харесваме Роман Рейнс? Преди всички го мразеха и искаха да се пенсионира и да замине за Холивуд, а сега не можем без него. Quote Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) 38 minutes ago, Ed2097 said: Как е възможно толкова много да харесваме Роман Рейнс? Преди всички го мразеха и искаха да се пенсионира и да замине за Холивуд, а сега не можем без него. Що за малоумен въпрос е това? Особено при положение че няколко души няколкократно сме го писали, включително и аз в тази тема по-горе ама кой да чете? Единствената причина да харесвате толкова един човек който по едно време беше най-мразения човек в историята на кеча, и не legit heat а "go away, надяваме се да умреш" heat е Vince McMahon. Това тъпо копеле се заинати и реши че на фона на всичко ще направи този човек следващия Джон Сина, и го направи по най-смотания начин. Аз не знам човека зад Роман, Joe Anoai колко дебела кожа трябва да има за да изтърпи всичката тая помия която пое за последните 9 години. Единствния човек, който го е имал по-тежко от него е самия Сина, защото той не получи лукса да търне хийл защото така лесно се оправят нещата. Въпреки че при Роман нищо не беше лесно, въпреки че стана хийл, ако продължаваше да няма увереност на микрофона и да говори като първолак както първоначалните му години, този човек щеше да е приключил досега. Но истината е че Joe, според интервюта на негови колеги, винаги е бил пълен с харизма и чуство за хумор, но години наред машината на Винс, която налагаше че дадени хора трябва да се държат ТОЧНО както той реши, го беше блокирала. Той беше един усмихващ се човечец, със лещи на очите щото изкуфелия дъртак така е решил, говорещ някви супер детски и банални промота, като дори Джон Сина го погреба веднъж през 2017 толкова силно, че мисля че от тогава се запали нещо в Роман и човека реши твърдо че ще се наложи и ще се докаже преди да умре. Странно звучи но, може би най-лошото и най-доброто което му се случи, е че левкемията му се завърн и пандемията. Не пожелавам това на абсолютно никого, но когато успя да се завърне, наложената му омраза от народа (заради тъпия инат на винс) прекъсна и хората започнаха да оценяват човека. Имаше няколко месеца където наистина не го усвиркваха и му се кефеха, но пак изглеждаше толкова смешен и банален като образ. Още със същата музика и облекло откакто е дебютирал в щита. Не беше ли настанала пандемията, нямаше да получим The Tribal Chief. Всички знаем че Винс е путка и че не посмя да търне сина, защото вместо 50 милиона ще прибира по 30 на седмица. Обаче пандемията постави безпрецедента и извънредна обстановка не само в цял свят, но и в компанията. И той беше принуден да рискува. Също така се е говорило, че на Роман му е писнало и е заплашил че ако сега не експерементират с промяна в образа му, се пенсионира и се маха окончателно от бизнеса. Не знам дали осъзнавате но причината Роман да изчезне при КМ36 е доста сериозна, да получиш Ковид след като си излекувал рак си е супер страшно и може би смъртоностно, като човек на 5 деца, напълно разбирам решението му. Та общо взето консенсуса е че Роман му е казал, че няма да се върне лятото на 20та, освен ако не получи тази история с едно специално условие: да не го скриптират. Сиреч листата и креативната свобода за развитието му най-вереоятно е била само и единствено и в неговите ръце и в тези на Пол Хейман. А ако някой си мисли че Хейман няма заслуги за цялата тая история трябва да си смени наркотиците. И след това до днес историята е ясна, когато станеш готиния забавен хийл, хората автоматично почват да ти се кефят, а когато имаш изродски нечовешки дълъг рейн с титлата продължил 3,5 ШИБАНИ ГОДИНИ, момента в който загубиш титлата и изчезнеш, ако поне малко си се справял със задачата си, хората сами ще се молят за твойто завръщане. И ще