baikiro Posted July 20, 2024 Share Posted July 20, 2024 След края на Еврото ми доскуча и реших да преборя грешната представа, която имат някои потребители за мен, че съм бил трол. Почнах да гледам кеч! Ще отделям по 10 минути (може и по-малко, ако е много трудно за гледане) за да "гледам" шолотата на WWE и AEW (Папа Йоан Бауър II да ми е на помощ). За последно гледах всичките сегменти с ФИНАЛНИЯТ БОС в началото на годината, но след неговото заминаване си нямам представа какво се случва. От AEW съм гледам само разни миймчета и кратки клипчета с подигравки, така че там влизам напълно на сляпо. В тази тема ще публикувам своите размисли и впечатления от света на спортната забава през 2024. Абонирайте се за темата, следете я и пускайте коментари ако сметнете за нужно. Очаквайте първите ми впечатления от Първична Сила и Разбиване съвсем скоро. Искрено ваш, Бай Киро (кур за смарковете и лузарите) VSB, krriiissss, Hachiko and 1 other 1 2 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Hachiko Posted July 20, 2024 Share Posted July 20, 2024 ПЪЛНИТЕ АНАЛИЗИ ИДАТ! ИДИ ДИБЕЛИЯ! baikiro, krriiissss, HBK_forever and 1 other 2 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted July 20, 2024 Share Posted July 20, 2024 29 minutes ago, baikiro said: След края на Еврото ми доскуча и реших да преборя грешната представа, която имат някои потребители за мен, че съм бил трол. Почнах да гледам кеч! Ще отделям по 10 минути (може и по-малко, ако е много трудно за гледане) за да "гледам" шолотата на WWE и AEW (Папа Йоан Бауър II да ми е на помощ). За последно гледах всичките сегменти с ФИНАЛНИЯТ БОС в началото на годината, но след неговото заминаване си нямам представа какво се случва. От AEW съм гледам само разни миймчета и кратки клипчета с подигравки, така че там влизам напълно на сляпо. В тази тема ще публикувам своите размисли и впечатления от света на спортната забава през 2024. Абонирайте се за темата, следете я и пускайте коментари ако сметнете за нужно. Очаквайте първите ми впечатления от Първична Сила и Разбиване съвсем скоро. Искрено ваш, Бай Киро (кур за смарковете и лузарите) Най-накрая ще се разкриеш, като гейовете. Ще признаеш своята любов към кура кеча! Brutalnia, HBK_forever, itzo1994 and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted July 20, 2024 Share Posted July 20, 2024 Тая сделка с Нетфликс става все по-скандална. krriiissss, THE ENEMY, HBK_forever and 2 others 1 1 1 2 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Hachiko Posted July 20, 2024 Share Posted July 20, 2024 Майтапа настрана. Задължително за да загрееш малко, почни с всички най-високо оценени мачове от чичи Мелцерягата. КЪДЕ МИ Е ФИНАЛНИЯТ БОС ВЕ? Такива мачове ще ви дам! krriiissss and baikiro 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted July 21, 2024 Share Posted July 21, 2024 @baikiro Така и така искаш кедж. Коментирай това: krriiissss 1 Quote Link to comment
baikiro Posted July 21, 2024 Author Share Posted July 21, 2024 ПЪРВИЧНА СИЛА 15.07.2024 ДОБРОТО 1. Както вече коментирах в темата за Първичната се чудя какви са точно отношенията между Мръсния Дом и гнусното му мами Риа. Искам да еба Лив Морган! Много ме радва тая курва, е това вече е пиче! Не като разни бейлита и шемейлита. Тази история ми е най-интересното нещо от шолото. Чакам с нетърпение да видя как ще се развие следващата седмица. 2. Дрю Макинтайър също радва. Добре нареди плешивеца, който виждам за първи път. Трябваше и да го пребие даже. Торбата с лайна и Путката много дразнят в тази тройна вражда. Дано Дрю ги обругае и пенсионира. 3. Брон Брейкър е голямо добиче. Точно такива кечисти трябва да има и да мачкат всичко живо. Разни таксиджии от Дамаск и латино джобери нямат място на един ринг с БРОН! ЛОШОТО 1. Всички кеч мачове. 2. Повечето кечисти нямат място по телевизията. Има някакви скакалци и някаква "скоростна" титла, коята е само за пълнеж и за губене на времето. Общо гледани минути от цялото шоло: 11 минути. ДИНАМИТ 17.07.2024 ДОБРОТО 1. Честно казано няма. Сегмента с дървото и Джерико беше единственото нещо, което гледах (със скип естествено) и беше яко криндж, но айде ще го сложа към доброто щом съм го гледал. ЛОШОТО 1. Всички кеч мачове. 2. Някакъв тъп мач отне към 1 час! Не знам наистина какъв темерут трябва да си за да гледаш 1 час кеч мач. Жалко, че единственият кечист, който става за нещо - МДЖФ беше участник в тази пумия. Гледал съм му клипчета и промота и наистина много доставя. Не е за тази компания. 