Devil Posted August 5 Share Posted August 5 The Wyatt Sicks vs. Chad Gable & The Creed Brothers Dakota Kai vs. Sonya Deville Xander Black, Berbatov, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 6 Share Posted August 6 Излизането на Gunther от WHAT!?! ситуацията беше най-класното излизане в историята на тази досада. Говори си, публиката почва да скандира WHAT!?! WHAT?!?! Той млъква, обръща се, поглежда ги, те млъкват и почват да му ръкопляскат, обръща се и си продължава промото. Бахти шерифа! HEIDENREICH and yaripim 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted August 6 Share Posted August 6 Копеле, тука може и да ебаваме Зетя, ама т'ва с Джъджмент Дей направо ми скри шапката. Такъв откачен plot twist не бях виждал скоро. Между другото, знам, че irl Доминик е женен. Дали обаче не му стана паткана и не му се прииска СКОРОПОСТИЖНО да се разведе, когато Лив му тегли една сочна по бузата. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 6 Share Posted August 6 На всеки мъж, дори и да е женен, не само ще му стане патката покрай такова пути като Лив Морган. BAITO6O, HEIDENREICH, StoneColdFaN and 3 others 1 2 2 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 6 Share Posted August 6 1 hour ago, kabakov said: На всеки мъж, дори и да е женен, не само ще му стане патката покрай такова пути като Лив Морган. На повечето в този форум ще им стане патето и покрай Ная Джакс... THE GRIM REAPER, pukkod, THE ENEMY and 8 others 6 2 2 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 6 Share Posted August 6 Сякаш па не бихте ебали Ная Джакс. Кво се правите, че си лягате само с моделки? Sugarev, itzo1994, HEIDENREICH and 2 others 4 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted August 6 Share Posted August 6 9 minutes ago, Ponetron said: Сякаш па не бихте ебали Ная Джакс. Кво се правите, че си лягате само с моделки? Шибал съм подобна на нейните габарити WereWolf, Metzgermeister, The Pain and 1 other 2 2 Quote Absolute madlad Link to comment
neshev Posted August 6 Share Posted August 6 Трябва ли във всяка тема да спамите едни и същи глупости, шматки? Гледайте шоуто и давайте пълни анализи, никой не го ебе дали бихте ебали Nia Jax. WereWolf, HEIDENREICH, Berbatov and 4 others 2 3 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted August 6 Share Posted August 6 Мен обаче ме ебе дали бих наебал Лив Морган от ебане. Metzgermeister, The-Resident-Ev!L and batistaheel 2 1 Quote Link to comment
baikiro Posted August 6 Share Posted August 6 28 minutes ago, neshev said: Трябва ли във всяка тема да спамите едни и същи глупости, шматки? Гледайте шоуто и давайте пълни анализи, никой не го ебе дали бихте ебали Nia Jax. От пичове като Мариянката някакъв сериозен пост където трябва да се мисли не очаквай. Той е по лафчетата и меметата. Това му е макса. Hachiko and Mariyan01 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Hachiko Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Никаква идея Трипъла с какво готви, но със сигурност не е с лопатата откакто бууква. Старае се да издига всеки и никой почти да не изглежда слаб до колкото е възможно. Препоръчвам на всеки да го гледа. Пуснах го без никакви очаквания, а то излезе мега добро шоу. Edited August 6 by Hachiko Berbatov 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 6 Share Posted August 6 3 minutes ago, baikiro said: От пичове като Мариянката някакъв сериозен пост където трябва да се мисли не очаквай. Той е по лафчетата и меметата. Това му е макса. Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях. Новия член на хунтата, който си продаде дупиту, един Бог знае за какво! baikiro 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 6 Share Posted August 6 Хубав откриващ сегмент. Гюнтер е по-нетрадиционен heel. Не нарежда публиката или нещо подобно и не обижда опонентите си. Да, може да казва, че е по-силен от тях и, че ще ги бие, но се вижда някакво уважение в него към тях. Стиска им ръцете и т.