Jericho Posted July 12, 2024 Share Posted July 12, 2024 Присъединете съм Джерико, който си говори сам като аутист и шизофреник и нищо изненадващо не се случва. NVP 064.mp3 batistaheel, HEIDENREICH, Bobotsi and 4 others 7 Quote Link to comment
Hachiko Posted July 13, 2024 Share Posted July 13, 2024 Качеството, като го пуснах снощи на звука беше гадно. Jericho 1 Quote Link to comment
Jericho Posted July 13, 2024 Author Share Posted July 13, 2024 27 minutes ago, Hachiko said: Качеството, като го пуснах снощи на звука беше гадно. Изцяло по зависещи от мене причини е, поради което се извинявам. След шестата минута става още по-зле. Quote Link to comment
Sashundera Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 По-добре сам бате Джери отколкото с оня германски берач на гъби! И сам войника е войник! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
raquishi Posted July 23, 2024 Share Posted July 23, 2024 Направих си труда да изслушам този тираж на най-великия подкаст. Като цяло мога да се присъединя към мненията на г-н йерико, този човек, който много ме впечатли докато слушах предишни негови изяви в този подкаст, в тъмните времена, в които го нямаше във форума, и не се знаеше дали е жив. Страхотен дебют и доста свежи мнения и от неговите гости, тези две млади надежди на подкаста, браво джери за решението да дадеш възможност за изява на тези момченца, мисля че има много хляб в тях и аз лично ги каня да си направят регистрации във форума, за да си водим интересни и стойностни дискусии в този велик форум. Jericho 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 On 7/23/2024 at 10:53 PM, raquishi said: Направих си труда да изслушам този тираж на най-великия подкаст. Като цяло мога да се присъединя към мненията на г-н йерико, този човек, който много ме впечатли докато слушах предишни негови изяви в този подкаст, в тъмните времена, в които го нямаше във форума, и не се знаеше дали е жив. Страхотен дебют и доста свежи мнения и от неговите гости, тези две млади надежди на подкаста, браво джери за решението да дадеш възможност за изява на тези момченца, мисля че има много хляб в тях и аз лично ги каня да си направят регистрации във форума, за да си водим интересни и стойностни дискусии в този велик форум. Синко Ракушка, виждам, че смирението намира място в твоята душа. Как ще коментираш ролята на вярата в твоя живот? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts