Jump to content

AEW Dynamite: Blood & Guts - 24 юли 2024

Rainmaker

Recommended Posts

Брутален епизод ! 👏🔥

-

MJF с нова ребрандирана “американска” титла. Изглеждаше яко и доста добра идея от страна на Тони Кан да поддържа титлата релевантна докато не я дропи на Оспрей на ALL IN. ТК верно е луд. Споменаването на умрялата баба на Оспрей беше брутално. Това допълнително увеличава хийта покрай мача им. +1

-

За мача на Джерико срещу Сузуки имах смесени чувства честно казано. Ппц не съм фен на чоп фестите. Странно но ми хареса, буквално Джерико почна да кърви , сцепиха се от чопове. Много мазна попеда от Джерико. Изкефих се! Какво следва за Джерико след това не знам. Следващия епизод очаквам Джо да се завърне с пълна сила

-

Брит Бейкър срещу Шида, беше 50/50. Тоя път двете нещо не се сработиха, имаше си криндж моменти. Няма и да хейтя щото Бритката отдавна не е била на ринга и ще и трябва малко време, иначе бързо се приспособи. Шида трябва да се махне за известно време от ринга. Някой от ударите и изглеждаха толкова нелепо и фълшиво. 
Мерцедеската вече си има и бодигард, типичен хийлски образ, нищо интересно, но пък винаги работи с аудиторията и тепърва започва да се развива враждата им. 

-

ТК като че ли ми чете коментарите брат. Марая с нов образ и нова ентранс музика. Изглеждаше зашеметително 😍

Появата на Тони беше изненадваща, малко ли наподобяваше на Жокера. Намесата на охраната подпомогна малко за враждата им. Погледите им говореха всичко на тея двете. Пълна омраза. Много добре си изиграха ролите, евала. Уникална история между тези двете. 
-

Това ми беше физиономията по време на целия мач —> 😮😲😧😯
Мача в клетката беше брутален, няма кво да си крива душата. Дарби и Марк Бриско ми станаха любимци след този мач. От началото до края се раздадоха на макс, от къде ги взимат тия сили??! Психиката която вкараха в този мач беше на ниво и наистина допринесе още повече. В мача също така забелязах че ще има вражда с каубоя и богаташчето Окада? Падането на Антъни върху четворната маса беше брутално, но според мен трябваше и двамата да паднат, така щеше да се увеличи impact-а. Ударите с кендо стика по корема на Джак Пери докато гледам чак на мен ми се сви корема пък не знам за него. Удара със стола по главата на Джак Пери беше наистина брутален (даже по-брутален от този на Shawn Spears) , как остана жив не знам? Не беше типичен B&G мач но ми хареса. Team AEW (по-скоро Дарби) за втори път щеше да запали Джак Пери жив 😂 пълна откачалка е. Най-умния ход беше да се предадат. Всичките бяха с белезници, друг беше в кома. Просто нямаха шанс. Марк Бриско искам да го гледам всяка седмица. Много е badass, пълен психар е тоя. Станах му фен. Очаквам да има завършващ мач между Хангмен и Суърв преди ALL IN. Очакват ни силни седмици до голямото шоу! 
-

Шоуто беше 9.5/10