July 18, 20241 yr Това е най-тъпата UFC карта, която съм виждал през живота си. Имам някакъв мижав интерес към мача на Hyder Amil и тоя на Мо Усман. И двата в прелимките. Впрочем, ако Усман не помете пода с Томас Питърсън и не го доминира и размаже тотално, жалко за целия му хайп. Питърсън го следя от LFA още - интересен дебелак, но нищо особено. В трагичната тежка дивизия може и да запише някоя победа от няма и къде, но повече от това не го виждам. Пък уж Усман го водят все пак някакъв проспект (макар и предимно щото е брат на брат си), но човекът реално е на 35 и ако сега не вземе някоя победа и не запише мач срещу по-читаво име, не виждам кога.
July 21, 20241 yr Author UFC започнаха тотално да се ебат с подобни шоута. Все пак е редно да се отбележи победата на Чой Ду-хо, който се разписва за пръв път от 8 години. Бях дори забравил, че още е в компанията. За съжаление, другите корейци ги изплющяха мощно. Чих Сунг-уу беше просто покъртителен. Тръгна на балтии, брадата му открита. И това ти е национал на Корея по муай-тай. Представяш ли си. Леко тъпо ми стана за Коуди Дърдън, който се би доста добре, но направи тъпа грешка и го довършиха.
July 21, 20241 yr Hyder Amil с много зрелищна победа. Още в LFA правеше впечатление, сега затвърждава, че е добър боец и че има ниво за UFC. Мо Усман беше много, ама много тъжна гледка. Чак жал ми стана за него. Още по време на мача му идеше да се разплаче, а след срещата вече беше съкрушен тотално. Представям си колко е гадно брат ти да е такова чудовище, а ти да не можеш да спечелиш прелим мач срещу някакъв посредствен дебелак, който е от вчера в компанията. Иначе Питърсън, човекът, заслужава само поздравления за невероятния си напредък, защото снощи се би като страйкър (пък било то и посредствен такъв), а иначе си е читав борец. Според мен с такова отношение ще се задържи в UFC - в тежката дивизия с години можеш да попълваш мидкарда с доста ограничени умения.
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.