Jump to content

Без сценарий с Хунтата (Брой 93 - SummerSlam 2024, Олимпийски игри Париж 2024)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви 93 брой на "Без Сценарий с Хунтата" (HEIDENREICH, neshev и The Olimpic Hero), който включва:

- Интро (00:01 до 4:30)

- Пълен анализ на SummerSlam 2024 (4:31 до 79:50)

- Олимпийски игри Париж 2024 (79:51 до края)

Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as"

Hachiko

Сега изслушах подкаста. Съгласен съм с повечето неща казани от Вас. Единственият проблем беше тук, че @HEIDENREICH се чуваше супер гадно. От микрофона ли му е, не знам. Трябваше да спирам и слушам на почивки, защото на моменти не се търпеше.

The Olimpic Hero
5 minutes ago, Hachiko said:

Единственият проблем беше тук, че @HEIDENREICH се чуваше супер гадно. От микрофона ли му е, не знам. Трябваше да спирам и слушам на почивки, защото на моменти не се търпеше.

Проблемът е в твоя телевизор. Чува се перфектно.

• Thanks 2

Hachiko
Just now, The Olimpic Hero said:

Със слушалки съм за 300 евро? Мислиш ли? Пусни си го отново и виж, че се чува странно.

baikiro
7 minutes ago, Hachiko said:

Сега изслушах подкаста. Съгласен съм с повечето неща казани от Вас. Единственият проблем беше тук, че @HEIDENREICH се чуваше супер гадно. От микрофона ли му е, не знам. Трябваше да спирам и слушам на почивки, защото на моменти не се търпеше.

От гласа му е.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Hachiko
1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Пусни го и ще видиш, че съм прав. Със слушалки съм последна серия stealseries, и съм си чистил ушите.

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Пусни го и ще видиш, че съм прав. Със слушалки съм последна серия stealseries, и съм си чистил ушите.

4 minutes ago, baikiro said:

От гласа му е.

Какъв глас бе? то нищо не се чува. На село радио точката работеше по-добре.

Brutalnia

Стига се оплаквахте от качеството бе. Всичко се чува перфектно от обикновени Самсунг слушалки за 15-17 лева и телефон Самсунг 8 (бая дърт). Подкастът отново достави, като присъствието и на Чичо Райх беше топ класа. Интрото как нареждате и гаврите един трол ме хайпна още повече.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

jobber91
1 hour ago, Hachiko said:

На колонки струващи 26 лв. купени през 2017 Райх се чуваше отлично.

Ponetron

На китайски слушалки от шейн за 7.99лв, се чуваше добре. Ма беше в 5 сутринта и немаше никой наоколо.

• Upvote 1
Hachiko

Ако не се ебавате, добре. Пробвах от друго устройство (един лаптоп с уин 7) - същата работа, човек.

Edited by Hachiko
raquishi

Слушалки от алиекспрес, купени 2021  за 20 лв, с кабел за 5 лв, купен 2024(от ония слушалки KZ с лесно разменим кабел) медения гласец на Райх се чуваше като водопад в моите уши. Гласът му ми напомня на поп, благ, възрастен човек, който ми пее опелото.

1 hour ago, Hachiko said:

Ако не се ебавате, добре. Пробвах от друго устройство (един лаптоп с уин 7) - същата работа, човек.

Ебават се. Завиждат, че имаш слушалки от 300 евро и гледат да те изкарат прост, че си се набутал да дадеш толкова пари.

• LMFAO 1
  • Sad 1
HEIDENREICH
10 hours ago, raquishi said:

Слушалки от алиекспрес, купени 2021  за 20 лв, с кабел за 5 лв, купен 2024(от ония слушалки KZ с лесно разменим кабел) медения гласец на Райх се чуваше като водопад в моите уши. Гласът му ми напомня на поп, благ, възрастен човек, който ми пее опелото.

@raquishi имам предположение кой стар путрибитил си. :) Благият, възрастен човек ще те обърне като ръкавица с хастара навън. :beer:

А иначе за да спра безсмисления спор, и преди съм записвал подкасти , наскоро ми взимаха интервю и в работата  и няма спор -гласът ми звучи супер гадно като на селянин-ретард, нищо общо с това дето чувам аз. Отделно и всяко запъване си личи много ясно.

Обаче каквото такова , постарах се да го компенсирам със съдържание. Отделно ега сте ме чували 1000 пъти за тия 20 години, който свикнал-свикнал. 

Хачико ти не беше ли в Кипър ? Да не е за това че си в чужбина. И аз слушах подкаста на телефона и после го пуснах пробно и у нас на колконките и звука е перфектен. 

raquishi
28 minutes ago, HEIDENREICH said:

@raquishi имам предположение кой стар путрибитил си. :) Благият, възрастен човек ще те обърне като ръкавица с хастара навън. :beer:

Недейте така, г-н Райх. Аз го казвам с цялото ми уважение към Вас и Вашия труд през годините. Вие с останалата част от законната власт придържате НОРМАЛНОСТТА във форума, премахвате всички метастази на простотия и селяния, които отравят пучрибитилити. 

• Haha 1
Monteso

Чичу Райх, ама ти ли участваш ? Само заради тебе ще го пусна тогава :beer:

• Like 1

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!