полудеят като се случи. И това което Solo Sikoa - дебелия самоански гаден циганин, направи за последните няколко месеца също е за хвалба, човека мина от мълчащ бодигард до супер роля като путката откраднал титлата на вожд от роман, хлебейки го зад гърба му. Чудесно му подля вода и изгради фондацията за чудесно завръщане на Роман в стил да стане новия Стив Остин, който също беше злодей и стана фейс след това, но не промени нищо в себе си. Единственото което промени, са хората който пребива. Наистина е уникална историята му, това може би е най-голямото преобръщане на кариерна тракетория в историята на кеча. Да, от началото беше пушван до небето и получи първия си WM Main Event адски рано, но нека бъдем честни, ако Винс още беше тук и той се беше пенсионирал 2020та, пак едва ли щеше да е напълно доволен от себе си човека. Да, бил си всички огромни в бизнеса, станал си милионер, десетки титли и мейн евенти, обаче тая омраза която получи със сигурност го е тормозила. Когато уж го играеш добряка, и спечелиш титлата от злодея Трите Хикса в стадион и 100,000 човека така те усвиркват че компанията мютва микрофоните, знаеш че нещо не е наред. Това оставя следа в наследството ти. Помня го тоя момент на WM32, и ако се зачета в коментарите ми от тогава преди години, съм сигурен че и аз съм го ненавиждал и съм му пожелавал тежка гибел. Ако беше хийл сега щяхме да кажем че Винс си е свършил работата идеално, но това е далеч от това което целеше дъртака. Даже ако си спомняте, Винс извади на ръмбъла и Скалата да му вдигне ръката - и това което успя да направи тогава беше немислимо - да усвиркат и Скалата. Само дърт самозабравил се изкуфял дъртак може да причини такива щети. Колкото и да е велик в момента с това което прави, истината е че Зетя Пол Левек получи този уникален персонаж на готово - не трябваше да прави нищо особено за да го направи огромна звезда, освен едно нещо. Да не се усира като Винс. Просто го остави да си прави нещата който знае най-добре. Та накратко заслуга имат: некадърността на Винс, Левкемията, Covid19 и най-вече Paul Heyman. С лек принос от Соло също. EDIT: oказах се прав Последен едит с бонус от един германски берач на гъби, който ни разправяше как Винс прави правилните бизнес решения. Нищо че гейта на КМ 32 е ...я да видим - 17 милиона. А гейта на КМ 40, която според неговите виждания със сигурност е мократа мечта на всички " хора, които разбират много повече от ръководстовто на WWE" гейта е.... 40+ МИЛИОНА. Да не говорим колко по-богата е компанията сега спрямо 2016. Ама слушайте германския берач на гъби, той най-ги разбира нещата. Надявам се един ден за се завърнеш, за да те приключа както Роман приключи дебелия циганин и приятелите му. Edited August 10 by Sashundera RaterR, Berbatov, HEIDENREICH and 2 others 2 3 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
yaripim Posted August 10 Share Posted August 10 15 hours ago, Sashundera said: Копелетата викаха с цялата мощ на гърлата си ОТС - без даже да знаем какво означават. Оборска Тор Самоанска (шегувам се,много ясно,жив и здрав да е ) Добре пръсна мангалите обаче, не знам отпора дето ще му го дадат какъв ще е и кога ще е . Може и да дойдат останалите и да има МешереWarGames!, Book it, зете! Quote Link to comment