н. Ренди Ортън е изненадващ опонент за него на шоуто в Берлин, няма лошо. Иначе си го букват май баш като германец, макар и да е австриец. Ренди на няколко пъти спомена за Гюнтер, че е германец и, че ще го бие в родната му държава. Ама това е WWE и САЩ, кой ти прави там разлика между Германия и Австрия. Прийст и Балор може да бъде добра вражда. Харесва ми при Трипси, че има някаква логика във враждите. Не е просто Балор прецаква Прийст и толкова. Има си причина, че в началото са се разбрали да няма лидери в Judgment Day, а Прийст в един момент е станал лидер. Много добър момент беше, когато се разкри, че Judgment Day ще продължават да съществуват, като Доминик и Лив дават свежестта в стейбъла. Хубав сегмент и впоследствие след мача на Прийст и Макдона. Публиката яко маркваше, когато бейбифейсовете Прийст и Рипли правеха завръщания. Прийст и Риа срещу Judgment Day започва много обещаващо. The Final Testament са ми мега скучни и буквално негледаеми. Този маняк Кериън Крос така и не може да си намери гимика и вида. Преди беше с обръната тиква, после с коса и мустак, сега си е обръснал мустака. Дропец като цяло. Drew и Punk продължават враждата - очаквано. Ролинс срещу Бронсън Рийд не знам дали ми се гледа, по-скоро не. Просто Рийд ми е някакъв, не знам, не мога да го приема като голям играч. Макар, че тук получи, учудващо за мен, много стабилни реакции от публиката при пребиването на Ролинс. Може би трябва да му дам шанс. New Day явно имат нов член. Някаква свиня, която не бях виждал до този момент и сам разпиля всичките от The Final Testament. American Made - Харесва ми името на стейбъла на Гейбъл и братята Крийд, отива им на гимика. Хубав дебют на ринга на Wyatt Sicks, изглеждаха заплашително. Много добре букнато шоу. Просто не е истина каква огромна разлика има от последните години на Винс. Всяка вражда по целия кард получава достатъчно внимание и е пипната. Дефакто може да се каже, че почти няма лоу кард. Всичко е мид кард или мейн ивент сцена. Най-силните моменти на вечерта бяха Прийст и Риа срещу новия Judgment Day, Гюнтер срещу Ортън и дебюта на Wyatt Sicks на ринга. gboy, Berbatov and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 6 Share Posted August 6 8 minutes ago, The Olimpic Hero said: Хубав откриващ сегмент. Гюнтер е по-нетрадиционен heel. Не нарежда публиката или нещо подобно и не обижда опонентите си. Да, може да казва, че е по-силен от тях и, че ще ги бие, но се вижда някакво уважение в него към тях. Стиска им ръцете и т.н. Ренди Ортън е изненадващ опонент за него на шоуто в Берлин, няма лошо. Иначе си го букват май баш като германец, макар и да е австриец. Ренди на няколко пъти спомена за Гюнтер, че е германец и, че ще го бие в родната му държава. Ама това е WWE и САЩ, кой ти прави там разлика между Германия и Австрия. Е тука не си прав, две седмици подред съсипваше Прийст, че е една от най-големите утайки на обществото и един вид е срам за кеча. The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 6 Share Posted August 6 3 minutes ago, Mariyan01 said: Е тука не си прав, две седмици подред съсипваше Прийст, че е една от най-големите утайки на обществото и един вид е срам за кеча. Прав си, така е. Но цялостното ми усещане е, че не използва толкова хийл тактики, даже в мачовете си обикновено бие чисто. Mariyan01 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Прав си, така е. Но цялостното ми усещане е, че не използва толкова хийл тактики, даже в мачовете си обикновено бие чисто. Съгласен съм. Изглежда като натурален бияч, а не някакъв насран хийл. Визията му също е на bully. При него, най-много ми харесва, че бие опонентите си по всевъзможни начини дали с предаване дали с туш и не знаеш кога и с какво ще победи. Да не говорим за мазните чопове, които раздава. Всяка седмица доказва, че е добър на микрофона, та човека си е пълния пакет да бъде световен шампион. Не мога да разбера хората, които казват, че нямал аура или star power и подобни глупости. batistaheel and The-Resident-Ev!L 1 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted August 6 Share Posted August 6 Изненадващ опонент за Гюнтер. Кофти е, че серат на Ренди така