Jump to content

Nostalgic hubb....

lunatic fringe

Recommended Posts

lunatic fringe

Здравейте.Тази тема я създавам специално за всички носталгици какъвто вярвам съм аз, повечето хора в България както и много от потребителите на БВЦ.Тази тема на някой може да им се стори не чак толкова специална но в това няма проблем честно казано.Нейната цел е да накара всички ни да си припомним за най хубавите времена от живота ни -детството и младежките години.Да ни обедини по един или друг начин.Тук всеки може да публикува неща от най добрите си години които той намира за добре да сподели.Може да се публикува всичко което се смята за носталгично-от любими песни от миналото,до снимки,легендарни видеа,снимки на игри,списания,спомени,добри истории,постове и какво ли още не което ви навява носталгия по отминали години по един или друг начин.Искам да кажа че лично аз ще бъда особенно активен в тази тема и се надявам тя да се развие и да ви хареса тъй като е направена изцяло с добра цел😀. Единственото за което само ще помоля е без обиди и лоши думи по адрес на хората от различните поколения.Само без принизявания и изказвания от типа:,,Вие нищо не знаете при нас си беше най добре". Всеки който възнамерява да проявява подобен език в тази тема е по добре да не пише в нея.Нека се разберем.Всеки един от нас без значение дали е младеж, тийнейджър,възрастен човек (над 50г) или на средна възраст има нещо от даден етап на живота си което страшно много му липсва и би дал всичко,,за да се върне в онова време😉".Нека всеки се опита да разбере другия с неговото си нещо от неговото време без да се създават излишни спорове.Стига с тази злоба,ненавист и завист между различните поколения хора.Все пак никой не избира кога да се роди така или иначе и всеки един от нас е отраснал в различно време за това не е нужно да бъдем груби един с друг.Призовавам за учтивост и разбиране между всички.Тази тема не цели това и се надявам всички да са го разбрали вече.Now,enjoy it.

Edited by lunatic fringe
lunatic fringe

Аз ще започна пръв.

POV:2011-2014 е и ерата ,,Vbox7" е в разгара си,ти си 1-4 клас и тъкмо след като си се върнал от даскало си отваряш вбокса и първото видео което ти излиза е това :D

https://www.vbox7.com/play:93c777bf

ShiningWizard

Колко да е носталгия за путрибитилити в BWC? 99% от форума са били минимум на 20, когато Майнкрафт беше популярна. 

Ponetron

Е тоя канал в тикток е много силен за носталгиците от 90те - https://www.tiktok.com/@kaloqnevgeniev

On 8/3/2024 at 3:18 AM, lunatic fringe said:

2014 е и ерата ,,Vbox7" е в разгара си,ти си 1-4 клас

2014 вече целият форум беше с 30 годишни девственици. Сега само са одъртели с 10 години.

• Like 2
ShiningWizard

Та по темата за носталгия…

• Upvote 2
  • Like 1
lunatic fringe
Posted (edited)
8 hours ago, ShiningWizard said:

Колко да е носталгия за путрибитилити в BWC? 99% от форума са били минимум на 20, когато Майнкрафт беше популярна. 

Точно затова казах всеки да пусне нещо което намира за носталгично от неговото време.То е ясно че всички няма как да сме от едно поколение затова всеки тук без значение от кое време е може да пуска каквото си поиска.Никой не избира кога да се роди а и виж аз съм сравнително млад човек -22г.,но пускам мои си неща от моето детство които аз намирам за носталгични.Ако ти примерно си над 40г. в момента няма да ме разбереш много но тук нищо не те спира да постваш и работи от твоето време.Темата е за всички поколения дори и за тея които сега са 90-100 г ако има такива изобщо де🤣.Може би само хора под 18г. нямат място тук или под 13 примерно(надявам се няма такива🤣🤣🤣)

5 hours ago, Ponetron said:

Е тоя канал в тикток е много силен за носталгиците от 90те - https://www.tiktok.com/@kaloqnevgeniev

2014 вече целият форум беше с 30 годишни девственици. Сега само са одъртели с 10 години.

Не знам брат аз съм млад човек-22г. и тогава бях чаве още и не знаех че съществува нещо като ,,BWC",затова мога да кажа че това е нещо от моето детство.На мен тогава ми бяха най добрите години.Всеки си има свое време както казах.Ти също може да пускаш неща от твоето време и от най добрите ти години аз ще те разбера все пак както вече казах,няма как всички да сме от една генерация.

Edited by lunatic fringe
  • Upvote 2
Rise of Thunder
On 8/3/2024 at 3:18 AM, lunatic fringe said:

POV:2011-2014 е и ерата ,,Vbox7" е в разгара си,ти си 1-4 клас и тъкмо след като си се върнал от даскало си отваряш вбокса и първото видео което ти излиза е това :D

Ти си правиш ташак, чуек. 2014 г. над 70% БВЦ бяхме над 20 годишни. Носталгично може да е за някакви чаваци, които са родени в средата на 2000те години. 

lunatic fringe
22 minutes ago, Rise of Thunder said:

Ти си правиш ташак, чуек. 2014 г. над 70% БВЦ бяхме над 20 годишни. Носталгично може да е за някакви чаваци, които са родени в средата на 2000те години. 

Носталгично е за мен да защото аз съм 02 набор,както можеш да видиш бях казал по горе че не всички сме от едно поколение и всеки без значение дали в момента е  на 20 и нещо,30-50 годишен или над 50г. може да си пуска каквото той си намери за добре от неговото време тук може да се пуска всичко което се смята за носталгично от някой няма ограничение в набори,поколения и тн.... Ако ще принизяваш хората според това кога са родени то ти нямаш място в тази тема.Всичко от набор 04 и надолу вече не е ,,чавак"

Hachiko

ИДИ ДИБЕЛИЯ! Забелязал съм (мое виждане), може и преди да го е имало, все повече хората се вълнуват/интересуват - кой на колко е, от коя ера е. Пълни простотии.....

• Upvote 1