Ed2097 Posted August 10 Share Posted August 10 3 hours ago, Sashundera said: Що за малоумен въпрос е това? Особено при положение че няколко души няколкократно сме го писали, включително и аз в тази тема по-горе ама кой да чете? Единствената причина да харесвате толкова един човек който по едно време беше най-мразения човек в историята на кеча, и не legit heat а "go away, надяваме се да умреш" heat е Vince McMahon. Това тъпо копеле се заинати и реши че на фона на всичко ще направи този човек следващия Джон Сина, и го направи по най-смотания начин. Аз не знам човека зад Роман, Joe Anoai колко дебела кожа трябва да има за да изтърпи всичката тая помия която пое за последните 9 години. Единствния човек, който го е имал по-тежко от него е самия Сина, защото той не получи лукса да търне хийл защото така лесно се оправят нещата. Въпреки че при Роман нищо не беше лесно, въпреки че стана хийл, ако продължаваше да няма увереност на микрофона и да говори като първолак както първоначалните му години, този човек щеше да е приключил досега. Но истината е че Joe, според интервюта на негови колеги, винаги е бил пълен с харизма и чуство за хумор, но години наред машината на Винс, която налагаше че дадени хора трябва да се държат ТОЧНО както той реши, го беше блокирала. Той беше един усмихващ се човечец, със лещи на очите щото изкуфелия дъртак така е решил, говорещ някви супер детски и банални промота, като дори Джон Сина го погреба веднъж през 2017 толкова силно, че мисля че от тогава се запали нещо в Роман и човека реши твърдо че ще се наложи и ще се докаже преди да умре. Странно звучи но, може би най-лошото и най-доброто което му се случи, е че левкемията му се завърн и пандемията. Не пожелавам това на абсолютно никого, но когато успя да се завърне, наложената му омраза от народа (заради тъпия инат на винс) прекъсна и хората започнаха да оценяват човека. Имаше няколко месеца където наистина не го усвиркваха и му се кефеха, но пак изглеждаше толкова смешен и банален като образ. Още със същата музика и облекло откакто е дебютирал в щита. Не беше ли настанала пандемията, нямаше да получим The Tribal Chief. Всички знаем че Винс е путка и че не посмя да търне сина, защото вместо 50 милиона ще прибира по 30 на седмица. Обаче пандемията постави безпрецедента и извънредна обстановка не само в цял свят, но и в компанията. И той беше принуден да рискува. Също така се е говорило, че на Роман му е писнало и е заплашил че ако сега не експерементират с промяна в образа му, се пенсионира и се маха окончателно от бизнеса. Не знам дали осъзнавате но причината Роман да изчезне при КМ36 е доста сериозна, да получиш Ковид след като си излекувал рак си е супер страшно и може би смъртоностно, като човек на 5 деца, напълно разбирам решението му. Та общо взето консенсуса е че Роман му е казал, че няма да се върне лятото на 20та, освен ако не получи тази история с едно специално условие: да не го скриптират. Сиреч листата и креативната свобода за развитието му най-вереоятно е била само и единствено и в неговите ръце и в тези на Пол Хейман. А ако някой си мисли че Хейман няма заслуги за цялата тая история трябва да си смени наркотиците. И след това до днес историята е ясна, когато станеш готиния забавен хийл, хората автоматично почват да ти се кефят, а когато имаш изродски нечовешки дълъг рейн с титлата продължил 3,5 ШИБАНИ ГОДИНИ, момента в който загубиш титлата и изчезнеш, ако поне малко си се справял със задачата си, хората сами ще се молят за твойто завръщане. И ще полудеят като се случи. И това което Solo Sikoa - дебелия самоански гаден циганин, направи за последните няколко месеца също е за хвалба, човека мина от мълчащ бодигард до супер роля като путката откраднал титлата на вожд от роман, хлебейки го зад гърба му. Чудесно му подля вода и изгради фондацията за чудесно завръщане на Роман в стил да стане новия Стив Остин, който също беше злодей и стана фейс след това, но не промени нищо в себе си. Единственото което промени, са хората който пребива. Наистина е уникална историята му, това може би е най-голямото преобръщане на кариерна тракетория в историята на кеча. Да, от началото беше пушван до небето и получи първия си WM Main Event адски рано, но нека бъдем честни, ако Винс още беше тук и той се беше пенсионирал 2020та, пак едва ли щеше да е напълно доволен от себе си човека. Да, бил