и му дават протоколната загуба - можеше да я отнесе Зейн, с когото Генерала има история. Искаше ми се Ортън да изрита Коуди в главата, но явно няма да го бъде. Прийст много вдигна летвата, определено се оказа приятна изненада. Малко повечко ми дойде тва със семейството ала Бързи и Яростни. Все пак пичове като Карлито и Макдона само печелят от вражда с него. Фин има мега тролско излъчване като хийл, с кеф да му вкараш една. Хареса ми, че задържаха стейбъла, дано намерят и още нови попълнения, има потенциал. Новото добиче май ще замени Уудс в Новия ден, той не остана доволен от присъствието му. Малко свежест около тях не е лоша, а и след 10 години е време за промяна. Кроос изгаврен за пореден път. Дрю и Пънк нямаха развитие, за сметка на това дадоха шанс на Бронсън - аз също не съм впечатлен от него, но направо премаза Ролинс. Явно е любимец на Левек и ще го пробват за нещо по-сериозно. Тъпичко пребиха Дакотка и японките се справиха без нея, някак безмислено за един обикновен понеделник. Те 2 набиха 3, какво ли остава ако и тя беше там. Тоя Пийт Дън какво прави и за какво се бори, мега антипатичен, а го бутат и тук и в NXT? С Джей вече не знаят какво да правят и май ще изпуснат топката. Абе, нямаше ли правила двойките да са в един ростер? Май някой си е поръчал да удари Тифи и зетя упорито държи мъжО й в другото шоу да джоби. Силен финал, но дори срещу добри кечисти като Гейбъл и братята се вижда, че на Шестицата ще им е трудно да докарват прилични мачове. Гейси изглежда най-стабилен от тях в моите очи, но май ще разчитат на гимика за да поддържат интерес. Стабилен хайп за Вождът, петък ще е мазало. HEIDENREICH and gboy 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Много добра химия имат членовете на Wyatt Sick6. Роуан/Дрънкащият Зайо - последният от оригиналното семейство, няма как да не се зарадвам на този финален етап в кариерата му. Видимо е качил килограми и годинките му натежават, но криво-ляво се справя. Гейси/Хъскис Прасето - Помня че в NXT имаше подобен образ на култ лидер. Вписва се отлично в стейбъла, на визия също го докарва идеално за ролята си на мутирало прасе. Декстър Лумис/Мърси Лешояда - Този пич ме кефи. Разполага с психопатска визия и прилични умения на ринга каквито показа и Гейси. Ники Крос/Аби Вещицата - Засега мисля че ще я държат настрани от мачове и ще бъде страховит аксесоар. Много готина актьорска игра от нея, ще направи някоя поразия по-нататък, убеден съм. Бо Далас/Чичо Хауди - Отлично се справя досега. По време на отборни мачове с Ники ще гледат от стола срещу Ринга както Брей правеше, а когато той се бие изродите му с mind games и други мръсотии ще пречат на противника. Шестият член който се тиражира от много хора няма как да има, тъй като това е духът на Брей. Потенциално вкарване на Алекса Блис ще съсипе абсолютно всичко и се надявам да няма подобни простотии. Видях и един интересен детайл. Финта имаше подобни ръкавици на които пишеше Hurt/Heal. Тези където Хауди ги носи се вижда че са Bray/Wyatt (Макар че втора не видях), реалният шести член на стейбъла. Надявам се да го оставят така. Edited August 6 by THE GRIM REAPER Ed2097, The^Lunatic, Berbatov and 2 others 5 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted August 6 Share Posted August 6 Damian Priest продължава да израства с всяко шоу. Имах опасения, че с това дропване на титлата ще загуби позиции, но публиката е зад него. Много хора няма да се съгласят с мен, но ако бяха почнали да го градят преди 2 години щеше да е много по-подходящ от Cody да прекрати царуването на Roman. Quote Link to comment