3. Изрусеният алотис - Шинджи Окада. Поне се смях на сегмента където вижда за пръв път циганка и се кефи като девственяк видял путка. Общо гледани минути от цялото шоло: около 3-4 минути HEIDENREICH, VSB, ShwN and 4 others 3 3 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted July 21, 2024 Share Posted July 21, 2024 On 7/20/2024 at 4:58 PM, baikiro said: След края на Еврото ми доскуча и реших да преборя грешната представа, която имат някои потребители за мен, че съм бил трол. Почнах да гледам кеч! Ще отделям по 10 минути (може и по-малко, ако е много трудно за гледане) за да "гледам" шолотата на WWE и AEW (Папа Йоан Бауър II да ми е на помощ). За последно гледах всичките сегменти с ФИНАЛНИЯТ БОС в началото на годината, но след неговото заминаване си нямам представа какво се случва. От AEW съм гледам само разни миймчета и кратки клипчета с подигравки, така че там влизам напълно на сляпо. В тази тема ще публикувам своите размисли и впечатления от света на спортната забава през 2024. Абонирайте се за темата, следете я и пускайте коментари ако сметнете за нужно. Очаквайте първите ми впечатления от Първична Сила и Разбиване съвсем скоро. Искрено ваш, Бай Киро (кур за смарковете и лузарите) Явно наистина си сериозен, това е може би най-дългото ти мнение в този форум. baikiro and krriiissss 2 Quote Link to comment
baikiro Posted July 21, 2024 Author Share Posted July 21, 2024 Just now, Bobotsi said: Явно наистина си сериозен, това е може би най-дългото ти мнение в този форум. Току що пуснах и по-дълго. #новчовек #ненатроловете #курзасмарковетеилузарите THE ENEMY, krriiissss and Bobotsi 1 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
THE ENEMY Posted July 21, 2024 Share Posted July 21, 2024 Хората ще кажат, че е трол, но байкиро отново демонстрира по-високи познания по темата от 90% от форума само в първите си два поста! Щеше да ми е по-забавно само, ако беше почнал да коментираш от МИТБ, просто за да ти прочета реакцията на момента в който Сами Зейн побеждава абсолютно чисто Брон Брейка. Лив Морган е топ, абсолютно съгласен, моите прогнози са, че ще осерат нещата покрай нея след СъмърСлам, дано да греша. krriiissss and baikiro 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted July 21, 2024 Author Share Posted July 21, 2024 14 minutes ago, THE ENEMY said: Щеше да ми е по-забавно само, ако беше почнал да коментираш от МИТБ, просто за да ти прочета реакцията на момента в който Сами Зейн побеждава абсолютно чисто Брон Брейка. Аз пък се радвам, че съм си спестил това престъпление. Но няма да се изненадам некадърният зет да продължи да се гаври с малкото кечисти, които приличат на такива, а не на маркове излезли от публиката и винаги щастливи, че си сбъдват мечтата. Също забравих да спомена и още едно животно, което ме кефи - Гюнтер. Не съм сигурен обаче дали беше в Първична Сила или в Разбиване тази седмица. Опонентът му Деймиън Свещенника също е добро попадение. krriiissss 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted July 23, 2024 Share Posted July 23, 2024 Кой ще каже на Киренцето? krriiissss 1 Quote Link to comment
baikiro Posted July 23, 2024 Author Share Posted July 23, 2024 (edited) 6 hours ago, neshev said: Кой ще каже на Киренцето? Явно пак тролиш нещо, но поясни, защото не ти разбирам смаркския хумор. Не съм гледал НХТ май никога през живота си. Edited July 23, 2024 by baikiro Hachiko and krriiissss 1 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 29, 2024 Share Posted July 29, 2024 @baikiro, чакам ъпдейт днес. Ако си се отказал само след една седмица, го дават облачно време за акаунта ти. krriiissss, HEIDENREICH, itzo1994 and 1 other 1 3 Quote Link to comment
baikiro Posted July 29, 2024 Author Share Posted July 29, 2024 1 hour ago, The Olimpic Hero said: @baikiro, чакам ъпдейт днес. Ако си се отказал само след една седмица, го дават облачно време за акаунта ти. Чакай ве, нямам време да се занимавам с глупостите ти. Имам важни неща, които трябва да свърша в личния си живот! Не знам защо ти се обяснявам изобщо като ХУНТАТА ме е погнала на всички фронтове. krriiissss 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 29, 2024 Share Posted July 29, 2024 9 minutes ago, baikiro said: Чакай ве, нямам време да се занимавам с глупостите ти. Имам важни неща, които трябва да свърша в личния си живот! Не знам защо ти се обяснявам изобщо като ХУНТАТА ме е погнала на всички фронтове. Добре. baikiro, HEIDENREICH and krriiissss 1 1 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted July 29, 2024 Share Posted July 29, 2024 Когато Хунтата бъде победена, ще има свобода на словото гарантирана за всички. Свобода за Байкиро! Освободете всички дисиденти! baikiro and krriiissss 2 Quote Link to comment
Recommended Posts