Jump to content

WWE RAW - 5 август 2024

Recommended Posts

yaripim

Пънк нещо много почна да си пляска 5 със Саманта Ървин,Рикошета тряа да внимава ,Ейджей Лий също :D 

Добро шоу с прилично продължение на турнира. Нещата повечето сте ги казали, няма да повтарям и потретям.

Гюнтер много ме кефи като хийл,  с това наметало и тая осанка ми бие малко на Mr. Bison от Street Fighter. Без съмнение запазва в Берлин.

Ренди му е идеален опонент от маркентингова гледна точка- шоуто е в Европа, хем тамошното BWC ще видят Ортън наживо, хем е голямо име и ще привлече публика,публиката ще се скъса да му пее песента при ентранса. Win-win-win отвсякъде.

• Upvote 2

3kuoda.gif

Пълен анализ няма да пиша, но минавам само да вметна, че ми се наложи да гледам този епизод чрез youtube версията. Медено беше изпълнението. Час и половина - нон стоп развитие на историите в сегменти и само два мача. Нямаше женски помии, нямаше лоу кард пълнеж.

Просто няколко класи вдига на шоуто това, че са наблъскани само сегменти и важните мачове. 

batistaheel

Явно тройна заплаха между Дрю, Пънк и Ролинс няма да има. Малко съм разочорован, поне един такъв мач трябваше да направят. Сега явно Ролинс ще се занимава с Бронсън Рийд. Тъпо е когато ти се гледа Пънк срещу Ролинс срещу Дрю. Да, искат да запазят Ролинс срещу Пънк за Манията, но докато чакаме, можеше да ни предложат тази тройна заплаха. Защо иначе ни дразнят с това постоянно тийзване. 

Ортън срещу Гюнта ще избият рибата. И двамата са корави копелета. Чака ни брутален мач. Ортън е легенда, няма нужда от титли, сега е времето на младите. То колко души заслужават титли. Живеем в страхотна ера, в която има доста over кечисти. Коуди си нацарува и би било яко Ортън да вземе неговата титла. 

Страхотни промота от Макдона и Балър. Това наистина е нов JD защото всички оригинални членове са извън него. Да, могат да добавят още хора. Риа и Свещеника наистина се държаха като лидери и това им изяде главите. Има логика.

Уятите разцепиха. Предишната версия на Декстър Лумис грам не ми харесваше, но тука има огромно подобрение. И като визия, и като умения на ринга. Аз искам Алекса в стейбъла. Тя е Сестра Абигейл. Харесвам я в този образ и нейната история заслужава да получи продължение. Борчетата Крийд също радват, но мисля че в тази вражда са голямата жертва. Вместо да газят, биват прегазвани. 

Всъщност промотата на Карион Крос въобще не са лоши. Но вражда с New Day, кой го ебе за Ню Дей. Пък и Скарлет въобще не я ползват, което е жалко. 

11 minutes ago, yaripim said:

Пънк нещо много почна да си пляска 5 със Саманта Ървин,Рикошета тряа да внимава ,Ейджей Лий също :D 

Той прегръща и Стефани! WTF? Мислех, че яко ги мрази. Какво става с Пънк? 

• Upvote 3
BulletClub

Малко офф-топик - За хората, които не гледат епизода от YT, а си го дърпат, може ли да препоръчате някакъв читав сайт за торенти с добро качество, а не като в замунда на квадрати и по принцип според вас има ли нужда да се крие IP-то като се тегли? Наясно, съм че в БГ такива неща са си нормални и повечето хора си свалят на поразия, но все пак ми е любопитно. Помня и един случай преди години на човек, който качваше кеч торенти (името му беше HEEL нещо си) и за някакво време го бяха вкарали в затвора, заради това нещо, естествено това се случва в Щатите, а не тук. :ph34r:

The Olimpic Hero
53 minutes ago, BulletClub said:

Малко офф-топик - За хората, които не гледат епизода от YT, а си го дърпат, може ли да препоръчате някакъв читав сайт за торенти с добро качество, а не като в замунда на квадрати и по принцип според вас има ли нужда да се крие IP-то като се тегли? Наясно, съм че в БГ такива неща са си нормални и повечето хора си свалят на поразия, но все пак ми е любопитно. Помня и един случай преди години на човек, който качваше кеч торенти (името му беше HEEL нещо си) и за някакво време го бяха вкарали в затвора, заради това нещо, естествено това се случва в Щатите, а не тук. :ph34r:

xtremewrestlingtorrents.net е топ кеч торентът от 20 години насам, но иска регистрация или някой да ти прати покана. Там се качва абсолютно всичко от целия кеч по света, включително документални филми, подкасти, абе всичко, което се сетиш. Нямам покани, иначе щях да ти пратя. Понякога регистрацията е отворена, не знам как е в момента.

Това е другият, който е за свободно сваляне без регистрация. От него можеш да сваляш всичко, не само кеч:

https://x1337x.ws/

https://x1337x.ws/sort-search/RAW/time/desc/1/

Когато избереш торента в 1337, после щракаш на magnet download.

Иначе никакви IP-та не крием, в България сваляме на поразия и никой не го ебе, нито пък ще си имаш проблеми.

• Upvote 2
  • Thanks 1

1 hour ago, BulletClub said:

Ако напишеш watchwrestling в гугъл излизат няколко сайта, които качват шоутата на момента и може да се гледа директно, задължително с адблокър.