Ed2097 Posted August 6 Share Posted August 6 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: Много добра химия имат членовете на Wyatt Sick6. Роуан/Дрънкащият Зайо - последният от оригиналното семейство, няма как да не се зарадвам на този финален етап в кариерата му. Видимо е качил килограми и годинките му натежават, но криво-ляво се справя. Гейси/Хъскис Прасето - Помня че в NXT имаше подобен образ на култ лидер. Вписва се отлично в стейбъла, на визия също го докарва идеално за ролята си на мутирало прасе. Декстър Лумис/Мърси Лешояда - Този пич ме кефи. Разполага с психопатска визия и прилични умения на ринга каквито показа и Гейси. Ники Крос/Аби Вещицата - Засега мисля че ще я държат настрани от мачове и ще бъде страховит аксесоар. Много готина актьорска игра от нея, ще направи някоя поразия по-нататък, убеден съм. Бо Далас/Чичо Хауди - Отлично се справя досега. По време на отборни мачове с Ники ще гледат от стола срещу Ринга както Брей правеше, а когато той се бие изродите му с mind games и други мръсотии ще пречат на противника. Шестият член който се тиражира от много хора няма как да има, тъй като това е духът на Брей. Потенциално вкарване на Алекса Блис ще съсипе абсолютно всичко и се надявам да няма подобни простотии. Видях и един интересен детайл. Финта имаше подобни ръкавици на които пишеше Hurt/Heal. Тези където Хауди ги носи се вижда че са Bray/Wyatt (Макар че втора не видях), реалният шести член на стейбъла. Надявам се да го оставят така. Съгласен съм, много са добри. При Винс нищо нямаше да стане, той в последните години не знаеше как да развие паранормални образи. pukkod and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
neshev Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Класен RAW, хареса ми повече от този след WM. Gunther играе немец, нормално е Randy да го третира като такъв. Но и самият Gunther прекара голяма част от кариерата си в Германия, и е направил доста за сцената там, пък и Германия и Австрия са много близо към народи. Тук беше доста последователен booking, защото на KotR се получи botch и рамената на Randy играеха, което пък е добър повод да направят реванша. Мачът им на KotR беше класа, Randy е супер популярен в Европа и няма по-силен начин да започнеш царуването си с победа над подобна легенда. Bronson Reed е пълно животно. Брутален атлетизъм за килограмите си и е буквално човек, който можеш от нищото да подгрееш и винаги ще седи добре в подобни вражди. Публиката се размаза при цунамитата и мачът му с Rollins ще е мазало. Punk също беше доста популярен в Балтимор. Публиката беше на нужното ниво. Dom и Rhea имат аура, както обичат да спамят чаветата напоследък. Перфектно изграден финал на мача между Priest и JD. Когато Rhea направи намесата, публиката изригна мощно. Liv е перфектна, когато бяга като насрана. И трябва да се отдаде нужното на JD. Тоя маняк поема най-мазните bump-ове възможно. Priest е мъжката Rhea в момента. Когато е гневен звучи супер убедително. Във враждата му с Balor има доста хляб. Преди година излезе информация, че гледат на Judgment Day като Bloodline ниво потенциал и в момента го реализират. Odyssey Jones беше драфтнат преди година и чак сега дебютира. Но пичът за една минута стана over, тъй че може би имат нещо с него, колкото нали отново да се оправдава стереотипа, че всички негри трябва да са в кюпа. Готино промо на Bron Breakker. Лафи се как Зетя връща attitude ерата, но има повече прилики с ruthless agression ерата. Mid card-ът е чук и с Bron могат да направят доста интересно от към мачове и вражди. Jey Uso не е шампионски материал, колкото и да му се кефи публиката. Но за мен няма никакъв проблем в това. Пичът може да е супер популярен и без непременно да държи титлата. Според мен със Sami ги подготвят за неизбежното им прикачване отново към Roman Reigns. Но пътят към това ще е дълъг и Roman ще трябва да им спечели доверието отново. Wyatt Sicks е огромен хит. Много добре изпипано е всичко около тях и избегнаха всички капани, които подобно начинание предвещава. Доста силен мач с American Made, без да го проточват излишно. Dexter Lumis направи доста изродски неща. Пичът се е подобрил страшно много от дните му в TNA. Gacy също най-накрая получава някакво внимание. В NXT беше супер подценен.Rowan е вече на години, но пък вкарва нужната кредибилност и продължителност. Ако това ще е насоката, периодични триос мачове и някоя друга единична изява на Bo/Uncle Howdy, ще направят запомнящи се неща. Edited August 6 by neshev gboy, HEIDENREICH and Metzgermeister 3 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 6 Share Posted August 6 Ту партс... От една страна Джъджмент Дей продължават да бъдат най-интересното нещо на Raw. Естествено, сега включиха и на нова предавка, когато очакваното се случи и Прийст и Рия бяха блайндсайднати. Като цяло важното е, че избраха предпочитаното от мен развитие на историята, т.