си всички огромни в бизнеса, станал си милионер, десетки титли и мейн евенти, обаче тая омраза която получи със сигурност го е тормозила. Когато уж го играеш добряка, и спечелиш титлата от злодея Трите Хикса в стадион и 100,000 човека така те усвиркват че компанията мютва микрофоните, знаеш че нещо не е наред. Това оставя следа в наследството ти. Помня го тоя момент на WM32, и ако се зачета в коментарите ми от тогава преди години, съм сигурен че и аз съм го ненавиждал и съм му пожелавал тежка гибел. Ако беше хийл сега щяхме да кажем че Винс си е свършил работата идеално, но това е далеч от това което целеше дъртака. Даже ако си спомняте, Винс извади на ръмбъла и Скалата да му вдигне ръката - и това което успя да направи тогава беше немислимо - да усвиркат и Скалата. Само дърт самозабравил се изкуфял дъртак може да причини такива щети. Колкото и да е велик в момента с това което прави, истината е че Зетя Пол Левек получи този уникален персонаж на готово - не трябваше да прави нищо особено за да го направи огромна звезда, освен едно нещо. Да не се усира като Винс. Просто го остави да си прави нещата който знае най-добре. Та накратко заслуга имат: некадърността на Винс, Левкемията, Covid19 и най-вече Paul Heyman. С лек принос от Соло също. EDIT: oказах се прав Последен едит с бонус от един германски берач на гъби, който ни разправяше как Винс прави правилните бизнес решения. Нищо че гейта на КМ 32 е ...я да видим - 17 милиона. А гейта на КМ 40, която според неговите виждания със сигурност е мократа мечта на всички " хора, които разбират много повече от ръководстовто на WWE" гейта е.... 40+ МИЛИОНА. Да не говорим колко по-богата е компанията сега спрямо 2016. Ама слушайте германския берач на гъби, той най-ги разбира нещата. Надявам се един ден за се завърнеш, за да те приключа както Роман приключи дебелия циганин и приятелите му. Ти трябва да си най-лудия фен на Роман. Каквото и да е направил Винс, кеча никога нямаше да е същият без него. Quote Link to comment
The Pain Posted August 10 Share Posted August 10 Sashundera ме кефи колко голям Роман марк е Човека разцепва само с аура наистина при тези две появи и направо ги счупи и двата пъти събратята си. Но личното ми мнение и поне така се надявам де, е че Роман трябва да е фейс само докато трае тая история и вече за WM сезона отново да действа като heel.Рано му е за babyface царуване с титлата или поне трябва да страда много време, докато я вземе пак.Ако Скалата като heel му пречи 2 години отново да я вземе, може и да се получат нещата. Quote Link to comment
Момчил Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) Хората го обичат! Edited August 11 by Момчил batistaheel 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 11 Share Posted August 11 5 hours ago, Ed2097 said: Ти трябва да си най-лудия фен на Роман. Каквото и да е направил Винс, кеча никога нямаше да е същият без него. Roman и аз го мразех преди 10на години, когато още ми беше акъла, просто когато пораснеш някога и ти ще осъзнаеш че вината за омразата по него не е негова. Винс че е бащата на модерния кеч и че без него нямаше да пишем в този форум е безспорен факт, но истината е че след 2005,2006 тоя човек бавно и прогресивно унищожи creative дирекцията на компанията. Творението му е велико, но можеше да е още по-велико ако се вслушваше в чуждите мнения. Не случайно най-популярната ера в кеча и най-големия успех на компанията е Attitude Era-та, защото това беше когато беше притиснат в ъгъл и нямаше друг избор освен да се вслушва и да даде на хората това което искат, а не помията която той иска. Момента, в който превзе индустрията пак започна с неговите си глупости и всичко рязко падна надолу. Аз съм пък на мнение, че сега Роман много мощно трябва да го изградят като герой, за да не бъде засенчен от