Jump to content

Riyadh Season Card "Crawford vs. Madrimov" - 3 август 2024

Recommended Posts

Какъв е шансът на Мадримов според теб, Нешев? Пичът според мен може да се окаже по-добър от очакваното, а неактивността на Бъд да изиграе роля. Нещо ме тика към сензация тук.

Руиз би трябвало да бие със съдийско решение. И двамата с Милър не са нокаутьори и имат здрави брадички.

Баколе, ако не се е запуснал съвсем, очаквам да размаже американския балон.

• Upvote 1

Не съм чак толкова запознат с Мадримов. По принцип винаги има рискове, особено като се качваш в горна категория, а и вече Бъд не е първа младост. Но, докато не го видя да губи, няма да го повярвам. :D Тъй че очаквам победа за Бъд, даже не бих се изненадал, ако се напъне за нокаут. 

• Upvote 1

Арабите извадиха доста силна карта, по подобие на шоутата на UFC, където има по 5-6 интересни битки, а не само ME. Но нещо не им се получи от към продажба на билети, тъй че шоуто по-скоро ще е провал в това отношение, но се съмнявам, че ще ги обезкуражи.

Извън ME и Co-ME, нямам търпение да видя отново Анди Крус в действие. Пичът е един от най-техничните боксьори в момента и е магьосник на ринга.

Анди Руис се саботира сам. Талантлив е, но е също толкова несериозен. След победата над Джошуа тотално се занемари и е супер неактивен последните години. А последните му две битки изглеждаше зле. Същото може да се каже и за Джарел Милър. Пичът се насра със зоб и опропасти най-голямата му битка в кариерата. Но все пак е доста по-активен от кюфтето Руис и с Дюбоа беше конкурентен в началото. Все пак си мисля, че Анди Руис ще бие, по-добрият боксьор е, но ако отново излезе като торба, може и да го треснат.

Джаред Андерсън изгуби търпение май. След тоталния крах на Уайлдър, той и Ричард Торес ще се превърнат в следващите хайп проекти. Самият Андерсън е е лош боксьор, но все още не е тестван. Единственият по-сериозен опонент беше Чарлс Мартин, който го викнаха на изпроводяк, и създаде немалко проблеми на Андерсън. Тъй че от подобни битки да се метнеш на Баколе, който е правил спаринги с почти всички големи в дивизията и тотално разкри един хайпван проспект, в лицето на Тони Йока, ми изглежда като рецепта за това го дерайлират рано-рано. За мен Баколе ще бие тук, но да видим. Дюбоа доста мазно изгърби Хъргович, може би и тук ще видим нещо подобно. 

Edited by neshev
  • Upvote 2

В колко часа българско време ще започне галата? Мисля да ставам рано да я гледам.

В 23:30 наше би трябвало да започне. За утре става на въпрос. :D

Edited by neshev

Ъ?:blink:

Това не прави ли 13.30 тяхно време или нещо се опетлавам в сметките? Какъв е тоя бокс следобед?

Аз си мислех, че към 6-7 ще почне галата. Лос Анджелис е 10 часа назад. Ако там почнат в 21-22 часа, при нас би трябвало да е рано сутрин, а МЕ към обяд. 'ба ли му майката. Ако двата двубоя от тежката са в края, да стане човек към 3-4, ама знае ли човек. Накрая ще си отспя и да се ебат.

Руиз порядъчно освинен. Само при реванша с Джошуа беше по-дебел.

За сметка на това, Милър е смъкнал бая в сравнение с последните си мачове и отдавна не е бил на тия килограми. Става още по-интересно.

Баколе е смъкнал от последния си двубой с Такам, но пак е твърде тежък. Ако Андерсън се справи в защита в първата половина на двубоя, това му е шансът. Тия кила би трябвало да дадат отражение към края.

Много близка битка между Бъд и Мадримов, но мисля, че правилно отсъдиха победата за Бъд. Последните два рунда ги спечели убедително и имаше много близки рундове, където беше с една идея по-добър. Но определено беше озорен сериозно и му паднаха леко акциите.

Анди Руис изглеждаше като приключил боксьор и трябваше да се чувства като огромен късметлия от подареното равенство. За мен Джарел Милър победи, но кардиото му го предаде, когато имаше реален шанс да си затвори битката.

Не мога да кажа, че Джаред Андерсън е разкрит, защото доста малко хора вярваха в хайпа му. Пичът беше малтретиран в тази битка. Джаред Андерсън физически не беше конкурентен на Баколе и видимо нямаше техниката да го избягва, нито пък силата да го респектира. Да, вкарваше добри удари, но те по никакъв начин не афектираха Баколе, който просто се движеше напред, докато го прекърши окончателно. Андерсън е млад, но в същото време говореше за пенсия преди 26, не е ясно дали въобще ще е ангажиран за бъдеще. И, да, Турки, моля да видим Баколе срещу Жан следващия път. :)

• Upvote 2

Последните два рунда обърнаха мача. Дотогава мислех, че Мадримов заслужава да спечели. Но Бъд беше по-свежият в края. С много малко, но си би. Не бива да се съди, Мадримов е много сериозен противник.

Тежките ги проспах, но напълно според очакванията ми. Андерсън да взима пример от Дюбоа и да се стяга. Баколе просто е адският противник в момента. Вероятно на пръстите на едната ръка се броят хората, които могат да го бият. И да, един мач с Жанг би бил супер зрелище.

Руиз все пак идва след дълга пауза, операция по ръцете, лични проблеми. Съчетано с традиционната му липса на режим, логично представяне.