е. фен съм точно на този тип буукинг. Силно се съмнявам колко е намесен Зетко обаче, защото в крайна сметка арката тук копира доста Блуудлайн, а всички знаем кой е намесен там. Уаят сикс освен, че продължават да бъдат негледаем криндж, тук демонстрираха, че за сметка на това и на ринга варират между некадърни и посредствени. Сериозно ли това ти е голямата история, с която завършваш шоуто? Още по-жалко е, че продължават да цоцат изцяло от Брей и на всяко шоу го адресират по един или друг начин. Отдайте му трибют, когато постигнете нещо на собствения си гръб, некадърници. Враждата между и Дрю и Пънк (и жената на Линч) тук беше ок. Продължават леко нескопосано да играят сегментите, все едно тия пичове се виждат за пръв път и някой им подава репликите в последния момент и се опитват да импровизират нещо, така ми изглежда. Просто не е изпипано, или толкова си могат. БРАНД СПЛИТ! БРАНД СПЛИТ! Не е лошо, че искат да поставят Гюнта срещу голямо име и драу като Ортън в Джърмани. Можеха да убият номера и с по-посредствен опонент, но немчетата заслужават да видят нещо по-така, няма лошо. Лошото е само, че има/няма БРАНД СПЛИТ, спрямо дали ни изнася или не. Бтв, Ортън е злато за WWE. Цифра време беше валетка на Коди, сега ще джоби на Гюни и това докато е в топ формата на живота си и като физика и като харизма. Честно казано отдавна ми се иска да видим Вайпъ да направи още един бейбифейс рън със световна титла и смятам, че в това има много хляб, ако бъде буукнато правилно, но като че ли компанията гледа на него като на вчерашен вестник и по-скоро ще си го джобят в подобни мачове още дълго време. Куул бекстейдж промо на Брон Брейка, издържано в най-добрите традиции на ECW. Който работи с пичовете по подобни сегменти, заслужава адмирации, защото и преди съм забелязал добри подобни неща и с други кечисти/кечистки. Но Брони не мога да го приема за ловец и заплаха за ростера, когато преди 2-3 седмици беше кучка на Самюъл Зейн. Имаше си и много силни неща, но и доста посредствени епизода. Hachiko and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 6 Share Posted August 6 16 minutes ago, THE ENEMY said: Бтв, Ортън е злато за WWE. Цифра време беше валетка на Коди, сега ще джоби на Гюни и това докато е в топ формата на живота си и като физика и като харизма. Честно казано отдавна ми се иска да видим Вайпъ да направи още един бейбифейс рън със световна титла и смятам, че в това има много хляб, ако бъде буукнато правилно, но като че ли компанията гледа на него като на вчерашен вестник и по-скоро ще си го джобят в подобни мачове още дълго време. Факт, но това е положението. Пича не го интересува . Както на него са му "пускали", сега е негов ред. The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted August 6 Share Posted August 6 Ортън е класа и легенда, очаквам да задмине Флеър и Сина по рейнове, само да е здрав. Quote Link to comment
The Pain Posted August 6 Share Posted August 6 Ортън е на върха от 2004та и вече е там 20 години и може би това му изиграва лоша шега на моменти, защото е постигнал всичко отдавна Но пък според мен сега е в най-добрата си роля, защото в един момент може да се бие за световната титла, после може да слезе до ИК титлата, после може да мине в някоя мидкард вражда.Това за мен е най-ценното му качество в момента, а такива кечисти се броят на пръсти.Мога да се сетя само за Кърт Енгъл и Шон Майкълс, които имаха подобни роли.Даже и Скалата, но неговия рън беше адски кратък.В един момент се занимаваше с Hurricane, после с Austin.Преди това носеше титлата редовно, след това се заиграваше с Били Гън и Мик Фоли като отбор. THE ENEMY, Hachiko and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
Recommended Posts