Скалата в бъдещата им вражда която е неизбежна. Мача им със сигурност ще се състои на КМ41 освен ако Скалата не получи/контузия или нещо друго непредвидено. Както видяхме в билда към 40, Роман беше доста засенчен от Скалата, който просто изригна и се прероди с този нов свой образ на пълен злодей злоупотребяващ с положението си като член на борда на директорите на компанията. Затова до КМ сезона WWE трябва да се постараят новия antihero образ на Роман да бъде негов контраст, защото съм сигурен че в промо битки и двамата ще държат своето. Вчера реших да си пусна тоя клип и за мен беше абсолютно нереално как това е същия човек който едно време едва рецитираше две изречения без да звучи като пълен кретен и да не забравяме SUFFERING SUCCOTASH промото. Когато Винс не ти пише скрита и ти остават свобода, се случват нещата. The^Lunatic 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
natopor4en Posted August 11 Share Posted August 11 Хей хей приятеле. Аз също съм марк на трибалният вожд, на главата на масата Роман Рейнс. Телефона ми звани с неговият химн. Имам и даже негова тениска. Разказвал съм ви как на работа влизам с крак брадва при коврите и им казвам "ПРИЗНАЙТЕ МЕ !!!!". Цяла седмица ме държа загубата му на Мания. Знам, че е кеч и е по сценарий, ама ддз.... цяла седмица ми беше някакво мега сдухано. Както преди години промотираха мача на ННН с Гробаря, че е края на една ера. Така и загубата на Рейнс мис е стори като края на една епоха. До толкова бяха свикнал с него като шампион. Сега с Колди..... да, беше хубава история как завърши историята, ама като шампион не ми е много интересен. Поне за сега. Да не говорим, че продължава тази епопея с Блудлайна. Та като Рейнс марк, много се радвам, че се появи отново. Не ми допада новата му песен, взучи ми прекалено суперменска, но предполагам това е идеята да се свърже с фейс образа му. Лично мен си ме кефи и си държа на старият му химн, с който ми звучи и телефона. Еми няма какво да се каже. Нерде Ямбул нерде Стамбул. Нито Сикола, нито двамата му ибрика могат да стъпят на малкият пръст на Роман. Нито като физика, нито като мик скилс, да не говорим пък за харизма и присъствие. Очаквам с нетърпение да изнесе промо и да разясни своите подбуди и защо действа по този начин. Това с Колди беше едно от най-криндж нещата които някога съм гледал. Спомняте ли си сегмента на Скалата и Коди след манията. Дето Скалата искаше да му подържи титлата и публиката скандираше дис ис оклорд. Еми онуй ако беше оклорд, то какво да кажа за този гнусен хомо сегмент с Оуенс. ооо мооо аз съм добър шампион и ще дам тайтъл шот на Оуенс, защото е много заслужил. Оооо мооо не е вярно, не съм го заслужил, не ми го давай. Ама не може, не може ти си го заслужил, ти си толкова упорит и усърден в работата си. Ама не не, не съм, в съблекалнята има по-залужили от мен..... WTF ае вие сериозни ли сте ????? Оуенс дето до оня ден раздаваша стънари на всеки, дето влизаше в боя с всеки, дето уж още се води прайзфайтър, сега се обяснява като ученичка и чупи пръсти, докато е забил поглед в петите си. Кога бихте видяли Роман в подобен сегмент. Точно и абослютно никога. Той е алфа и никога няма да позволи да участва в подобен гнусен алотистичен сегмент с леки хомо елементи. Sashundera, The^Lunatic, MJ23 and 1 other 1 3 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted August 11 Share Posted August 11 Преди бях развълнуван от рейна на Коуди. Бях инвестиран. Ама с времето толкова ми отъпя т'ва момче, че не подлежи на описване. Буквално всяка негова вражда след тая с Рейнс е - - Уважавам те, Коуди Роудс. Но искам да взема тази титла. - Уважавам те, (еди кой си). Но искам да запазя тази титла. Баща ми е Дъсти Роудс. *ръкостискане* pedia4ovek, Berbatov and Jarule22 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts